116

Анонимен

преди 9 години

Do Faktolog.Ne izmisljaj cifri: majkami e sas 157 leva pencija. Ima prijatelki. s po 130 leva pencija.Govorim za goljam grad.A po selata kakvo stava.....Bozhe pomogni ni!!!!

115

до Чекист

преди 9 години

Аз не споря, аз ти обяснявам ФАКТИТЕ, понеже видях, че не ги знаеш.

114

фактолог

преди 9 години

Прав си, още по-зле е:Для Московских пенсионеров на 2015 год установили минимальную пенсию в размере: 9046 рублей, для города Санкт-Петербург: 6 621, Краснодар: 6735, Свердловская область: 7161.6735 рубли = 108 долара = 191 лева

113

****

преди 9 години

Пръц!

112

от Лвов

преди 9 години

Санкции,санкции и само санкции ще принудят Мечока да не прескача нашия дувар,ако и това непомогне да праща чичо Сам джевелините,дроните и другите летални оръжия и да ги почвамесепаратистите и отпускарите и да не спираме докато не ги прогоним !

111

Чекист

преди 9 години

144 Хич няма да спорим. :)) Щом така си мислиш, нека така да е. Аз тук разтоварвам. Хич не ме интересува вярва ли ми еврогейщината или не...

110

до фактолог

преди 9 години

Минималната пенсия в България е 230 лева.Минималната пенсия в Русия е 250 лева.--Данните си нямат нищо общо с реалността!

109

Bulgatani

преди 9 години

Ало, Брюсел! Искате ли да накаже Русия за това, че Порошенко бомби Донбас? Вие в сознанието ли сте, господа?

108

фактолог

преди 9 години

Минималната пенсия в България е 230 лева.Минималната пенсия в Русия е 250 лева.Цените в Москва са вие-кажете-колко-по-високи-от-София.Толкова по въпроса за богатствата на скапаната Русия!

107

Чекист

преди 9 години

До до 122132 Събери някой лев, ела до РФ, поразгледай малко и тогава пиши глупости...Верно, че ние 7, а те 140, ама те стопанисват 17 млн. кв. км, а ние не може с 111 хил. се оправим. Нали се сешташ, че тук и зимата е друга...

106

gandi.daow

преди 9 години

До спец ресурсоведДа, и цялата патаклама е да се доберат и до техните ресурси. Правова.. да, където стрелят на месо.. Разбери, че тая страна съвсем от скоро е държава и вече е обсебила половин свят точно като тумор! Само до преди има-няма 50 години е имало отделни седалки за *** в автобусите.. а, за куклус клан да не говорим..

105

до 132

преди 9 години

Иначе на калпак сме по-богати от тях--Айде пак еротични фантазии! БВП на човек в Русия е два пъти по-висок, отколкото в България!

104

Берлин

преди 9 години

Баба Фюрерка много се е натопорчила. Ама е много дърта да стресира Путин.

103

Чекист

преди 9 години

До волгоградскияДо сега не си давах зор и я карах с визи (многократни), но вече подадох и за Внж.

102

Анонимен

преди 9 години

Аз бях един път в Русия. Влязох в една дискотека в Москва и 2 рускини седнаха на нашата маса, явно разбраха че сме българи. Бях с жена си на екскурзия...говорихме си 2 часа, пиехме си шампанско и след 4 бутилки аз им предложих да ходим в хотела където бяхме отседнали. Изобщо не се замислиха. След това пихме у нас и.... и после стана страхотно- и жена ми се отпусна даже.Много готини хора, а ми остана в съзнанието Санкт Петербург. Страхотен красив град.

101

до 122

преди 9 години

"Къде си чул ние българите да изкупуваме апартаменти покрай някое море в чужбина?????"Щото сме 7 милиона, а те са 140 бе глупи !Иначе на калпак сме по-богати от тях и най-вече живеем по-качествено. При това сме последната дупка на ЕС - забележи!

100

Анонимен

преди 9 години

До бандеровчеСега като ви излезе доклада за Бойнга и се окаже, че вие сте го гръмнали с ракета 'въздух-въздух' ще видите една "Слава украина!"

99

Анонимен

преди 9 години

До Божо 73"Европа не ви мисли злото, тя се страхува от откаченото диктаторче, защото има ядрено оръжие !!!"Добре , че малкото диктаторче си има ядрено оръжие, че иначе такова добро щеше да види от Запада, че едно дърво в Сибир нямаше да остане руско.

98

волгоградския

преди 9 години

До чекистТи с гражданство ли си или с ВНЖ?

97

волгоградския

преди 9 години

Добре божо в Бг стандарта е по висок. Тук е студ глад и мизерия много е зле ужас. Сега доволен ли си?