45

Анонимен

преди 9 години

Честито на тиквите Баба милиционер

44

Анонимен

преди 9 години

Видяхте ли че причината да плюете по Бойко ви е хронична , а не дали ще уволни Писанчев и Лазаров.Ето новината е сменям ги ... но в коментарите ви не личи , че това сте искали , искате просто да си намирате поводи да плюете по някой , независимо дали се съобразява с уж исканията на обществото.

43

Анонимен

преди 9 години

Предлагам Десислава Атанасова за шеф на М В Р защото тя е от тежката артилерия.Тези ченгеджийски номера са дело на Цветан Цветанов и затова той ще бъде следващия отстранен от Б.Б.

42

Анонимен

преди 9 години

В момента Вучков се евявал министър председател,а гн Борисов все едно е бил на местото на Вучков така сее получило.Но при гн Министър Председателят не минават тези базици.Това нее купена партия ГЕРБ като БСП ДПС И АТАКА.И Президента неможе да командва на Премиера така че мирясаите и си седнете на изострените задниците.Боико е до Обама.

41

Анонимен

преди 9 години

E SAGA 6TE VIDIM KOI MU E DARJAL 6LIFERA NA BOIKO

40

Ха

преди 9 години

Какво се учудвате Мутра от СИК премиерСоциолог министър на -МВР

39

Анонимен

преди 9 години

Два месеца слушах само Бостан , бостаааан че Борисов никога няма да махне Лазаров и Писанчев , защото го държели за ... Днес Борисов казва , махам ги и двамата и се започва пак едно недоволство , ама защо така , защо Вучков си отиде ,защо.. няма угодия .Отговарям Вучков си отиде ,защото не се прави така ,да поставяш шефа си на тясно и да му поставяш ултиматуми ..говори с него на саме , обясни му че ако няма промени напускаш и той да реши , а не точно пред шефа на ФБР да се правиш на шлифер

38

Гошо...Тъпото

преди 9 години

На времето,Боко го спуснаха с парашут като...главсек на МВР.Всеки знае какъв ебил преди...това.Той е...порочно заченат в...политиката и това му дава право да си мисли,че всичко му е...позволено.Физкултурници,политолози,руски...филолози,незавършили Калинки,шестват в неговите кадрови...назначения там,където е отредено за тесни професионалисти в силовите структури и не само там.Отговорът е ясен;неглижиране ролята и профаниране на държавния апарат,подчиняване на користни цели.

37

Анонимен

преди 9 години

Ана Баракова да е министер не е ли по-добре? По-млада и по-секси от тетката. А и с Тиквата ще съчетаят полезното с приятното, Тиквата ще я кани в покоите си където ще я обучава на ченгеджийство и още нещо. От една страна той ще е облекчен и спокоен а от друга ще имаме един напълно послушен и безполезен министър.

36

Дядо Петър

преди 9 години

"Въпросът е кой управлява Борисов? Тези, които ме познават знаят, че съм неуправляем, каза още министър-председателят."*** е, че си и НЕВМЕНЯЕМ.

35

darik

преди 9 години

prokopiev leka poleka shte smeni modela KOI s modela KOQ

34

Анонимен

преди 9 години

Е, що махате Вучков тогава, и той не ги искаше.

33

Х

преди 9 години

Това е началото на края на герб,за да угоди на дпс Борисов се оплете като пате в калчища.Сега възниква въпроса,не кой предложи Бъчварова,а кой държи Псанчев и Лазаров?Няма разлика между Борисов и Станишев.

32

Лаврентий Берия

преди 9 години

ПО НАШЕ ВРЕМЕ ЖЕНА НА ТАКЪВ ПОСТ ? АБСУРТ......

31

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

До И АЗМного хора не разбират от МВР, но поста е за един човек.Та , този човек трябва :1. да се срещнат с Тиквата на някое кръстовище.2.задължително да е по -глупав от Тиквата и оня с 6-те апартамента.3..да говори с диалект..n -да разбира от козметика.

30

психолог от МВР

преди 9 години

Другари ама много сте елементарни . Борисов си подрежда пъзела както той иска , а вие се пенявите . Сега МВР , ДАНС и ДАТО ще са под пълен контрол на Бойко Борисов , а БСП-ДПС-Атака-ДС-КГБ ще лапат мухите и естествено ще отнесат по някой шамар . Това е , а вие си продължавайте с вашите тъпни и елементарни псувни .

29

Анонимен

преди 9 години

Борисов, Буда, Тикваров ....ясно, напълно се е побъркал. Ако мислите, че ще се подобри, лъжете се. Очаквайте...неочакваното! За него е важно да не го утепат и да крадне още. А Българите, тях кучета ги яли.

28

123

преди 9 години

трагедия. Бъчварова - шеф на МВР, майко мила.

27

МВР

преди 9 години

Питам аз до там ли стигнаха, свършиха професионалистите, че един социолог ще управлява не кого да е а МВР или вече толкова добре са го хванали Борисов за шлифера и той няма накъде съгласен на всичко. А иначе ДПС е в опозиция.

26

кк

преди 9 години

Този напълно е изперкал....А иначе говореха, че ББ е вече нов...Вълка, е казал Народа, кожата си мени, но нрава никога.На Негово Величество, по-точно на пазвантина на НВ, му трябват послушковци, не хора за работа.Снощи се джаскаше, че той най-много разбира от управление на МВР. Ами не са малко случаите в историята ни, когато Премиера е поемал и поста на Вътрешен Министър.Ами да го поеме, като най-много ги чатка нещата....