127

Анонимен

преди 9 години

Изгониха българите от морето, да чакат руснаците сега...

126

Ами

преди 9 години

Идеално.По-ниски цени за Българите.

125

Анонимен

преди 9 години

До КацапДа, по добре нафиркани британчета.

124

Анонимен

преди 9 години

Важно е да има рускини, а не руснаци.

123

Анонимен

преди 9 години

Със тея 5400 рубли заплата им е само до почивки, имали пари, хахаха

122

Анонимен

преди 9 години

Българинът е зависливо и долно племе. Чета и се чудя, се смея или да плача. По всякакъв начин се чуди как да изгони туриста който оставя най-много пари в държавата. Не се притеснявайте за руснаците, те има къде да почиват (а пари имат, уверявам ви). По добре си гледайте чалгата и голите ***.

121

Румбо

преди 9 години

Абе то рублата че падна,ама напоследък доста се вдигна.Ако в началото на декември беше към 100 рубли за евро и 80 за долар,сега е 64 рубли за евро и 60 за долар.Има рзлика,нали?Разбира се,нивата от 40 рубли за евро и 30 за долар няма да се върнат-освен ако нефта стане 100 долара,което е нереалистично до 2-3години.Накратко-не са съвсем без пари руснаците!

120

младен

преди 9 години

Правилно! и на мен не ми трябва да ходя на нашето осрано черноморие

119

Анонимен

преди 9 години

По-бедните работещи българи ходят по нашето море. Най-много за 5 дни. В Гърция и Турция обслужването е по-добро и времето е по-хубаво от май до октомври.

118

Ха-Ха-Ха

преди 9 години

По-малко руснаци, но затова пък повече американци...Ето някакви ще строят център на морето... Команден център... Команден център за война с Русия!

117

Анонимен

преди 9 години

Ние нямаме нужда, да вземем да върнем нашите от Гърция и Турция. Там май е по-добре,просто защото нямат комплекси от руснаците.

116

Анонимен

преди 9 години

Хайде русофилите да ходят на остров Сахалин!

115

Анонимен

преди 9 години

Замирисало на море ама само в дивите места. Иначе по курортите миризмата е микс, от кучешка скара, липса на канализация, и повръщаното на английските ***.

114

Tina

преди 9 години

До ПутлерИзвините, тавариш!В моя защита ще кажа следното:Общуването с герберасти води до нежелани странични ефекти - от време навреме се изтърсва по някоя глупост...Прастите, тавариш!Можна това не влияеть на зерплата, тавариш?... 120 лв. на пост с ДДС, нали тавариш?...Не като дураки към пасолства США - 0.40 лв. на пост...

113

Беларашън!!

преди 9 години

КРЫМ НАШ! Ще ходя при болгарите на море като Крим Перлата на Черно море еНаша.. За какво... Само гледайте как "родните бизнесмени" ще вият на умрялоТая година... "Ден година храни"

112

Анонимен

преди 9 години

До РУСНАКНе България е във война с Русия, а Русия е във война с целия нормален свят! А пък вие ходете на майната си... докато можете! Скоро чичко ви лилиПутин ще ви сложи ембарго на и на задграничните пътувания! И тогава в името на родината, че преоткриете Мурманск и Сахалин като чудесни места за моржуване през лятото, а Сибир - за селски туризъм! И бъдете сигурни - ние няма да тъгуваме за вас, ама никак !

111

Путлер

преди 9 години

Обръщам специално внимание на служителите в информационния отдел на посолството в София да не се издаавт че са щатни руснаци, имаите в пред вид че българския език се използва "Ъ" а не "Ь", США е САЩ, и за СМИ се използва думата медия, съща така няма обратно "е", а и Одрин е в Турция не в Македония и там македонци няма, и да знаете че повече грешки няма да търпя :)

110

Tina

преди 9 години

До АнонименОхрид.Моя грешка.Но всъщност, като се замисли човек, грешката е вярна... Все българско.

109

г

преди 9 години

160 млн. загуба, евала за изчисленията. Ако обаче нещата са като предишна година, печалбата ще е 16 милона... къде куца логиката - загубата си я смятаме на макс( руснак х 1000 евро), а печалбите не ги отчитаме.

108

Анонимен

преди 9 години

Руската средна класа която ходеше по масовите курорти вече се намира в икономически колапс. След 6 месеца руското общество ще бъде крайно разслоено, 0,001% супер богати и останалото *** които ще се чудят с какво да си купят хляб камо ли да мислят за почивки по чужбина.