36

София

преди 9 години

До АнонименХарактерно свойство на градския човек е да различава художествения персонаж от действителността. Да, костюми в България и София конкретно са се носели и 19 в., началото на 20 и в момента, и да Пурко е трагико-комичен персонаж, саркастично показващ трагичните перипетии на българското селячество от началото на 20 в.

35

пипонеца

преди 9 години

като се има в предвид единия как играе а другия какво пее е ясноууууу.ИНВАЛИДИ

34

София

преди 9 години

До АнонименЗа биволи не, но за първия слон в Софийската зоологическа градина са ми разказвали и е голям смях. Малко градски хумор да вкарам.

33

Анонимен

преди 9 години

До КикоКикооооо , Кико , такива като теб и ги бия и ги *** .Истина говоря !!!

32

някой

преди 9 години

Софийо, това че някой някога е разхождал елегантен костюм, теб лично не те прави аристократ. Ти, лично, си ***, където и да си се родил.

31

София

преди 9 години

До АнонименДа, най-вероятно трябва да се доверя на твоята здраво-стъпила в пръстта мъдрост, вместо на живота и спомените на бабите и дядовците ми, които са разхождали елегантните си костюми и рокли по `Царя`и са обсъждали европейските клюки, когато вие сте си пощели въшките. Сигурно и на валери и николета също трябва да се доверя за съвремието, че това е правилния модел на съществуване за мен и децата ми.

30

някой

преди 9 години

Бентлито що е с немска регистрация, то тая звезда само там май не е играл. На швабите не им трябват такива.

29

Кн

преди 9 години

Те са си инвалиди в мизъците

28

София

преди 9 години

До АнонименВиж, размекна ме като ме нарече друже, така че ще ти призная. Ориентът не е проблем, даже има чар, стига да си в Истанбул, Кайро, Светите Земи. Но ориентализма, който лъха от българския *** е отвратителен - това е грубост, пошлост, липса на хигиена и както виждаме на горната снимка - липса на уважение към другия. Това сред софиянци не се среща често, говоря за наистина софиянци, и не започвай темата с дядо ти, баба ти и тн., че е досадна и банална, то се усеща кой откъде е.

27

София

преди 9 години

До АнонименНикога няма да разбереш градското мислене, което по принцип не е проблем, стига да не се смесваме по никакъв начин, защото това води до редица държавни и социални проблеми, както наблюдаваме. Явно освен гроздето и рентиерството е кисело за теб, друг комплекс някой да извадиш от дисагите?

26

София

преди 9 години

До АнонименНе бързам въобще, ясен си ми, за съжаление доста индивиди като теб се разхождат на свобода в моя град-твоята столица и манталитета ви ни е до болка познат, болката на парещия срам, когато в чужбина видя такъв като теб и николета и валери и по паспорт се водим от една държава. Гроздето е кисело за вас.

25

Калоян

преди 9 години

Бе нека да си паркират, щом се чувстват инвалиди ... Най-жалкото е че можи би моловете са единствените места за достъп от инвалиди. Но още по жалкото е че не виждаме такива хора из моловете, защото те нямат една стотинка и самочувствие да стигнат до тях.

24

София

преди 9 години

Само да добавя, към тия николета и валери (мис пловдив и мистър горна оряховица, където и да е това) бихте ли си взели и чалга клубовете, селските медии и цял студентски град, за да заживеем нормално. Мутрите също са ориенталски патент, така че ако обичате приберете си ги в бургас или каквито други градчета искате. На излизане си обуйте обувките както сте свикнали и да ви няма - николета, валери, малери всичките, чалга и риалити звезди-полу-хора.

23

Анонимен

преди 9 години

До АнонименГрадът си е екстра просто има много диви селяни.Град тумор... хах.Да не би някое село дето иекат и миекат ама са със самочувствие на аристократи с потекло от 10 века да е по добре?Град тумор буквално е Припят.Но София.. Проблемът е че е пълно с диви гнусни ***.По голямата част спортисти от провинцията и прилежащите им половинки от женски пол.И въздигането им в култ.То са спортни академии ,спортни училища спортни паралелки спортни зали чудо! И резултатът?Див селянин с бмв.

22

София

преди 9 години

На пиленце може да си говорите под асмата на масата с балатум, пластмасови чаши и ракия. Към мен правилното обръщение е: господине. Благодаря ти за вниманието гола глава с прилепнала черна фланелка или неизкъпано чиче по анцуг.

21

Алфа мъж? Готин виц

преди 9 години

До КикоНе си никъф алфа пич.Алфа пичът би рискувал животът си за нещо лудо и безмислено.Би играл руска рулетка,би отишъл да търси съкровище някъде из джунглите на южна америка или африка може би ще пробва да се бие с мечка или леопард ето така за да удовлетвори онзи силен прилив на енергия и желанието си да направи нещо лудо смело и опасно.Би ли скочил с кану от висок водопад?Или да се пробваш да отвлечеш шефа на ИД за фън?Просто помпаш във фитнеса мачкаш по слабите и се мазниш на по-силните..

20

sdfssd

преди 9 години

До Кико Ти си АЛфа селянин ако незнаеш , а само с кифли не става хапни хляб някой път.

19

Простащина на Показ!

преди 9 години

Инвалиди може и да не са, но със сигурност са *** и Ганка... Селско потекло облечено в скъпи дрехи и скрито зад черните стъкла на луксозни коли.... но за жалост пак си личи. Жалка картина.. И това ми било ЕЛИТ! бляк...

18

Сп???нс

преди 9 години

То не е ли да *** селянина на града и да заведе дежурната кифла на РУМ пък, ако си го е заслужила и на ЦУМ може

17

Стоян

преди 9 години

Тези самодоволни *** с купено предаване и смешен отбор, дано Господ ги накаже да им се наложи найстина скоро време да паркират на такова парко място. Арогантността им издава селяческият им манталитет, но все някоя клетва на найстина нуждаещ се да паркира на такова място ще ги стигне. Тях или децата им.