48

Анонимен

преди 9 години

външните интереси са да се унищожи България и политиците си траят защото за това получават пари

47

студент русофоб

преди 9 години

До 60След 3 години има избори отново :) Ще видим като измрете още 10-20% от пенсиите коя партия ще е пак на власт :))) Му-ха-ха-ха-ха. БЪДЕЩЕТО НЕ Е НА КОМУНИЗМА И НА МИРИЗЛИВАТА ****А ОТ КРЕМЪЛ!

46

Анонимен

преди 9 години

кой ще спре грабежа но БЪЛГАРИЯ

45

Как може

преди 9 години

Как може да сравнявате един успешен и кадърен Премиер - единствения,който се доказа 2-ри път , с пълния провал -Орешарски, който не можа да изкара и една година като- пионка на Пеевски и Доган.Мръсни, крадливи, алчни и *** комуноиди. Хората ви разбраха що за стока сте и вече предпоитат да гласуват за турците пред червената чума.

44

хронология

преди 9 години

Кухият Орех е супер *** и ***. Само си мрънкаше под носа, едно изречение не можеше да състави, отделно никъде не го искаха в Европа, защото ги беше срам европейските политици да се снимат с толкова грозен и *** премиер - марионетка. Затова кухият Орех единственото чуждо посещение което направи беше във Виетнам. Там откри един ресторант и се върна

43

Анонимен

преди 9 години

тия стари бардаци като БСП ДПС ГЕРБ АТАКА и др трябва да бъдат разтурени

42

Анонимен

преди 9 години

докато ОГРАБВАТ държавата политиците мнго умело си подхвърлят топката и народа стой и гледа

41

Анонимен

преди 9 години

До ще плачете за орехаСамо вие комунистите ще плачете, че това ви беше последният премиер, който имахте ( а за в бъдеще вече изобщо няма да имате премиер след упадъка на бспдпс) Нормалните хора и народа се радват, че това мекотело и марионетка се разкара

40

до странджата

преди 9 години

Най-после гнусна ***, излезе от нелегалност. Как е свари ли боба, или днес по-малко ще пърдиш? Май няма да се радваме на чист въздух, лишен от гадното ти зловоние?

39

Анонимен

преди 9 години

до ВасилевС цялото ми уважение към теб къде видя "бизнес " в нашите олигарси ? Аз до сега не съм видял пазарна икономика у нас. Има разлика между "бизнес " и грабене чрез монопол.

38

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Има наглост, има по-голяма наглост, има най-голяма наглост... - има и орешарска наглост...

37

Каков е

преди 9 години

Орешарски не е Олигархски и Сергей не е Съсел. Те са нещо друго , но не са казали на никого и затова хората така си мислят.

36

Анонимен

преди 9 години

Само факта , че е предложил Пеевски за шеф на ДАНС говори достатъчно !Стига , децата вече ви се смеят !!

35

ще плачете за ореха

преди 9 години

Не съм комунист, а дпс ненавиждам, но Орешарски е класи над необразованата и нагла Тиква. Свалиха го продажници и циркаджии. Сега ще платим за глупостта си.

34

Тоя пък

преди 9 години

Тоя па, ***, какво се обажда от коневръза. Да пуснат и Съсела та да окрадат цялата държава, щото малко остана след тяхното царуване.

33

до кофражиста

преди 9 години

Ало, Кире, я пак че нещо не разбрах кой и колко източи от здравната каса?

32

до 34

преди 9 години

Не съм фен на Ореха, но този "***", както го нарече, вероятно е 10 пъти по-умен и образован от теб. Освен да ръсиш л*айна по форумите занимаваш ли се с нещо стойностно? Какво си направил в жалкия си живот досега освен че си фабрика за л*айна?

31

Гошу

преди 9 години

Орховката взе за 1 година 11 милиарда заеми, от които никой нищо не видя. Фалира банка и от там изчезнаха също няколко милиарда. Точно на финала, като подаваше оставка качи тока с 15% и за финал се показа като най-големият *** и безгръбначно, след като дойдоха трима американски съветници и нашият точно за 1 час клекна и спря Южен Поток. Пък после ми говорете кой получавал инструкции от САЩ

30

Анонимен

преди 9 години

За голямо съжаление хора с интелект и възпитание като Орешарски, нямат място у нас. Като се прочетат коментарите на противниците му, става ясно каква *** върлува в милата ни родина. ***, продала се за жълти стотинки и дребни облаги. Няма да се оправим, потънали сме до уши в цинизъм и морална деградация.

29

тт

преди 9 години

ти да мълчиш,марионетке.видяхме те ква си по бтв една лятна утрин.