137

ог

преди 9 години

пише - ако ЕС го финансира , как видя че се гъзи не знам , нали това е изгода за него всички тръби ЕС ще ги финансира сам .

136

Анонимен

преди 9 години

стига сте ни занимавали всеки ден с тоя психясал лилипут

135

:-)

преди 9 години

Става интересно.....

134

Го4о

преди 9 години

Путин (!) вече започва да се нагъзва на ЕС!? Ха ха ха хо хе хееее

133

Я Русский

преди 9 години

До Anonymous 240Насрещен въпрос: Какво е направила България за укрепване на връзките с Русия? Блокирала договор за Ядрената централа, е блокирала Южен поток, е продала оръжие на Украинската хунте, падна под Маккейн загуби своя суверенитет? България диктува условията на Брюксел. А Унгария, Гърция? О, вие сте българи! А когато са били горди и независими хора. В истината не може да се обиди.

132

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - 100 пъти по-евтино ще излезе с интерконекторна връзка с Турция!абсолютно! Можеше и преди да се направи подобно нещо, но, както се видя, руснаците изкомандваха "НЙЕТ!" и наш'те си останаха с недомлъвките.

131

читател

преди 9 години

"в България е било изпратено писмо с искане за прекратяване наподготвителните работи, предаде ТАСС" ....Да, но тогава е било твърде късно - вече са били платени и откраднати много милиони за т.нар. консултантски дейности

130

Анонимен

преди 9 години

Шистовите компании в САЩ уволниха повече от 100 000 души. Засегнати ще бъдат крупни проекти в Шотландия, Австралия и Бразилия .Заради рязко спадналите цени на петрола.

129

Анонимен

преди 9 години

Pelenachetata ot ataka se nasirat pri vsqko tqhno draskane, i za tova im pojelavam ot vse sarce Rusiq da otpadne vizite za vsichki atakusti i rusofili i da gi prieme v tehni si obqtiq za vinagi!

128

Анонимен

преди 9 години

Tрябва да си ***, за да обръщаш внимание на това нищожество!

127

Анонимен

преди 9 години

Това с газово разклонение под морето е пълна идиотщина! 100 пъти по-евтино ще излезе с интерконекторна връзка с Турция! Джуджето няма пари, направи стъпка назад и се чуди как да раздели европейците!

126

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ Пълен путинистки кретеноид! Дай скорошен пример за положително отношение на *** към "братския българки народ"!

125

Не думай!

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Сериозно ли бе? Ами айде да правим нови избори! Като гледам точно сега е момента заблудените комунисти и ***-атакисти да изпаднете от парламента! А ако искате да гласувате за руски парламент, може да се изселите в Русия!Никой не ви спира! Досвиданя

124

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Русия няма да забрави братския български народ !Сега остава и ние да си помогнем като свалим от власт антибългарското слугинско на Запада правителство.

123

Пожелание

преди 9 години

На всички атакистчета-комунистчета, драскащи в несвяст тук, пожелавам един ден да им се сбъдне мечтата! Да ги приеме майка Русия да живеят там, я в накоя деревня, или поне нейде в сибир! Да си живеят там по своите стандарти и желания! Ние с каквото трябва ще помагаме!Успех!

122

Ха ха

преди 9 години

"нашите турски приятели"! Ха ха, откога станахте приятели бе? *** правиш се на голяма работа, ама си по детски елементарен! Можело да отклонят тръба за България от Турски поток? Ха ха ха, ами че той турския е точно отклонение от Южен поток! А и турския както всички знаем е само блъф! И айде обясни кого не си искал да наказваш? Наказаните сте вие, защото вие имате интерес да си продавате газта някъде и да печелите! Приказки за наивници! Като не искате не я продавайте, дръжте си я! Наглец!

121

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До LuceНе е лесно да станеш още в седем сутринта и с насраните *** , да седнете да се дупите на Путин. Това сте вие деменционните комунисти и издухани атакисти.

120

Анонимен

преди 9 години

Време е за нови санкции - колкото повече толкова по-добре!

119

Luce

преди 9 години

До Mr.STARBUCKSAaaa.. ти пак не си разбрал. Показва колко ти е мозъка, твоя и на другите *** във форума!

118

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До ьььььА колко е на руско дупевците ?