164

Циганин

преди 9 години

100 машини щели да спрат Русия ,това възможно ли е ?)

163

баба Пена

преди 9 години

Ама що тъй тоз танк съ е капичнал? Нема му колелетата и призорците му виснали, кат на мойат дедо ***...т! Завалийките балтийчета, ша тряба го тътрят към обора /дет ша го слагат, де/!

162

Анонимен

преди 9 години

Поканата е за всеки българин който пише в сайта.Търсете управителя.

161

до 268

преди 9 години

Щом виждате заплаха , наведете се със свлечени панталони и отбранявайте родината.

160

до 261

преди 9 години

Хапчетата....

159

фил

преди 9 години

Министърът на отбраната трябва да вземе решение да се засили военното присъствие на НАТО в източната част на страната. България е пълноправен член на НАТО и ЕС , като такава е в правото да поиска 100 бойни единици за отбрана. Агресията от страна на азиатски нашественици е заплаха за националната ни сигурност !

158

до 264

преди 9 години

Днес рано сте се надрусали.

157

Шаран -БГ

преди 9 години

САЩ и НАТО / ЕС никой не го базара и за слива/ си ядат майната, ама да да видим !!

156

Анонимен

преди 9 години

Ние също имаме нужда от единици за отбрана. Болшевишката инвазия у нас е твърде вероятна. НАТО трябва да действа по бързо !

155

коментатор

преди 9 години

Господинът от Сидни е добре запознат със селския бит на българите.По това колко е злостен в коментара си подозирам пръкнал се и той от село ....или просто си е *** по манталитет.

154

333

преди 9 години

до 260 още един комплексарза новината - и сега кой е агресор и за какво се готви. Големи лицемери

153

Атакист

преди 9 години

Знае се че Путин ще прати в прибалтика елитните части на Атака. Танковете въобще няма да им помогнат. Още не е сътворено биологично или механично оръжие което да се противопостави на Сидеровия башибозук. Времето им изтича там. Следва България и Молдова.

152

до 257

преди 9 години

волен и руското посолство плаща

151

rustam

преди 9 години

Голяааам праз

150

Анонимен

преди 9 години

Абе момчета и момичета от двата полюса вие на работа ходите ли? Или ви храни някоя парламентарно представена партия.

149

Анонимен

преди 9 години

Филм: Дънди Крокодила 4Място: Лудницата в КарлуковоДействащи лица: Човека $ от Манхатън отивав Сидни и от финансист става инженер т.е. Сидни Ав$$$$тралията.Действие: Всички завиждат, включително бай Пешо, койтопреглежда новнините по интернета преди да издои козите.Заключителна част: Бай Пешо си пие козе млекце в къщата сидокато сиднито драска от лудницата.

148

коментатор

преди 9 години

На Европа,на Америка ,какго и на Русия им дреме на лявата п.тка за нас Другари и Господа,социалисти ,демократи либерали .Само дето тия от вас които цъкате плюсове и минуси живеете в некви паралелни светове и всеки според потеклото си е с бетонирана глава в едната или другата посока.

147

Анонимен

преди 9 години

До КЙОКО 252Очаквай скоро и в България.Между другото в Балтийските държави няма такава "братска" русофилия както в Украйна. Там Украйна гнилото русофилство отвътре и руските *** свършиха по-голямата работа.Така ще стане и в България. Слушай ми думата!

146

КЙОКО

преди 9 години

Абе те и на Порошенко дадоха ДОСТА ТЕХНИКА АМА ЯДОХА ДЯДОВА

145

уйо

преди 9 години

А специализираната американска войска изпрали си гащите които *** след две-три кръгчета на руски бомбардировачи около фрегатата "Дръзки" и останалите риболовни американски лодки.