106

Анонимен

преди 9 години

до 166: И ти крепиш рублата да не падне още.

105

Венелин

преди 9 години

Днес имаше интересна информация в Sky News. Американски военен спътник се е взривил на 3 февруари "в резултат на рязък скок на температурата". Спътника е бил на ВВС на САЩ. До сега информацията е пазена в тайна. Същевременно първият руски спътник за "космическа отбрана" още не е изведен в орбита. Това се планира за средата на годината.

104

Анонимен

преди 9 години

Йелоустоун много скоро ще изригне, така че по скоро САЩ да се погрижат за своите граждани.

103

Циника

преди 9 години

Уставът на ООН за ненакърнимостта на международните граници, а и като цяло ненарушимостта на териториалната цялост след Втората световна война беше накърнен с присъединяването на Крим към Украйна през 1954 г. Преди още някой да е казал,че това е било вътрешна работа в СССР нека да напомним, че Украйна е самостоятелен член на ООН от 1945 г. и следователно субект на международното право.Кой и кога призна присъединяването на Крим през 1954 към този субект на международното право?

102

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е Путин да извади Сноудън и да отвори очите на сляпа Европа и света за тез дришливи хАмериканси.....

101

Анонимен

преди 9 години

Споко Кери... Баба Ванга каза , че през 2017 Россия ще е най силната държава във света.

100

Bulgatani

преди 9 години

"Чужда земе ние не искаме, Но земята си на никого и никога НЯМА да се откаже. Това е завинаги и за всички".

99

Анонимен

преди 9 години

Путин или да спазва примирието или да хваща тайгата !

98

Дидо

преди 9 години

До Одисей 1 ама защо Киев не остави руснаците сами да решат къде да са към Русия ли или към самостоятелни държави. Как Косово го откъсна запада от Сърбия а сега Донбас да не може да е към Русия. А Крим и той се е бил Руски Хрушчов го е дал на Украйна но за други цели сега защо да не е Крим Руски след като хората са руснаци

97

фил

преди 9 години

защо само предупреждават Русия,защо мълчаха когато дадоха долари на майдана за да направят преврата.Какво на всеки гърмеж все предупреждават,защо не говорят със съвестта си за Ирак,ислямска държава и стотиците загинали християни,където минат тези които предупреждават трева не никне,ами арабската пролет да не би да беше исторически издържано,"гаф" след "гаф" и си продават оръжието след всяка намеса.Е това ли е мирния им проход,да се смееш ли или да плачеш,само черни забрадки.

96

Анонимен

преди 9 години

САНКЦИИ !

95

12345

преди 9 години

Чак сега загледах снимката на краваря, много отработено движение с ръката от честото стоене на колене пред еврейските му господари.

94

Анонимен

преди 9 години

Как се уплаших от този кон.Сигурно и Путин се е стреснал.Някакви лекарства да продават за уплаха?Освен да питам Плевнелиев. Той има страхова невроза от Путини когато не си ги пие прави изказвания.

93

Анонимен

преди 9 години

На Русия и е през онази работа за Кери. Всеки си гледа интересите в този свят.

92

Анонимен

преди 9 години

Да не говорим за Русия и Украйна, защото тези страни е самостоятелни и ще могат да решават проблемите си. Стоп на ЕС, стоп на САЩ!

91

"ес"

преди 9 години

Аз съм съгласен да ни освободят пак от реформаторското кредитно робство,да ни осигурят работа да не ходим немили недраги из " Е С ".Не може да си представите още колко заеми ще вземат,докато не потънем съвсем и излизане няма,това американското робство,чрез кредити,и ще ни държат на каишка години наред.ще ни източват,докато *** не станат колко българите.Тогава ще има гражданска война.Успех Велики Българи.

90

до Одисей

преди 9 години

Тоест наричаш всички членки на ООН "баламурници", защото са подкрепили резолюцията? А в Същия момент ревеш, че е нарушена "хартата на ООН"? :D

89

Генерал

преди 9 години

До Одисей 1 кой застраши световния мир . Не беше ли терористичния ислям в Сирия на тъй наречената опозиция. Не беше ли фашизма на Десен сектор в Украйна. Кой разпали войната. 3ащо Киев не остави донбаските Руснаци да се присъединят към Русия те не искат да са членове на Ес и Нато. Защо Косово може да се откъсне от Югославия а Донбас да не може от Украйна.

88

до последно

преди 9 години

Кери: Сащ ще се сражават с Русия до последния украинец!

87

носи на болка

преди 9 години

Оказва се, че санкционирания Путин носи на болка много повече, от колкото санкциониращият го Обама! Обамата е безсилен пред Путин!