39

другари

преди 9 години

Бобчо от Турция в ЕС няма квоти за произведени стоки там, нали това е целта на Митническия съюз

38

Анонимен

преди 9 години

Ха,ха,хааа...е как така ..."ще врътнат кранчето",бе...??В задниците ли ще си пускат газта...!???Кво ше кльопат ония руски Глад-иатори ако нема износна газ...??76% от постъпленията на вноса на Русия са от ...суровини и газ!Ку""и ли ще изнасят ако спрат газа...???

37

Анонимен

преди 9 години

То може и през Турция за Европа да тече Азерски,Ирански,Египетски,Иракски и още какъв се сетите газ но не и руски.

36

Боби

преди 9 години

До другари 33Тези дето влизат в Европа без стотинка мито са контрабандните стоки. Официалните освен мито, квоти имат и сертификат за европейски стандарт. Всичко това са елитните турски производства и простите българи не можем да си ги купим. Но за нас остава контрабандата. Щото нашите политици са дупедавци и скат да цоцат.

35

bbb

преди 9 години

Марушко срещу Путин и ние сме от страната на Марушко. Просто перфектно. Никой никого няма да пита, просто ще стоварят газопровода от евтините находища на турско гръцката граница и край с другите трасета. Ако на някой му се инвестира в конкурентен газопровод през пет джихадистки държави, моля.

34

Анонимен

преди 9 години

До БобиЛитав сключиха д-р със Статоил на цена 312 $ с регазификацията

33

Анонимен

преди 9 години

НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ТЕРМИНАЛ ЗА ВТЕЧНЕН ГАЗ НА ЧЕРНО МОРЕ ПО ЕДНА МНОГО ПРОСТА ПРИЧИНА А ТЯ Е ЧЕ ПРЕЗ БОСФОРА И ДАРДАНЕЛИТЕ НЕ СЕ ДОПУСКАТ ТАНКЕРИ С ТАКОВА ТЕГЛО.Но такъв вече се строи в Гърция.С интерконектора и сме в джаза.

32

НЕМА СТРАШНО

преди 9 години

ПРИ ТУРЦИТЕ , РУСКИТЕ ДАЛАВЕРИ И ТАРИКАТЛЪЦИ НЕМА ДА МИНААТ!НАЛИ КОМШУЛУКА Е В НАТО ?ЗНАЧИ , НЕМА ДА МЪТИ ВОДАТА НА ЕС!ТУРЧИН ЗА ПРИЯТЕЛ --ТОВА Е СЕРИОЗНА РАБОТА.МНОГО Е КОФТИ ОБАЧЕ ЗА "ПРОТИВНИК"/...направо си е проклятие/

31

пиро

преди 9 години

Тези от ЕС не разбраха ли че газа е руски до турската граница. От там на татък е турски.

30

Анонимен

преди 9 години

Руснаците има къде да си изнасят газта и извън ЕС. Накрая ще им писне от европата и ще им врътнат кранчето. Тогава ще има да пищят на умряло.

29

Боби

преди 9 години

До е и? 28Литва, Латвия и Естония инвестираха в хъб за сгъстен газ и 2 танкера не знам може би 4 Млрд$ след това вместо за 400$ се топлят със сгъстен газ над 600$ при условие е имаха изградена още от времето на СССР мрежа. Ето това е политика. Полша е тръгнала по техните стъпки. Пак Политика

28

Анонимен

преди 9 години

ама Пожарникаря е за бой, един терминал за втечнен газ и русофилите ще извият на умряло

27

другари

преди 9 години

ако се сравни стокообмена между Турция и Русия и между Турция и ЕС ще си отговорите сами на въпроса защо ЕК има право да се меси, всяка една стока произведена в Турция влиза в ЕС без нито една стотинка мито

26

хаха

преди 9 години

Европа с 10 пъти по-голяма икономика трябвало да отчита мнението на Русия. Еми дай и Конго да питаме всеки път като правим нещо в Европа.

25

Анонимен

преди 9 години

Па за какво ни е руска газ?Да си я пият те пари няма да видят.Ние си имаме пре достатъчно.В Черно море винаги е имали нефт и газ само където не ни даваха да го добиваме.Това го казаха още комунистите от Тошово време.Да си пият руснаците газа а пари на куково лято.

24

Анонимен

преди 9 години

До Бобиего и тоя платен *** на руското посолство се появи, липсва само оня "славянина"

23

е и?

преди 9 години

Ако не бил руски газа щял да бъде много скъп. Че нашия "братски" газ и сега е много скъп, да не сме умряли? На *** му свършват рублите и почна да пее нови песнички на два гласа.

22

majorski

преди 9 години

А вие кгоспода Европейци отчетохте ли мнението на Русия относно Украина, относно Сърбия , относно разширението на НАТО на изток, относно Иран и Либия !!!!????Каквото повикало това се обадило .....ако не ви харесва топлете се зимъска с дърва ....а най-добре си лягайте по евро-гейски-двойки да се топлите .....

21

Боби

преди 9 години

До Анонимен 17Купиха Хамерикански ядрени реактори - КОИТО И В ТОЯ МОМЕНТ ИЗПУСКАТ РАДИАЦИЯ В МОРЕТО И ТРОВЯТ ТИХИЯ ОКЕАН. Аварията е в активна фаза 4 години след цунамито и не един а 3 реактора бълват радиация. Ето ти цената на успеха на Япония и Южна Кореа.

20

Анонимен

преди 9 години

От Украйна се прекратяват доставките, защото украинците ползват и не плащат. Южен поток беше предложеното решение, но беше отхвърлено от ЕС. Сега вече има подписани договори с Турция. Да бяха изчакали да го построят и тогава да искат съгласуване! Късно е либе за китка!