29

Анонимен

преди 9 години

Самият Бжезинский каза, че убийството на Немцов е организирано от Службата за безопасност на Украйна,под ръководството и помощта на САЩ....... Точка.

28

Пояснение

преди 9 години

Как изведнъж украинката се загрижила за мама си и иска да си ходи при нея! А докато се разхождаше посреднощ май не мислеше толкоз... И нищо не видяла разбира се... А то най-нормалното е ако от някъде се стреля да погледнеш откъде. Но за нея наистина е по-добре да седи в Москва. Щото хохлите хич не си поплюват...

27

Анонимен

преди 9 години

а помислим реално. Путин, добър или лош, има рекордна подкрепа и няма как да бъде сменен с ДЕМОКРАТИЧНИ средства. Немцов пък, изобщо не беше опасност за Путин. Защо му е на Путин да убива Немцов точно в този момент? И защо обучавания от КГБ Путин не убие Немцов по друг по-фин начин - \"случайна\" катастрофа, бавна отрова... или нещо друго от арсенала на службите? По-логично ми звучи: украинците гръмват Немцов и после обвиняват Русия. Немцов е бил с украинска \"манекенка\"...

26

Анонимен

преди 9 години

Май ти не си в час. Путин е епоха, той е съществена част от историята на съвременна Русия. Той върна на руснаците самочувствието и достойнството, които Елцин и въпросният му министър Немцов унижиха. Те готвеха разпарчетосване на Русия и предаването и в ръцете на американци и други хиени. Но не им се получи и слава на Бога!

25

Анонимен

преди 9 години

Светлия комунизъм-в главната роля.Аннка-Картечарка ха ха ха

24

Анонимен

преди 9 години

Убийството на Немцов беше страховито предупреждение от американските империалисти към техните руски кукли на конци. Посланието беше кратко и ясно - Действайте за това , за което сме ви платили - да свалите Путин от власт или ще ви ликвидираме един по един като кучета, както направихме с Борята Империалистите хич не си поплюват, а действат рязко и със замах. Очаквам техните марионетки в Русия сега да се паникьосат и да се опитат да направят някой голям зулум!

23

Анонимен

преди 9 години

Изключено е да я пуснат, колкото и да им се иска на някои хора. Освен, че е свидетел на убийството е и възможен съучастник.

22

Анонимен

преди 9 години

Убиеца трябва да бъде намерен и наказан. Всяко политизиране, преди да се научи всичко, е неуместно. Навсякъде по света има недоволни от нещо хора, които са готови да стигнат дори до убийство. Да се обвинява правителството за това убийство е все едно да бъде обвинявано американското правителство за убийството на Джон Ленън.

21

Анонимен

преди 9 години

Разбира се ,има камери но те снимат избирателно и както винаги са заснели загниващия капитализъм как си протегнал ръчичките върху светлия комунизъм.

20

Анонимен

преди 9 години

Американците не могат да се отърсят от стереотипния си начин на мислене и холивудските сюжети. Всичките им постановки са изпълнени все в тоя стил. Всеки път, когато за тях нещата се закучат, следва някаква случка, която трябва да грабне вниманието на зрителя и да раздвижи действието. Когато даден герой омръзне на публиката/Осама Бин Ладен/ или не носи вече никаква полза /Немцов и т.н./ , сценарист-режисьора просто го отстранява. За да вкара в играта нов персонаж в опит да освежи малко сюжета

19

Анонимен

преди 9 години

По законите на правото, киевската парцаланка, ако откаже да говори трябва да се съди за съучистничество в убийството.

18

Анонимен

преди 9 години

Съмнявам се че украниската парцаланка на повикване не е видяла нищо. По-скоро не смее да назове спонсорите на Майдана, които свалиха малайзийския самолет, а сега убиха и еврейчето Немцов.

17

Анонимен

преди 9 години

Американските мафиози,свързани с крупния бизнес,не се подвуомиха да избият 12 президенти,та техните наследници ще четат вестник на този Немцов.Целта оправдава средствата,а целта е дискредитиране и премахване на неудобния Путин.При тази напрегната обстановка в Европа,ти кажи че на Путин сестра му е к...а,а той нека доказва че няма сестра.Гьобелсовата пропагандна машина е включена,даже и нашенските чичо Самови *** и наливат масло за да я смазват и поглеждат към америк.посолство за бонус.Бог да пази България от такива изчадия!

16

Анонимен

преди 9 години

Каква сърцераздирателна история, почти се разплаках от умиление... Разпитвайте я, докато си признае всичко, не жалете средства, светът каза, че очаква резултати, дръжте я, колкото е необходимо!

15

Анонимен

преди 9 години

Мисля че Немцов беше убит от тези дето го спонсорираха да свали Путин от власт през 2012.

14

Анонимен

преди 9 години

Това убийство е най-неизгодно за Путин. Не виждам причина *** да е замесен - когото не е поискал, него не е вкарал в затвора. Въпросът е обаче къде са службите. Една такава дандания може да разбуни Русия и да свали ***. По-скоро спонсорите на Немцов са решили, че мъртъв ще им свърши повече работа, от колкото жив.

13

Анонимен

преди 9 години

Веднага пуснете компаньонката! Със сигурност има и други клиенти които трябва да посети!

12

Анонимен

преди 9 години

Опасявам се че Обама ще свърши като Хитлер.Над Белия дом ще се вее руското знаме, а на мястото на статуята на свободата ще бъде издигнат паметник на Путин.

11

Анонимен

преди 9 години

За какво му е на Путин да убива някакъв си измислен опозиционер с няколко процента обществена подкрепа?

10

Анонимен

преди 9 години

Е и? Нормално е да искат да остане в Москва, все пак е свидетел, колкото и да се води, че нищо не е видяла, което е нормална реакция от шока.