42

Ботев

преди 9 години

Да, ама ДПС е направило паметник на терористите и ги почита като борци за свобода. ДПС сега е в парламента и управлява заедно с Бойко.

41

Спонги

преди 9 години

Наближи денят на този атентат и ДПС си запалиха микробуса пред централата за да отклонят вниманието от това, че са потомци на терористи.

40

Анонимен

преди 9 години

България на съд в Европейския Съд за Възродителен Процес , 25 години това Дело не може да се завърши защото Съдебна Система няма затова е нужна на България Комисията съдила Терористите от Арабаконашкия Обир

39

Анонимен

преди 9 години

Безхаберието убива повече и от терористичен акт.Да си спомним преди няколко години как девет човека изгоряха като факли във вагона -убиец.Забравихте ли или това не е важно.

38

Анонимен

преди 9 години

Сава бил троен агент. Бомбите бяха по нареждане от Анкара.

37

до драскачите

преди 9 години

Върхушката знае,кое как е било.Вие сте само едни драскачи,драскайте си.Не ти плащам да мислиш,а да драскаш

36

смешник

преди 9 години

До Логабе умник пра-българин с руса коса и сини очи има ли!

35

Контра-Местан

преди 9 години

Някой хора и организации искат да "вмъкнат" чувство за вина, както в Америка белите трябва да са длъжни на черните. А черните са си все същите ***. Това тука НЯМА да стане ! Или, или !

34

Анонимен

преди 9 години

за тези бомби е виновен Тодор Живков , не разбирам защо и как така се крият Папките с Делата от Възродителен Процес , местото им е в Европейския Съд а не на склад в България

33

Анонимен

преди 9 години

Най-после ЦРУ разреши на български премиер да поднесе цветя на Гара Буново.

32

Анонимен

преди 9 години

Буда иска да прости на Сава за делото му. Колеги са, нормално е да се подкрепят. От нас хората, лека им пръст на дечицата и жените загинали при извършването на турския теракт!

31

политолог

преди 9 години

Спомнете си целувката на Станишев с Местан на Орлов мост . Това беше просто предателство на род и родина . Затова не само ДПС , ами и БКП-БСП са проклятието на България .

30

дo: 28

преди 9 години

а ти защо не казваш Османска Империя а турско иго , след като си хвърлил бензин в огъня да ти кажа нещо което не пише в История на България , сегашните Терористи ИДИЛ в Сирия са наследници и внуци на тези които са участвали цели 400 години в Османска Империя тези пра пра деди на ИДИЛ които вероятно са отрязали и главата на пра пра пра дядо ти , да ти е честито ИДИЛ внуците са живи и продължават да режат глави

29

вотан

преди 9 години

На такива които слагат бомби някои им викат терористи а други им викат революционери!В България има доста революционери чиито портрети им висят в обществени сгради!

28

Анонимен

преди 9 години

"Стотици хиляди български мюсюлмани бяха прокудени от домовете им, вследствие на политиката на една върхушка тогава. Далеч съм от мисълта, по какъвто и начин да бива оправдаван акт на насилие, за да докажеш своя политическа правота или несъгласие", заяви БорисовА безкнижната мутра не е ли чувала за ГЕНОЦИДА над българския народ, извършван от турците 500 години? Да иде в Батак и да види в църквата бебешки и детски черепи, счупени с ятаган, и тогава пак да се упражнява на тема насилие.

27

Анонимен

преди 9 години

Не прощаваме. Възродителния процес е единственото положително нещо от соца. Жалко, че не стигна време, да бъде завършен и приключен веднъж завинаги.

26

Анонимен

преди 9 години

До 8. Тури си погатското име,БЕ! Има още тероризъм,но засега само за тези убийства ви казват.А чеш- мата беше нагла демонстрация. Като на всички терористи,независимо ислямисти или турчеещи се от- падъци!

25

Victimized

преди 9 години

Нищо няма да забравим ! И нищо няма да простим !

24

Анонимен

преди 9 години

По принцип нямам нищо против турците,често пътувам до Одрин и Чорлу и като гледам как се разрастват градовете се убеждавам че Живков е постъпил правилно с промяната на имената и съответно "екскурзията".Ако не беше станало тогава така,сега цели градове и райони в България щяха да бъдат напълно ислямизирани поне още 1-2 турски партии щяха да са в парламента с реални гласовe и съответно българите по-бързо щяха да напускат родината си...

23

FBI

преди 9 години

Не е терористичен акт а съпротивление и откъз за приемене на Християнските имена насила предложени на българските мюслумани , изцяло вина има само Тодор Живков и неговия ПРОКЛЕТ Вазродителен Процес , пример е Чаушеску в съседна Румъния