55

Делян Пеевски

преди 9 години

пфуу....аман от двойни стандарти...............значи Румито Бъчварова може шеф на МВР, а аз немога шеф на ДАНС.....

54

ognyanz

преди 9 години

Още една Цецка Цачева, само че в правителството.

53

Speechless

преди 9 години

Поне лелята изглежда по-умна от Цв. Цв. Което не, че е голямо постижение, но е редно да го призная.

52

cettino

преди 9 години

puskat vi temi za razseivane - da ne stradate mnogo za 16 miliarda euro neznaino kade poharcheni krediti.

51

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - Министрите на вътрешните работи задължително трябва да, са хора от кариерататочно тази догма се опровергава от доста нетрадиционни случаи на назначения в практиката.Кариерните играчи, употребени досега, приличат на баби Яги, играещи на "прескочи кобила", яхнали метли, с които замитат всички проблеми "под килима", без да им пука, че всички виждат това.

50

ШибиРиби

преди 9 години

Райчев също е уникален *ъз

49

послушка послушкова

преди 9 години

Ми нали все някой трябва да слуша в това правителство министър-председателя, каратист, футболист, художник, доктор на науките и милиардер..... Човекът има огромен опит, пък вие така да го хулите, не ви е срам...

48

да каже нещо Райчев

преди 9 години

този "социолог" трябваше да замаже манипулацията, която направи тази сутрин, внушавайки вина на РБ и по-специално на Кънев за скандала с оставката на Вучков. Обаче Кънев още вчера моментално заяви подкрепа на Борисов и няколко пъти я повтори. Така тази опорна манипулация увисна в ходовете на Борисов, увисна и интригата за смяната на двете къртици в МВР. Смешно прозвучаха идентичните манипулации на Дачков по новините вечерта, след всичко случило се вече.

47

целия грaб е пaродия

преди 9 години

Aко социолог дa стaне министър нa ВътрРaботи е експериментПожaрникaр дa стaне премиер кaкво трябвa дa е?

46

Ф.С.В

преди 9 години

Райчев обаче е убеден, че Бъчварова има капацитет да се справи и затова изборът на премиера бил много удачен- РАЙЧЕВ АЛОУ- то в тази държава всеки може да се справи бе - министър на икономиката - Алчен АДВОКАТ! Премиер МУТРОПОЖАРНИКАР- Президент- глуповат "бизнесмен"- Ами и аз мога да бъда премиер както всеки сулю от улицата намерен на светофара - просто тегля едни 16 милиарда и управлявам (пълня си джобовете за децата и внуците ) на Бг народът му ОМРЪЗНА ОТ ЕКСПЕРИМЕНТИ бе- изкуфял Райчев !!

45

peshko

преди 9 години

Вучков не е Вучката - свърши мръсната работа - върна БОП -а в МВР - 3 заплати надолу и стана непопулярен сред личния състав - браво Бойко !!!!

44

Анонимен

преди 9 години

Андрей Райчев още малко и ще го изкара Соломон. Айде още два такива плонжа и Буда ще те назначи за шеф на българската черноморска подводна кавалерия.

43

BGN

преди 9 години

Експерименти не се правят докато си начело на държава, ***, писна ни да се учат да управляват!

42

Прост...държава

преди 9 години

До Пешо, Гошо, и другите...Можем само да радваме че за Теб най-важна е България, но има един проблем... само така си приказваме и седим и нищо не правим. На всички ни е много важна България ама никой не си мърда пръста да промени нещо, та ние дори не се чувстваме сънародници, а се гледаме като врагове. Докато чакате някой да дойде и да Ви "оправи" ще го получаваме само отзад... "Ако не си помогнеш сам и господ неще ти помогне"Когато българите станат нация тогава ще тръгнат напред!

41

do 67

преди 9 години

Ти пък си намерил къде да проверяваш за обществени нагласа хахаха това е най-манипулирания форум, овладян от шепа слабоуми, на които им се плаща в копейки, а идолът им е перхидролен политик, получаващ почетни награди в Москва. Този психопат и ислямска държава ще защитава, ако му се плаща. Както и пригласящите му ***, разбира се.

40

Анонимен

преди 9 години

Райчо , пак не си в час както винаги. Съвсем информативна справка от 89 г насам и може да стане ясно и на най- тъпия ,че МВР никога не е имало за министър полицай.

39

Прост...държава

преди 9 години

До СТРАНДЖАТААбе младеж Ти не спря да пишеш тук и да показваш не особенно големият си умствен багаж. Опитай се да се вместваш в темите обсъждани под публикацията, а не да споделяш постоянно личното си мнение, което не съм забелязал да е градивно или по някакъв начин интересно. Обикновенно пълниш редовете с някакви безмислени излияния, което е загуба на време и за теб и за хората които искат да видят обществените нагласи, а не да ги лъха простота от всяко 2ро мнение дали твое или чуждо!

38

Пешо

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАТи познаваш ли някой от комуната да е направил нещо добро за България???Като се почне от анти българина гошо димитров та се стигне до серГЕИ.Гнусни руски ***,които не разбират, че най-важното е България!

37

Венелин

преди 9 години

до 46Не позна, ама хич! Нито съм на работа (днес или утре), нито си целувам ръцете (храня се с дясната, а понякога и с лявата ръка), още по-малко нося прашки. Глупостите които пишете само доказват колко съм прав!

36

Анонимен

преди 9 години

Днес БГ, няма ли да пуснете статията, заради която за малко да стане днес бой в парламента? Всички сайтове я препечатаха? Или да не разсърдите 'артьомките', които ви посещават сайта и са на заплата?! Дайте да видим Бялата Златка как възхвалява 'американските момчета' хахахахахах