13

Анонимен

преди 9 години

До ТъжноGARANTIRAM TI CE OT CU ZNAIAT ISTINATA,NO TOVA SA MOSHENNIZI PROF.I ZIALOTO RAKOVODSTO.NAREGDAT SE KATO KATADGII NA OPASHKA ZA PODKUPI.

12

Анонимен

преди 9 години

Смешно е, че един професор по право си позволява да използва такива обидни думи. Като е професор по право, би трябвало да е наясно, какви ще бъдат последствията от подобно изказване. Самичък се е злепоставил и е показал, че незаслужава титлата, която притежава.

11

vesko02

преди 9 години

Нашата правна система е харесвана и уважавана в целия световен правен мир,някакво докторанче от Кембридж иска това да се промени.Да ама не

10

Анонимен

преди 9 години

Мияч на чинии, овчар, садач на картофи...

9

Анонимен

преди 9 години

Наздраве, професоре!!!

8

Тъжно

преди 9 години

Некомпетентността на СУ е потресаваща:"От Университета уточняват и че сертификатът, който Златев е показал в медиите като удостоверяващ докторантурата му в Кеймбридж, е всъщност сертификат, който потвърждава приемането на Златев за подготвителен курс в университета."Отне ми по-малко от 1 минута, за да намеря необходимата информация за "CPGS in Legal Studies" на сайта на Кембридж.Става въпрос наистина за докторантура в рамките на 3 или 4 години, 1вата от които е именно този задължителен курс.

7

екс

преди 9 години

Като цяло изключително комплексарско изказване/поведение, щото освен всичко друго СУ-то не може да стъпи и на кирта под нокътя на Кембридж, във ВСЕКИ един аспект - тиня за локално ползване... Демонстрация единствено и само на изключително ниското морално, а защо не и интерелктуално, ниво, на другаря професор...А що се отнася до миенето на чинии, уверявам другаря професор, че като абсолвент на немски университет (даже не с PHD), със сигурносъ имам доооооооооооооооста по-висок стандарт от него.

6

Анонимен

преди 9 години

KOI E TOZI RUSCEV,S KAKVO E DOPRINESAL ZA NAUKATA,ATESTIRAN OT KOMUN. VAK.PREZ SOZA ZA PREPODAVATELI ILI ZA PROFESORI SE PRIEMAHA AGENTI NA DS--DONOSNIZI ILI SAMO CLENOVE NA BKP.POZNAVAME I KOMUNETO-PIANDETO DRAGANOV I KOMPANIA.DNES SOF.UNIVERSITET E GNEZDO NA STARI GLUPAZI I PO- MLADI MOSHENNIZI.

5

Частна немска езиков

преди 9 години

Мили хора, дано повече от вас прочетат това - никога, никога не си записвайте детето в частно немско училище "Ерих Кестнер" в Люлин. Това, което преживя детето на сестра ми там е повече от чудовищно. Въпреки високата такса и усмихнатия директор - за цялото ни семейство настъпи истински ад. Малките деца са без надзор. След приключване на часовете има около 15 минути преди пристигането на бусчетата, които ги карат по домовете, а учителка не ги придружава в буса - просто си тръгват след часовете и ги оставят на произвола на съдбата и на агресията на по-големите. Взимат ти пари за обед в стола, хр

4

ПВБС

преди 9 години

Проблемът е, че в университетът е препълнен с такива псевдо професори и доценти, които не дават път за изява на младите и в голяма степен по- кадърни от тях кадри. Сакън някой да не им вземе стола. В желанието си да се издигнеш в академичната йерархия трябва да бъдеш готов да станеш личен *** на професора или доцента. Тъжната действителност е това.

3

Анонимен

преди 9 години

Алкохолизираните преподаватели в СУ да не ми се лигавят. Подобно имейлче ако получа и аз ще го съдя. Егати неуважението!

2

Млад

преди 9 години

Феодални старчета. Затова България е на този хал! Да се махат оттук младите и кадърните. А в България щото е "доста по-тесничко, има места наистина само за най-добрите. Направо ме разбиват тия "професори", живеят в собствен свят...свят застинал преди 25 години. Боже пази България!

1

Анонимен

преди 9 години

голяма работа, че е "само" приет ... в Кеймбридж