130

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Митата не бяха дигнати 1990 както и Луканов не бе убит тогава.Митата бяха дигнати след 1991год.Просто 1990год. е също толкова тона както и на 181.

129

има и други начини

преди 9 години

Другарю Митов, има и други начини за самозадоволяване, освен да насъскваш срещу Русия!

128

цървул

преди 9 години

Американката Джен Псаки била бременна. За това Владимир Путин пита само той ли е виновен или целия руски народ. И да знаете за хората който употребяват думата кравар, краварски и прочие, че не са модерни казва се КАУБОЙ ще ни накажат от ЕС бе хора и ще ни мъмрят нашите Американски братя. Може ли да използвате думи с руски корени, срамота и това ми били високо платени европейци.

127

не се сърдете

преди 9 години

Не се сърдете на соросолията Даниел Митов! Всички негови изказвания са съчинени в посолството на Сащ и са превод от английски.

126

Анонимен

преди 9 години

Никой в България не изпитва такава "безгранична любов към Русия"---освен АКО НЕ МУ СЕ ПЛАЩА ЗА ТОВА , КАТО НА АТАКА И БКП/бсп.Кой не знае,че --"ЛУКОЙЛ" е "ГАРА РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА"... ЗА ПАРИТЕ НА ПЕТАТА КОЛОНА НА МОСКВА В БЪЛГАРИЯ??!!НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО!!!

125

Анонимен

преди 9 години

НАТО отчаяно се нуждае от война и този път целта е Русия основна ядрена сила. Смъртоносните последствия от подобна война ще се разпрострат отвъд Европа, САЩ и Русия и ще засегнат целият свят. Западните лъжи спрямо Русия застрашават живота на земята и доказват, че Запада е едновременно безразсъден и безотговорен., заяви бившия финансов министър на САЩ в кабинета Рейгън заяви Робъртс. Според него войната срещу Русия е самоцел на Северноатлантическия алианс.

124

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 181Я си спомни защо 1990 година ни отрязаха. Защото СДС и председателя/президент казаха че ще съдят СССР и те просто ни сложиха мита като на всички други .Някой хора помнят много добре кой-какво прави и говори тогава.

123

Анонимен

преди 9 години

Много внимание обръщате на тия сиромаси и кремълският клоун.

122

Спонги

преди 9 години

До ukrainecИма. Това са избирателите на Атака и БСП. За тях не е важно България да е добре, важно е Вождът им в Москва да е велик. Гнус.

121

Анонимен

преди 9 години

До ukrainecЯ лъжльото пак се появи.Научи ли какви закони приема Радата ?

120

БТА

преди 9 години

На полската граница са намерили рускиня в голям куфар опитваща се да се добере в ЕС ,защото няма шангенска виза.Куфара е пренасян от французин.

119

ukrainec

преди 9 години

До ***-------------Това,че щели руснаците да загубят черноморския си флот и затова заграбили Крим,прилича на оплакванията на вълкът ,че агнето ако отидело до реката да пие вода,щяло да му размъти водата и затова го изял.Той и Хитлер заграби Австрия-за да не я заграби Австралия.Има ли още таквиз наивници да вярват на рашистката пропаганда ?

118

цървул

преди 9 години

Недейте да обвинявате г-н Министъра той не е виновен човека казва ,че не иска санкции ама бил принуден. Кой го принуди? Може да сме Ние, ама не съм видял никой пред Парламента с табела САНКЦИИ. Може да е жена му примерно да е много властна. Ама силно се съмнявам да е някоя Демократична западна страна или Демократична Америка. Не те не се мешат в политиката на други страни. Абе Путин и руският народ са виновни, кво толкова щяха да загубят някакъв си Черноморски флот.

117

Анонимен

преди 9 години

Само да спомена че русия наложи непредезвикани със нищо ИКОНОМИЧЕСКИ САНКЦИИ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 1990 год КАТО ВДИГНА СЪС 30 ПЪТИ МИТАТА НА ВСИЧКИ СТОКИ ПРИЗВЕЖДАЩИ СЕ ТУК И ПРОДАВАНИ НА НЕИНИЯТ ПАЗАР . За това медиите да не мълчат .После споменете и как след едни преговори за външният ни дълг, убиха АНДРЕИ ЛУКАНОВ и защо. Тия не са ни нито икономически нито никакъв партниор вече 25 год. Сравнение стокооборота със Турция вече надхвърля 5 милярда евро

116

Анонимен

преди 9 години

Алчния за земя Путин заграби Крим в момента в които Украйна се оказа слаба. Тоя вампир отдавна е точил лиги, но на тоя свят всичко се заплаща. Колхоза днес е по-голям, но много по беден.

115

украинец

преди 9 години

До ***----------------Като е затворена икономиката на Русия,това значи ли че ще пият бензин,ще ядат бензин,ще се обличат с бензин,ще живеят в къщички от бензин ?

114

Анонимен

преди 9 години

Мене санкциите за Русия ,хич не ми пречат!Цените падат ...що да не ми е КЕФ..??!!!Кво сега --да протестирам и да искам "скъп бензин,храни и зеленчуци" ,ли...ха,ха,хааааааааааааааа..?Я , ДГД....!!!!!!!!!!!!!!!

113

tt

преди 9 години

какво е това на снимката

112

Ганчо

преди 9 години

Г-н Министър, бъркате във влиянието на санкциите върху Русия. Вие сигурно сте видяли, учили и чули, че Русия има затворена икономика и може да живее и без ЕС и нас. Следователно санкциите вредят на ЕС и на нас /вижте проблемите на Полша, Франция и др от ембаргото/. Но много правилно има страни членки на ЕС които са против санкциите и виждаме, че ще спечелят, а ние бедняците ще духаме таратора, супата и каквото ни поднесат нашите мили съюзници.

111

цървул

преди 9 години

До шопАбе човеко разбери първо кви са санкциите а после пиши, блокирани са сметки на физически лица и банки в ЕС и САЩ.