8

---

преди 9 години

що не пишете че е убит във Гранд мол Варна, да се знае от всички какви са ни моловете

7

Анонимен

преди 9 години

Бой до насиране на биячите. Те и без това са оскатени морално. Много повече от горкия човек, който без време е загубил живота си от автентични престъпници, наети от "аворитетна" администрация. Последната също носи отговорност.

6

Анонимен

преди 9 години

Не се учудвайте, преди време подобни *** скачаха с кубинки по главата и умъртвиха шведски турист пред една дискотека в Несебър.Някой от тях да беше осъден?

5

Веско

преди 9 години

Не ги оневинявам комплексираните *** и може би е обосновано: "но те ще отговарят пред Темида по най-тежкото обвинение в българското законодателство умишлено убийство". Само искам да попитам за малко инфо, онези българи дето убиха пенсионера в Правец, със същото обвинение ли са? Да не е само по непредпазливост, че вече ще е явна дискриминация!

4

Анонимен

преди 9 години

А директорът на полицията, който явно прикрива престъпление? Предполагам НАПЪЛНО БЕЗКОРИСТНО!

3

Анонимен

преди 9 години

До КGrand Moll

2

Оп-са

преди 9 години

Еееее, какво става бе, хора? Откачихме ли? Съвсем ли оскотяхме и подивяхме? Всеки ден новини за убити, пребити, ограбени. Само като погледна новините на първа страница - жена скочи с детето си, охранители убиха човек от бой, 15 годишен "съжалавя", че уби човек в центъра на Правец заради забележка! УЖАС!

1

К

преди 9 години

Кой е молът?