216

Анонимен

преди 9 години

Крадеца вика дръжте крадеца, терориста вика дръжте терориста, убиеца вика дръжте убиеца... Да света ще стане по-добър без НАТО, базите по цял свят на САЩ,. Русия иска само санитарен коридор около границите си. Още е жив спомена от втората световна война и германската офанзива. Повярваха тогава на германците и сгрешиха. 20 милиона и разрушения, докато германците грабиха богатствата на цяла Европа и сега са добре... Русия ще я бъде не се напъвайте ще се осе...те.

215

Учуден

преди 9 години

Е, че тя изобщо някога спирала ли е???!!!

214

да

преди 9 години

Аз имам Библия от 50 те години. Цял Живот стои в къщи. Лъжците си личат от 100 километра. Библията освен да се чете се и тълкува. Не е толкова лесно да схванеш какво е искал да каже автора преди хиляди години, камо ли да го изтълкуваш. На базата на текстове в Библията на всеки 5 години се обявява края на света. Измамници дебнат от всякъде.

213

бг

преди 9 години

Разпространявала се е,но е било трудно да се сдобиеш с нея.

212

бг

преди 9 години

Защото ги е страх че ще им се потърси сметка за зверските избивания на хиляди цивилни етнически руснаци.

211

Анонимен

преди 9 години

До бгБибилията не е била забранена в БГ. В БГ когато забраниш нещо то се разпространява апокрифно, както рокмузиката, радио Свободна Европа. Просто хората са живели без Библията и затова днес сме толкова деградирали. Има ли Бог, или няма важно е да спазваш морални закони, които ги има в Новия завет. Няколко правила,които биха направили обществото ни по-здраво и добро.

210

азиатски ку.ветини

преди 9 години

айде айде троловете с парче пица и литър лимонада пак почнаха.

209

хаха

преди 9 години

чел си *** си. дори един цитат не можеш да намериш. мошеници!

208

Анонимен

преди 9 години

Путин е лош защото не позволява на САЩ и Лондон да го грабят..

207

Анонимен

преди 9 години

Глупости на търкалета. Как ще ми представите в добра светлина Яценюк, порошенко, Турчинов, бандеровци, САЩ, НАТО?! Явно пропагандния отдел на ЦРУ претърпя провал защото не можеш да представиш престъплението за нещо хубаво, все пак не сме американски зомбита. Решиха европейци да правят пропагандата за Европа,но нищо няма да излезе. Хората в Европа още не с деградирали и оглупели толкова колкото американските ***.

206

бг

преди 9 години

Библията съм я чел в Австрия,по това време все още беше забранена в България.

205

ооо

преди 9 години

като заговорихме за гейски ценности защо Воленчо избяга от казармата с диагножа тежко късогледство а после стана професионален фотограф. Значи още тогава е Мамил ! Колко е мъж един мъж който го е страх от казармата ? атакисти знам че сте прости и затова заслужавате само съжаление.

204

Анонимен

преди 9 години

След катастрофата на малайзийския пътнически самолет в Източна Украйна, в резултат на която загинаха повече от 190 холандски граждани, кметът на един холандски град каза, че дъщерята на руския президент Владимир Путин трябва да бъде депортирана от Холандия, съобщава британският "Гардиън. Стотици гневни холандци се събраха на посочения адрес, но се оказа че там няма такива хора.

203

бг

преди 9 години

Не са ме пускали отпуска,аз избегах през задната врата.

202

Анонимен

преди 9 години

Европейския съюз с тези гейски ценности , никаква пропагандна война не може да започне..

201

хаха

преди 9 години

това не е отовор селски ! ти си чел билията колко едни магаре е чело рибния буквар

200

Спонги

преди 9 години

До бг 390Не си виновен ти. Не трябваше да те пускат в отпуска от болницата в Курило.

199

бг

преди 9 години

В библията не го пише но в Библията го пише.

198

загоря палачинкатаа

преди 9 години

азиатските агенти прекалиха с лъжите. такова подмазване на кремъл не е имало от години. А какви статии пишеше едно време Воленчо. ДА ОСВОБОДИМ АЛЬОША ОТ НАРЯД - АВТОР ВОЛЕБ СИДЕРОВ.

197

бг

преди 9 години

От Библията с големата буква.