53

Анонимен

преди 9 години

В Германия започна голямото движение, което събори Берлинската стена, не забравяйте и не подценявайте твърдостта и систематичността на германците. Сега добре следете събитията във Франкфурт, не са за пренебрегване! Хората искат да работят здраво, но за себе си, а не за фалирали мързеливи държави и за чиновниците от Европейската банка. Писнало им е от празни приказки, лъжи и лицемерие.

52

Анонимен

преди 9 години

Украйна си е вътрешен проблем на Русия. Какво ви бърка как живеели руснаците. Както си го направят така ще живеят. Цялата им история е пълна с граждански войни и интервенции. Но за разлика от нас си имат ценности които отстояват. И то успешно

51

Анонимен

преди 9 години

За на 12 години Путин увеличи бюджета на Русия 22 пъти , военните разходи - 30, БВП - 12 пъти. Русия скочи от 36-то на пето място в света по БВП . Валутните резерви се увеличиха 48 пъти! Национализира петролната индустрия 65% и 95 % от газа и много други. Ръст в селското стопанство: пет последователни години се класира 2-3 място в износа на зърно в света надминавайки САЩ, които сега са на 4-то място! Повишение на заплати в публичния сектор с 18,5 пъти! Повишение на пенсии -14, 5 пъти! Намаление на смъртността сред руското население с 1,5 милиона души годишно!

50

Анонимен

преди 9 години

1000 ЯПОНСКИ ЙЕНИ = 7 ЕВРО !!! ТОЧКА ПО ВЪПРОСА

49

балканджи Йово

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯтвоите изчисления ме накараха да изчисля минималната пенсия в Русия,дори в този труден за нея момент-- 340 лв.Как ти се струва мушморок,продължавай да миеш клозетите емигрантството си.Все пак не си виновен ти за твоите неволи,виновен е Боко -Тиквата и такива като тебе,които те прокудиха от Родината ти,а тя ти даде възможност да се образоваш безплатно,за да можеш да изчисляваш.Разсъждавай и използвай знанията си за да се освободиш от робското си самосъзнание.Бъди горд и достоен БГ!

48

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЕС ТОЧНО В МОМЕНТА ОБЕЗЦЕНЯВА ВАЛУТАТА СИ ЕВРОТО, ПРИ ТОВА СЪВСЕМ ОФИЦИАЛНО.

47

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Половината Европейски съюз е против санкциите срещу Русия. Нашите ястреби Тиквун и *** ги подкрепят.Европа губи от влошените отношения с Русия. Вижте какво стана с еврото !България също губи. Това лято на морето няма да има руски туристи. Загубихме и важни пазари за износ, колкото и малък да е той у нас.Тиквун и *** обаче се подмокрят, когато някой хамерикански сенатор ги похвали.Ако пък Обонго се сети, че съществува такава държава България, нашите гъзолзци направо се *** от кеф !

46

бай Петко

преди 9 години

Стига сте се кланяли на американците ! Вие нямате ли собствено мнение? Гледайте си търговията и хич да не ви пука. Братята украинци ако искат да знаят какво ги чака, ако клекнат на САЩ, да гледат БЪЛГАРИЯ !

45

Анонимен

преди 9 години

В момента националният дълг на САЩ е 70 трилиона долара, според неофициални източници сумарният дълг е над 700 трилиона. Само външният дълг е 19 милиарда. САЩ е една фалирала държава, тъй като основният източник за покриване на този дефицит са заемите и кредитите. Значи изход от кризата за САЩ вече е невъзможен без нулиране на дълговете. Изхождайки от тези съображения американската финансова върхушка се нуждае от нулиране на дълговете което може да стане само с пълномащабна война.

44

9К51 Град

преди 9 години

Лошото е че и ние страдаме заради русофобията на тази мутра от снимката ... знаем за взаимоотношенията Москва-Варшава и пердаха, който са яли хляхтичите от братушките ... но защо трябва нашата и без това слабичка икономика да страда!? ХВП /винопроизводство, мл. продукти, консерви и т.н./ са сринати, туристическия сезон е пред катастрофа /това е точния термин/ ... и какво получаваме в замяна от Брюксел ... потупване по рамото, колко сме верни и покорни .. затова и още заеми ще има !

43

Анонимен

преди 9 години

Еврото се срина. Един долар е 1 евро. Дойче Банк прогнозира 1 еверо за 0.75 долара в края на годината. На този фон руската рубла се стабилизира и се покачва близо 10% от 65 на 59 рубли за долар.

42

Анонимен

преди 9 години

Никой не мрази руснаците, нито им мисли лошото. Такава голяма държава, когато е в криза. се отразява зле на всички. Но просто тя има за водач един диктатор, който не се отличава посъщество много от Хитлер. Процентът на рейтинга му е близък до този на Хитлер, т.е. същата пропаганда, същите маневри. Време е руснаците да докажат, че не са толкова загубен народ, и да го разкарат този психар, докато не е запалил света.

41

Анонимен

преди 9 години

В ЕС може и да има разногласия но нашите американски *** единодушно лижат задниците на Вашингтон.

40

Анонимен

преди 9 години

Какви мерки, какви санкции? Недоучените чиновници от ЕС да се припомнят, че който е тръгнал срещу Русия, добро не е видял!

39

Анонимен

преди 9 години

В края на 2011 г. средната месечна заплата в Русия е 810 $. Средната месечна работна заплата в Русия е 500 щатски долара в края на 2014 г. В България е 450$.Все още изоставаме, но 2016 трябва да сме ги разминали.

38

РУСОФОБЪТ ТУСК

преди 9 години

бе турен от англосаксонците под натиска на СВЕТОВНИЯ ЖАНДАРМ - САЩ да ръководи *** ДЕЛА само за да се мъчи да навреди максимално на РУСИЯ. Ама няма да мине номера - за сметка на ЕВРОПА да си решават КРАВАРИТЕ западащото господство. НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД иде КРАЯТ и СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ от КОЛОНИЗАЦИЯТА НАБЛИЖАВА.

37

Анонимен

преди 9 години

С Путин или без него, Русия няма да пропадне. Пазарът й е огромен, природни богатства-бол / само Сибир й стига!/, образованието е много добро, науката и учените-на ниво, богатите хора-патриоти, дипломацията-ефективна. Не я оплаквайте преждевременно! Няма нужда да си русофил, за да гледаш реално на нещата.

36

Анонимен

преди 9 години

Сара Вагенкнехт предложи ЕС да въведе санкции срещу САЩ и Британия. Браво, Сара!

35

балканджи Йово

преди 9 години

Вън НАТО от Родината ни - България! Не искаме американски воернни бази в Родината ни България! Не на човеконенавистничестките санкции наложени от милитаристите в САЩ,срещу Русия,наш естествен съюзник и партньор! Да си възстановим ,НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ! Напред българи ,да изметем предателската *** от Родината ни!

34

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Тоя премиер на Полша Доналд Дък има вид на сериен убиец. Защо ЕС трябва да е единен - за да подкрепи *** идеи на Доналд. Кой ще ви се върже бе - Полша да си обяви война на Русия, ние ще гледаме.Еврото доста се срина тия дни, време е за размисъл на полските лузери.