28

Теодор Светослав

преди 9 години

Хохолите си го получихав пълен размер. Бих искал и българското правителство и държава да защитава така българските граждани, както го прави Русия и руското правителство. Нека никой не си прави илюзии, че Минската среща щеше да я има, ако не беше обкръжението край Дебалцево. Ангелинка германска (която никой не иска да ***) изобщо нямаше да се разтичка така енергично и тревожно, ако не бяха обкръжили най-боеспособните части на Украйна. Лошото е, че хохолите разрушават варварски всичко в Новорусия

27

До 45

преди 9 години

А ЗА КАКВО МИ Е НАТО, ***!!!! Кой стреля срещу мирни хора в укросомалията, безмозъчни? Потрошенко, яйцето и турка, които много скоро ще увиснат на въжето. Собственните им хора ще ги избесят. И моите близки руснаците няма да разкъсат, а нато-нациките това могат да правят. Доказателства - Иран, Ирак, Египет, Либия, Сирия и т.н и т.н. ОФИЦИАЛНИ ДАННИ - КОЛКОТО ИСКАШ!!!!!!!!!

26

До 29

преди 9 години

Абе, ***, я ми кажи КЪДЕ ВЪОБЩЕ виждаш "демократия"? И моля те, спести ми изтърканите "западни" ценности, либерализъм и прочие думички за промиване на мозъците! ЕДНА ДЪРЖАВА МИ ПОСОЧИ И НАПИШИ КАКВО Е ТОВА ДЕМОКРАЦИЯ! Като почнеш да пишеш сам започваш да запецваш и да се чудиш как се връзваш още на подобна пропаганда. А колкото то тези атаки, тези новини са толкова изтъркани, то не бяха също и боинги (за които НИКОЙ сега не се сеща), то не беше живи изгорени (СЪЩО МЪЛЧАНИЕ)!!!!!

25

Анонимен

преди 9 години

Ще има дълга, мъчителна и изпълнена с много жертви партизанска война.Оядените кремълски олигарски, ненаядени, ненакрали се на съседска земя са предвидили чак на последно място този вариант.Но...

24

до33

преди 9 години

Какво да каже Меркел и Вашингтон те нищо не знаят ние тук си имаме знаещата *** василева тя всичкознае някой ако икаже нещо малко да подпуши тя от старание се насе.е виж и всичките публикации и си направи извод.

23

Светът осъжда

преди 9 години

Източната брутална агресия с/у братския украински народ борещ се са Свобода и НезависимаУкрайна пъшкаща векове под руския ботуш !Зверското разрушение на Дебалцево е копие на изравнените Ковънтри и Герника от безмилостните агресори преди години !Светът още дълго ще помни вандалските действия на Източния Злодей !

22

козак

преди 9 години

До смърт за предателитеЗагиналите украински войници в Дебалцево са 22, пленените - 60. Изтеглените- 2500.

21

до 38

преди 9 години

това, което описваш е присъщо за едни полу-човеци от по топли страни с виждания от 15ти век и се нарича ТЕРОРИЗЪМ. За справка може да видиш руснаците как се разправят с терористи, пирати и всякакви такива. Лично отмъщение срещу невинни цивилни - какво да ти кажа....пийни една вода, успокой се, подишай чист студен въздух и ще ти мине

20

смърт за предателите

преди 9 години

"град Дебалцево са загинали 3088 украински войници."-сега *** тържествуват че като средновековни мародери убиват в чужда държава но помнете ми думата.Московското метро няма да е безопасна зона.Все някой роднина на убитите момчета на Украйна ще си отмъщава.

19

Бан Янука

преди 9 години

Само е разбрах защо сте поместили снимка на някаква къща с ремонт с паднала изолация ?! Това от минометите ли е ? Лелеее...

18

Веско

преди 9 години

След бърза проверка в сайта на Роитерс, не видях нищо такова! Пак ли лъжи се пишат тук ***?Поне след статията пускай линкове от къде си го прочела.. по удачно е. Ама едва ли, тук гледам яко се тролва.

17

Анонимен

преди 9 години

До 32 и 24 сам на себе си ли си отговаряш - раздвоение на личността ?

16

Анонимен

преди 9 години

А така! Всичко върви по план. Меркел обаче мълчи и дума не обелва, от Вашингтон нищо не се чува - странна работа.

15

до 24

преди 9 години

Или още по-точно: 3-я Антихрист! И подпалвач на lll Световна война!!!Ето на този негодяй нашите леви неистово ръкопляскат, а той ще е причината всички да изгорим като факли!

14

Берлин

преди 9 години

След преговорите в Минск са подписани два документа, съобщи още Владимир Путин. Първият документ се нарича Комплекс от мерки за изпълнение на минските споразумения, уточнява ТАСС. Той съдържа 13 точки. В него се предвижда още изтегляне на всички чуждестранни въоръжени формирования, военна техника и наемници от територията на Украйна под наблюдението на ОССЕ, както и разоръжаване на всички незаконни групировки.

13

Свободен човек

преди 9 години

до 24. Светът гледаКакъв патос, каква драма, какъв героизъм. Звучиш като комсомолски секретар осъждащ Американското нахлуване във Виетнам, или нейде в латинска америка.Абе това активните комсомолци и децата им големи демократи станахте бре

12

Анонимен

преди 9 години

"Примирие"...по путински образец!

11

Анонимен

преди 9 години

СЛЕД КРИМ И ДОНБАС ВРЕМЕ Е РУСИЯ ДА ИДВА И У НАС ,ЗА ТРЕТИ ПЪТ ДА НИ ОСВОБОДИ ОСВОБОДИМ ТОЗИ ПЪТ ОТ ОТ ЖИДОВСКОТО КОЛОНИАЛНО РОБСТВО...ЗДРАВСТВУЙТЕ БРАТУШКИ ! БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ,-ЕДНА ВЯРА,ЕДНИ ЕЗИК,ЕДНА КРЪВ ЕДНА СЪДБА!

10

Анонимен

преди 9 години

Преди седмица тук писах,че след като пдане стратегическия Дебалцево който свърза двете републики ЛНР и ДНР ще последва Мариопул ,чрез който Русия ще се свърже в Азорско море с Крим,който сега е зависим от подаването на ток и вода от Киев, Помнете ми думата Путин ще си вземе и Мариопул.

9

Анонимен

преди 9 години

ELKE SPRI SE MALKO MA TO TAKOVA ZLOBNO SASHTESTVO KATO TEB NQMA NIKADE PISHESH PISHESH AMA NE PSIRASH MA KAKVO SA TI NAPRAVILI RUSNACITE KAKVO 4E SI TOLKOVA ZLOBNA