26

бг

преди 9 години

При създаването на Израел там са живеели 800 хиляди християни,сега броят на християните там е под 20 хиляди.

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен32А знаеш ли колко милиарда струва Грозни на Русия всяка година, за може главореза на руснаци Кадиров да държи в страх и терор чеченците ? Руските градове тънат в мръсотия и разруха, включително и Москва. Улиците в Русия са кошмарни, нашите са като немски магистрали спрямо руските. Панелките ни като дворци, сравнени с развалините в Русия.

24

humne

преди 9 години

Evreite nyamat svoya durjava...nikoga ne sa imali!

23

Анонимен

преди 9 години

България вече е продадена на Турция. Никакви вежливи хора няма да дойдат да помагат на България когато дойде времето. А НАТО ще помогне толкова колкото помогна на Киър. НАТО се интересува от България само заради базите, и след като Крим се присъедини към Русия по добре базите да са турски. До 2030 година най късно България ще бъде част от Турция, това вече е утоворено във Вашингтон.

22

Анонимен

преди 9 години

Грозни, столицата на Чечня е един от най-красивите, модерни и чисти градове в света. Много европейски столици могат само да му завидят. Чеченците стоят твърдо зад Русия.

21

Анонимен

преди 9 години

До srrhУкрайна е,като Кърджали пич! Съгласен ли си на подобен вариант? Щото аз не съм!

20

Анонимен

преди 9 години

30% от фирмите за шистов нефт в САЩ са пред фалит заради падането на цената. Освен това се оказва, че залежите са оценявани твърде оптимистично, и сега прогнозните количества бяха драстично понижени. Компаниите са изправени пред неблагодарно дупчене, защото те дупчат все повече и повече, добивайки все по-малко. При наблюдението над седем шистови кладенци в период от три години се наблюдават между 60-91% спад в наличните залежи.

19

Анонимен

преди 9 години

Просто чуйте новото издание на "код доступа" на сайта

18

Анонимен

преди 9 години

А чеченците имат ли право на своя държава? И те изповядват друга религия и очевидно нямат нищо общо с руснаците. Грозни бе сринат от упоени ОМОН-овци също като Дрезден и Хирошима. Косоварите бяха подложени на геноцид от сърбите. Те обаче нямат право на държава според малкото човече с ботокса.Има ли двоен стандарт ?

17

бг

преди 9 години

Еврейски плъхове,продължавайте да унищожавате Християнството.

16

Румбо

преди 9 години

Това,което казва Путин е всъщност решението на ООН от 1947г-нищо повече!А "богоизбраните" заслужават огромно наказание за греховете си през годините,особено напоследък!

15

бг

преди 9 години

Голанските Възвишения трябва да се върнат на Сирия.

14

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Ти не си добре ! Руснаците се оплакват от тотално промененото отношение към тях по света. В Европа бюрата за обмен на валута отказват да ги обслужват. Всъщност отношението към тях винаги е било презрително. Досега искаха да им вземат парите. Вече изобщо не ги искат.

13

бг

преди 9 години

Биби Натаняху искаше Полуостров Крим да бъде даден на американците,германците,израелските ешкиназита,турците и австралийците.

12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 12От тук нататък.

11

бг

преди 9 години

Евреите избиха десет хиляди етнически руснаци в Донецк.

10

пaзaрът б3 съборен

преди 9 години

Евреите нямaт държaвa!Техния дом сa бaнките, сaтaнистическите домове и мaсонските ложи!

9

бг

преди 9 години

А френската столица трябва да бъде в Париж.

8

Антисоросоид

преди 9 години

Свобода за палестинския народ! Край на израелската окупация! Путин е миротворец!

7

aтякисть

преди 9 години

Путине, зaщо нaционaлизирa нефтодобивa, изстръгнa го студено от ръцето нa олигaрсите и го върнa нa хорaтa!?Толковa безсърдечен и ретрогрaден!!