55

Иларион Пробългарски

преди 9 години

Браво на братушките руснаци! Те са велик и доблестен народ, при това духовен! Благодарение на тоя дух българите имаме държава! Цял един славянски народ тръгна да помага и Освобождава Православните си братя българи от турското иго, когато император на Русия бе Александър Втори Освободител! Българите не са забравили, те са благодарни... Русия е приемник в културен план на българската книжовна и духовна школа през Средновековето, като българските духовници и книжовници изграждат Православна Русия!

54

грешка в мисленето

преди 9 години

Другарю, член на БКП, Плевелиев! Грешка в мисленето е да плашиш българина с Русия! Българинът го свързват толкова дълбоки жизненоважни корени с Русия, които нито ЕС, нито Нато, нито Сащ, нито тримата изброени заедно, могат да ги изкоренят.

53

Анонимен

преди 9 години

В проведените от 5 до 30 януари у нас съвместни българо-американски военни учения Platinum Lion 2015 България се позиционира, заедно със САЩ, да отразява удар на врага. Врагът е Руската федерация.По този начин бяхме намесени в започналата нова война на САЩ и НАТО срещу Русия и Китай. Последиците ще бъдат най-голямата в историята ни национална катастрофа

52

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До ГРУВ очите ти гори пламъкът на фанатизма... - на комуниста, джихадиста...

51

не се сърдете

преди 9 години

Не се сърдете на плевела. Текстът на изявлението му е съчинен в американското посолство и е превод от английски.

50

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Усилията на поколения българи, дадените скъпи жертви в името на свободна България дадоха най-после плодове... - България успя да скъса пъпната си връв с Русия... - това означава, че е дадено началото и на българския преход. Добре, че сме членове на НАТО... - това в Украйна щеше да се разиграва и тук... - на Жужето му остава само да скърца със зъби...

49

ГРУ

преди 9 години

ГОВОРИТ РОСИИ:Западни хорица! Блейте до припадък по форумите! То друго не ви остава! Не ни интересува вашата краварса демокрация! А в крайна сметка може и да имате късмета да видите как се ражда НОВА ЗВЕЗДА пред алчните ви очички!НИЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ НАПРАВИТЕ! НИЩО!

48

как вървят офшорките

преди 9 години

Роска, как вървят офшорките в Кипър?

47

ген.Луков

преди 9 години

Абе стига плюхте човека.Това което прави е част от дипломацията.Не е лесно да си между *** и наковалнята.Сигурен съм,че и в момента съжалява,че го навряха почти насила в политиката.Да си бе гледал бизнеса.

46

Румбо

преди 9 години

До Българския народДо 55 Не дай си боже Плевньо да остане в историята!Няма да е с добро,освен ако смятяш за добро краят на една държава с 1300години история заради прословутите евро-атлантически ценности!

45

До ГРУ

преди 9 години

Даже руски не знаеш, простако! Но от къде ще го знаеш, за да научиш език, трябва да се потрудиш. На роба, обаче, не му е нужно да знае много-много езика на потисника. Достатъчно е да знае "товарищ" и "здравствуйте, братушки"!

44

Анонимен

преди 9 години

"Огромни са притесненията на всички в Мюнхен, че се отправяме към трайна нестабилност и влошаване на отношенията между ЕС и Русия, което никой не иска да допусне"---------Кои всички?!? *** на американски ***, ли?Тоя се вживя в ролята на говорител от името на цяла Европа?Безгръбначно и послушко на задокеански господари, говори от името на Европа?!? - Смях в залата...Единствения "български" гражданин, за когого Русия е главната заплаха отишъл в Мюнхен и от там пак хитрее на дребно...

43

Румбо

преди 9 години

Тоя като каже,че ще изрази "принципната позиция на България" и страх ме хваща!Една новогодишна реч не може да прочете като хората,а се натиска да представлява държавата!Как ли ще ни провали и тоя път!?Не случайно даже Боко го отсвири! "

42

Българския народ

преди 9 години

Блюдолизци с петолъчка на челото! Вие не заслужавате такъв Президент! На вас е нужен сатрап, който да ви бие с камшика, а вие да целувате ботушите му! Тогава ще сте щастливи, както е щастливо едно стадо, което има какво да яде. Достойният Президент Плевнелиев е един от малкото, за жалост, българи, които още носят българщината в себе си. Той ще остане в историята, а вие ще си отидете забравени и нещастни.

41

волгоградския

преди 9 години

До ГРУ надявам се че не си се обидил за това че те поправих?

40

Росене:

преди 9 години

Що не се върнеш на работното си място? Да почесваш УЖ прочелия Винету по та--ците, а?

39

ГРУ

преди 9 години

ГОВОРИТ РОСИИ:Западни хорица! Блейте до припадък по форумите! Не ни интересува! А в крайна сметка ще видите как се ражда НОВА ЗВЕЗДА!НИЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ НАПРАВИТЕ! НИЩО!

38

волгоградския

преди 9 години

Като чета коментарите като цяло подрьжниците на президенчето се броят на прьсти на едната рька. Ха обяснете ми тогава как и кой е гласувал за това недоразумение от снимката че го турихте президент? ??? Много ми е интересно.

37

ало

преди 9 години

Ако довечера се разберат преговарящите какво ще каже нашия президент утре на конференцията. Когато има толкова омраза между хората няма как да има разбирателство. Всички да заяват че прекратяват всякакви вмешетелства в управленията на други страни без оглед на раси, религии няма да има конфликти. Отиваш бомбардираш убиваш невинни деца жени и после се бориш с терористи. Терористи за убийците. Тях никой не пита.

36

УБЕДЕН СЕКСИСТ

преди 9 години

Носи лоша слава, за жените президенти!