96

st

преди 9 години

Heheehehh Russia crazy stupid nation.

95

До 157

преди 9 години

Хи, хи, хи! Путин копирал???? Леле мале, вие нещо четете ли въобще или се образовате от първите страници на (жълтите) вестници! Че той европейския съюз си е чисто копи-пейст на съюза на съветските социалистически републики!!! С тая разлика, че центъра тогава, Москва, наливаше в тия нещастни републики, които сега и се рапчат (неблагодарно). А сега брюкселчето само прибира!!!Я ми покажи ЕДИН ЗАВОД, НАПРАВЕН СЛЕД 1989!!!ЕДИН!ЕДИН! И само ни ми давай за пример гръцките фабрики за ***!

94

фил

преди 9 години

Всички знаем кой инвестита в Китай и кой направи така да бъдат водещи на световните пазари.През 90 те САЩ поголовно изнасяха производството си в Китай и мислите ли ,че не са оставили опции и не са предвидили ,че Китай може да им игеае номерца :) Ако е така не познавате янките :) Всъщност Китай вече не е толкова апетитно място за инвестиции.

93

Анонимен

преди 9 години

Колеги, не подценявайте Русия,макар да е в неравностойно положение! В политиката винаги има исход,което не важи за сегашна България

92

Анонимен

преди 9 години

158 хохохо западни кшошари а бе *** ти у ред ли си помниш ли СИВ и неговата банка аз я помняОдисей 1

91

456

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯТИ СИ НАИСТИНА БОЛЕН МОЗЪК! НИТО СИВ, НИТО ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР СА УШМУЛИЛИ БЪЛГАРИЯ ,КАКТО КРАВАРСКИЯ НАБЕГ!!!ВЕЧЕ СМЕ КОЛОНИЯ ,БЕЗ ИКОНОМИКА И БЪДЕЩЕ! ТОВА НЕ Е БИЛО В БЪЛГАРИЯ ОСВЕН ПО ВРЕМЕ НА РОБСТВОТО!СПРИ ДА ГРАЧИШ ЛОЗУНГИ,ЧЕ ПИСНА НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА!НАМЕРИ СИ ПО ДОСТОЙНА РАБОТА!

90

До 151

преди 9 години

Забелязал ли си, гурбетчийо, че пишеш нещата ТОЧНО НАОБРАТНО! Прочети мюнхенската реч от 2007 година и ще видиш, че точно Путин предложи на тия недоносчета да направят съюз, ама те си питаха ..... Той НИКОГА не е бил индивидуалист, а действа в съюзи. Защото не е *** (най-малкото като тебе). А колкото до финансите, вчера е ратифицирал и договора за създеванети на банката на БРИКС, със седалище в Шанхай и председател за сега индиец. Затова ревът западните клошари. Тепърва какво ги чака!

89

Козар Белене

преди 9 години

Човека копира от Европейския съюз, явно е осъзнал че това е посоката в която трябва да върви. Какви ще бъдат разликите след това не ми е ясно?

88

факт

преди 9 години

Чета и не вярвам на ушите си - повечето пишещи имат парцуца в главата вместо мозък!

87

браво!

преди 9 години

Браво, Путин, нека да подскачат ЕС и САЩ като надрусани маймуни от яд!

86

Анонимен

преди 9 години

Хааааааа-хахахахаааахахахах!Ххахахахахааааааааааааааааааа!

85

Анонимен

преди 9 години

И са ко ши правят лихварите?Между другото Русия освободи 24млрд в зелено от резерва си и точно тогава по някакво съвпадение нашите изведнъж им се наложи спешно да взимат 16 от зелената тоалетна хартия, които хъката мъката не успяха да обяснят за какво съм им, но пък си ги гласуваха тапигьозки.

84

до 131

преди 9 години

Мужиците каквито ракети имат са благодарение на откраднатите фау-2 и фау-3 на фон Браун. Когато немците са изпращали балистични ракети в космоса, руските учени са си играели с фойеверки-Не пише глупости. Първата ракета в космоса е руска - не е немска, не е американска! Първият човек в космоса е руснак!

83

МАО

преди 9 години

Направо да приемат Юаните !

82

Анонимен

преди 9 години

Ако не бяха САЩ след ВСВ с техният план за съживяване \пропагандно/ на западно германската икономика! Сега Германия още щеше да се развива,като нас! хаха може й да съм правен у дупе, ама съм гледал навън

81

финансов гений

преди 9 години

Ха-Ха-Ха !Путин ще разсмее света!

80

Анонимен

преди 9 години

Мужиците каквито ракети имат са благодарение на откраднатите фау-2 и фау-3 на фон Браун. Когато немците са изпращали балистични ракети в космоса, руските учени са си играели с фойеверки

79

Анонимен

преди 9 години

Ся като отминат студовете в САЩ и спрат стачките на петролните платформи и петрола се устреми към 30 $ за барел, ще му мине мерака да кове :)

78

gost

преди 9 години

На крива ракета космоса и пречи

77

до сър пичук

преди 9 години

Сега САЩ си внасят ракети "мужик" на килограм. :)