36

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Всичко, което можеше да се загуби в тоя конфликт... - Русия го загуби... - какво искат още...

35

Анонимен

преди 9 години

Другарите от седерастията днес от рано са злоупотребили с алкохол и дрога. Не са си получили *** хонорари заради слабо писане

34

Az

преди 9 години

Никой не вярва на примирието. То е за да се угоди на Запада,последен опит да се спаси целостта на Украйна. Неслучайно има точка,която казва,че контрола на границата ще бъде украински. Провала на примирието е неминуем,защото фашистите в Киев се подчиняват на САЩ,а не на ЕС,ще продължат бойните действия. Обкръжените в Дебалцево дори не знаят че има подписано примирие ! Укрите просто играят двойна игра и преврат срещу Порошенко не е изключен. На САЩ им трябва ескалация,вероятно чрез Десен сектор.

33

юбералес

преди 9 години

За какво ни е това Дебалцево, нали взехме Украйна. Като получихме цяло агне, редно е да оставим кокалите на кучето.

32

Анонимен

преди 9 години

В сраженията в Дебалцево се вижда много ясно колко глупава война се води

31

Анонимен

преди 9 години

Бой по руската терористична ***!

30

Анонимен

преди 9 години

До 36. Ако Русия е фалирала държава, то какво да кажем за България. Не Русия, а Украйна е фалирала. Вчера млад мъж в Украйна бе осъден на 9 г. затвор за национално предателство. И какво е извършил- обадил се по телефона в посолството на Русия в Киев и изказал задоволството си от сключеното споразумение за прекратяване на огъня. Няма да цитирам името му и члена на НК на Украйна. Важен е принципа.

29

Анонимен

преди 9 години

Скоро Киев ще бъде освободен от фашистката ***.

28

Анонимен

преди 9 години

който вярва в русия да върви да купува руски рубли.

27

Анонимен

преди 9 години

В Киев зрее преврат след около седмица ! Порошенко вече е изпратил семейството си в чужбина . Ярош - гаулайтера на Десния сектор е обединил 17 наказателни отряда и е отказал да се подчинява на Главния щаб на Киев ... На къде ще бяга олигарха, евреин, президент ?Фашизма официално ще се настани в Украйна !

26

Анонимен

преди 9 години

няма никакво значение село дебалцево. русия загуби от украйнската криза

25

Анонимен

преди 9 години

гледайте на русия като за вече фалирала държава,а на лилипута като пътник към килията на милошевич

24

Анонимен

преди 9 години

Руските главорези си представят мирния план от Минск като възможност да си отмъстят на украинската армия в Дебалцево.

23

макето

преди 9 години

абре нищо не пишете за Абхазия тя веке е руска границата макър и формална веке я неманекакъв съветник на другаря Путин намекна дека ке ревизират договоро за аляска на не знам кои беше там цар или кардиналпп веке имам мирен договор с жената върна ми ключо от избата и сичкото винце си е там милото

22

сияйни перспективи

преди 9 години

Пред проамериканските войски (войниците от бившата армия на вече бившата Украйна) има сияйни перспективи. Или да бъдат застреляни отпред от армията на ДНР и на ЛНР, или, собствените им командири и заградителните батальони на нацгвардията, да ги застрелят в гърба. За дезертьорство.

21

Анонимен

преди 9 години

защо вашия Станишев гласува за санкции срещу русия

20

Аха

преди 9 години

Относно империалистите дето искали да разрушат Русия!На калпав водолаз, водораслите му пречат!

19

ще плаща и пенсиите

преди 9 години

Педро Пороченко загуби войната. Загуби в Иловайск, загуби летището в Донецк, загуби в Дебалцено. Загуби и преговорите. Сега ще трябва да плаща и пенсиите на опълченците.

18

начо

преди 9 години

я кажете защо вашия еврогей Станишев гласува за санкции срещу русия

17

много як капан

преди 9 години

Педро Параченко скрои много як капан на 8-те хиляди украинските войници в Дебалцево. Ако не се предадат, ще бъдат унищожени от армиите на ДНР и на ЛНР. Ако се предадат, след това ще бъдат съдени от фашистката прокуратура на режима в Куев за дезертьорство. Заплашва ги до 7 години затвор.