269

СС

преди 9 години

Ами то не е лесно да си *** и заблуден. :)

268

Анонимен

преди 9 години

до 493Браво Асене, сега остана да откриеш Атлантида

267

Анонимен

преди 9 години

най голямото зло идва от Русия и Щатите.Само с тях се занимаваме.Дано се изтребят взаимно без да пострадаме другите около.Ние европейците см съградили всичко в света а тея се разпореждат вместо нас

266

Анонимен

преди 9 години

до НоаТи как мислиш поставяйки двете империи, къде България ще има ползи ?

265

Анонимен

преди 9 години

До AsenАко трябва да бъдем точни Европа е политическо понятие, а не географско. Континентът се нарича Евразия.

264

До 480

преди 9 години

Колко си смешен! От такива като тебе в България вече ще се появят и *** и фанелки с Путин. В какво семейство си ти бе? Като в "Робинята Изаура"? Очерователно семейство, където изпълняваме ролята на магарето. Да носи, да го бият...А да, и да ни научат да живеем без да ядем. Само има опасност, когато ни научат, да опънем петалата.

263

ЧАР

преди 9 години

НЕ САМО В РУСИЯ А И В ПОЛОВИНАТА СВЯТ НАСТРОЕНИЯТА СРЕЩУ САЩ СА НЕГАТИВНИ. И С ПРАВО. АМЕРИКА Е ОБСЕБЕНА ОТ БЕСОВЕ ЗА ВЕЛИЧИЕ И СЕ ЧУДИ КЪДЕ ДА СЪЗДАВА ВОЕННИ КОНФЛИКТИ И ДА УБИВА НЕНИННИ ХОРА САМО В ИМЕТО НА ПАРИТЕ. ВСИЧКО КОЕТО Е ПОСТИГНАЛА Е С КУПУВАНЕ Е ПРОДАВАНЕ НА ДУШИ. И В БЪЛГАРИЯ БОЛШИНСТВОТО ОТ ХОРАТА НЕ ПРИЕМАТ ЖЕЛАНИЕТО НА САЩ ДА ПОДЧИНЯТ ЦЕЛИЯ СВЯТ НО ЗА ТОВА НЕ СЕ ДАВА ГЛАСТНОСТ. ПО ДОБРЕ ДА СМЕ ИМ ВАСАЛИ И ДА СИ ПРАВЯТ С НАС КАКВОТО ПОИСКАТ...ЗА ПАРИ...

262

Ноа

преди 9 години

Не всички които не харесват САЩ са атакисти. И американците и руснаците са с имперски амбиции а държави като България са сателит на едните или другите. Просто за НАТО България не е толкова важна в евентуален бой като Турция (не защото съм атакист) , тя просто е най-силна в региона а това е важно за перченето на НАТО.Абе сърбите май са най-добре неутрални и без съюзи с който и да е.

261

Asen

преди 9 години

До АнонименDo Ural - da. I izpolzvai kadeto e nujno glavni bukvi.

260

До 476

преди 9 години

Нито ти можеш да си обясниш, нито някой друг може да направи това. Просто защото комунизъм като такъв не е имало НИКЪДЕ!!!! Всичко това са само етикети, които са замислени още през 19 век. Ти още за Томас Ман прочети и всякакви утопии. Може и да настъпи някога такава ера, но не и сега, на близките пет века. А колкото до фашизма, видяхме го, остатъците и сега се наблюдават, но на руснаците не им е за първи път да се справят с него.

259

Анонимен

преди 9 години

*** забравят, че днес семейството е безкрайно неустойчива клетка на обществото. Това е благодарение пак на тяхната недалновидна, извратена, гейска политика.

258

Анонимен

преди 9 години

А русия в Европа ли е ?

257

Анонимен

преди 9 години

до 478ти също се кланяш роб

256

Asen

преди 9 години

До АнонименA Amerika v Evropa li e?

255

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да си говорите *** България е член на НАТО и ЕС ! Ние сме евратлантическо семейство не с Русия,а с Европа

254

Анонимен

преди 9 години

До ЧавдарчеКаква ирония на съдбата. Всяка една от тези думи днес е презряна и без смислов напълнител.

253

До 471

преди 9 години

Така си мислиш само защото някои те лъжат всеки ден с тези приказки!Русие е ВТОРА ПО ИМИГРАНТИ,а от краварията започнаха вече да бягат.Защото лъжите са едно, ама като отидеш там виждаш жестоката правда - ТАМ ВСЕКИ НА ВСЕКИ Е ЧУЖД.И фалшивата им демокрация е досадна."Стената" сте чували нали?А колкото до настроенията, за съжаление са си напълно справедливи,защото руснаците имат гордост,чест и обичат родината си,за разлика от други, които от кланяне на разни "господари" си пречупиха вече гръбнаха!

252

Анонимен

преди 9 години

Нормално е да мразиш мръсни гейове,които те обвиняват че не си нормален

251

Чавдарче

преди 9 години

Да се учим! Да Работим! Да строим живота нов!Гордо знаме ни е Ботев, пръв учител Димитров!

250

волгоградския

преди 9 години

До 478Те черните там са като тоя нашия убавец кенефо миячи