35

Анонимен

преди 9 години

Дебалцево нямаше как да остане за украинците. Твърде е важно. Но ТЕЦ-а в Шчасти и Мариупол си останаха за тях.

34

Анонимен

преди 9 години

Руската пропаганда е направо смешна..взеха някакво село/разрушено/ и все едно е Ватерло:-) :-) :-) .Ама ТОК пък нямало..Киев им го спрял:-) :-) :-) ..абе пълен смях са ..Ами нали сте нова държава ,с още едно село.хайде имате си президент,парламент,всичко.Пускайте си ток ,вода,газ-маз-праз:-) :-) :-) :-) Ама хора имало и студено било.ами сега какво ще работим ---ами питайте Захарченко ли .Путин ли...нали това искахте..Тях Търсете...

33

Анонимен

преди 9 години

И ние имаме бая кметове за смяна тука по България, ако може да наминат и да ги сменят и наще ***.

32

Анонимен

преди 9 години

47, прочети хубаво статията и виж за какъв абсурд иде реч, преди да даваш определения. Значи, ония били фашисти, довчера са се били с тези фашисти, а сега мрънкат, че им налагли блокада и им спирали тока... А какво, баница ли да им месят? Значи, ако утре се отдели Кърджалийско и се сбием, ти ще си ОК да им даваме ток, щото зъзнели посред зима?

31

до 51

преди 9 години

Дебалцево е ключов ЖП участък между Донецк и Луганск и от днес вече е невъзможно украинската армия да се опита да се вклини помежду им. Не знам на тебе кое ти е смешно, но на Порошенко никак не му е забавно, предвид, че от месеци се опитваше да пробие и да разцепи връзката помежду им.

30

запад

преди 9 години

Да бият една стена и тия дето останат на изток да си строят комунизма. Толкова оръжие се наля там, че до 10 години са се изтребили един друг.

29

Анонимен

преди 9 години

До Поп ГруюМного си *** и ***

28

WTF

преди 9 години

Действително, бих искал тук и сега, всичките атакисти и червени *** в този сайт да ми обяснят точно как един евреин е фашист :)? Моля обяснете ми, защото явно нещо изпускам :).Благодаря предварително!

27

Анонимен

преди 9 години

Да им е честит-Дебалцево:-) :-) Град с30 000население:-) :-) -сега сигурно е под 7000направо село:-) :-) Взеха го..а сега накаде.,без ток,вода и хора,и пълна разруха.-както и цяла ДНР...Какъв ток да им пуска Киев.,нали ДНР е независима,да си пускат космическа енергия ако искат:-) :-) Честита Мизерия:-) Ако Русия все още има пари да ги възтановява,но той Крим и излезе златен ..та малко се съмнявам.Руснаците ще се пробват да прибутат областите обратно към Киев

26

WTF

преди 9 години

До Анонимен 38Какво има да ги реазбираш тия от Новорусия. Тези дето управляват сега там изобщо нямат нищо общо с Новорусия. Едни са руски военни офицери, други са агенти на КГБ, трети са обикновени престъпници. А горките хорица там страдат. Някои дори сляпо вярват на пропагандата за фашистите в Киев, защото злобното джудже знае че руснака е родолюбец и патриот и като чуе за фашисти озверява. Възползва се от хората това л.й.о. А най-смешното е, че Порошенко е евреин :). Евреин - фашист :).

25

ruseborn

преди 9 години

Яйцето = BAD LOOSER!

24

до 38

преди 9 години

"Тия от Новорусия нещо не ги разбирам. Хем искат да са независими, хем мрънкат, че ония в Киев не им пускали тока."Ами ***, първо там живеят 30 000 местни жители и второ всички, включително Украйна са подписвали споразумения за осигуряване на основни нужди като ток и вода за населението при военно положение.

23

Анонимен

преди 9 години

Вервате или не, те ще се оправят, ние - не!

22

Анонимен

преди 9 години

Косово е света земя Сръбска

21

Анонимен

преди 9 години

Нато и Сащ са фашисти световни терористи

20

Анонимен

преди 9 години

Тия от Новорусия нещо не ги разбирам. Хем искат да са независими, хем мрънкат, че ония в Киев не им пускали тока.

19

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 24 Следващата дестинация е Косово

18

WTF

преди 9 години

Естествено, че ще им спре тока. Нали искат да се отделят. Искат да са самостоятелни републики. Искат да са отделни държави и избиват украински войници за да го постигнат. От къде на къде Украйна ще им плаща тока. Нали са държави, да си го произвеждат или там каквото искат да правят. Ти ще избиваш гражданите на държава ми и аз ще ти плащам тока като благодарност... Даже и нарушавали някакви хуманитарни норми. Няма такова нахалство. Искаш държава, на ти я. Оправяй се. Ходи да мрънкаш на джуджето

17

Анонимен

преди 9 години

Да живее България и слава на велика Русия

16

Анонимен

преди 9 години

След изискване на МВФ цената на газта в Украйна скача 290 % от април ..честито майдановски *** ***,сега ще видите какъв (рай) ви е приготвил запада,ние вече го ядохме сега вие сте наред да го ядете четвъртит.