156

???

преди 9 години

Мине не мине време и някои пак се връщат на това глупаво предлжение - да се освободят мошениците от плащане за ползването на парно.

155

ти си тарикат

преди 9 години

До Анонимен 163-Я не ми се дръж като комунистически дерибей! С какво съм тарикат,след като в цял свят никой не задължава хората,или по-скоро никой дружество не рекетира хората както в нашата държава! Скакво съм тарикат я кажи? След като болшинството от *** не плащат вода,ток и въобще нищо,а аз чинно плащам с това ли съм тарикат,след като не мога да отрежа мафиотското дружество Топлофикация,което е мега нагло и некоректно с всички дръзнали да имат имот с грозните им РАДИАТОРИ!

154

Анонимен

преди 9 години

хаххааа

153

До ивет

преди 9 години

Ивето ***, тебе може ли комшиите да съберат по 5 лв. и да те ползват, и тези, които не искат пак всеки месец да си плащат, въпреки, че не те ползват? То бива *** ***, ама ти прекаляваш!

152

Анонимен

преди 9 години

Идеята на депутатите от телевизия Скат и тези от ВМРО е мошениците пак да намажат. Разбира се, че всеки си избира в какъв блок да живее, но като иска да живее в блок с парно, да си плаща за това, а не да лъже, че не ползвал. Иначе по логиката на скатаджиите, хората от по-долните етажи не ползват покрива и не трябва да плащат за ремонта му. Хората от по-долните етажи не ползват и асансьора и не трябва да плащат нищо за него, вкл. и за основен ремонт. Улука ако тече долу, то той не се ползва от го

151

Анонимен

преди 9 години

До 162 АнонименСеляндур - за тебе свободата да избираш е като да избереш да сереш в леглото дето спиш. Няма един лев да си плати парното и го спира, стои на студено, прецаква съседите пък за "свободен избор" говори.

150

една

преди 9 години

А това е чудесно предложение и искренно се надявам най после да го приемат от нс защото сградната инсталация е като комините в блока дава ти възможност за избор как да се топлиш. Как ли до сега не са се сетили да сложат и такса комин?????

149

Анонимен

преди 9 години

Я не сакам тръби с топло в моята обща част сакам тръби със студено.

148

Истината до 150

преди 9 години

Същото е и при студената вода. Съответното ВиК дружество е монтирало общ водомер за студената вода /аналога на измерителя за парното в абонатната/ и си иска парите според него. Първо не в всяко жилище има водомер, но дори и да има водомер в всяко жилище, ако според общия водомер са изразходвани да кажем 500 кубика вода, а според водомерите в жилищата са изразходвани 400 кубика, разликата от 100 кубика се разпределя по някаква методика между всички жилища БЕЗ ДА СА Я ПОЛЗВАЛИ. Никой не протестира

147

Анонимен

преди 9 години

Тез неща трябва да отпаднат доставя се топло до сградата от там насетне който искал радиатол с топло да си търси решение откъде ще се подвързва а старите тръби през апартаментите да се затапват.

146

Анонимен

преди 9 години

До да ама неТарикат, ти като купи апартамента с хиперинвертори ли беше или с парно. Апартамента в сграда да не ти е самостоятелна къща. Има и обща собсвеност към която си отговорен. Научили се всеки да си прави квото му скимне - един се отказва от парно, друг от асансьор трети не му пука за покрива или фасадата. И след 10 год живеят в кочини.

145

Варна

преди 9 години

До бгКлиматика се ползва за охлаждане .... !!!

144

анонимен

преди 9 години

ивет,няма никаква логика. Това го каза един мошеник на име Милко Ковачев, от кабинетът на Симо и сега милионер. Къде е записано , че , който живее в блок , задължително трябва да се отоплява с парно. нещо В логиката ти.....а????

143

бг

преди 9 години

Абе кво да говорим след като централните офиси на Топлофикация София са с климатици на санираната си сграда!-антиреклама за парното в днешния век!

142

Анонимен

преди 9 години

Тука гледам някакви пишат за общи части ами елате ми платете водата и тока и парното като сте умни. Все пак моята вода и ток се губят по вашите тръби и жици и плащам тръби и енергопренос.

141

Истината До 150

преди 9 години

Истината е по-различна. Принципно Топлофикация доставя услугата си не до всеко жилище поотделно, а до абонатната станция и Топлофикация е в правото си да иска да им се плати цената на вече реално доставената услуга. Тук обаче се намесва лошо написания закон, може би съзнателно лошо написан и се измества доставянето на услугата до жилищата, а всъщност Топлофикация не я доставя до жилищата. Същото е и с студената вода и с тока, но там сумите са по-малки и всеки ги подминава.

140

Анонимен

преди 9 години

151, айде стига глупости! Стълбището при свалени радиатори просто не се отоплява. А не се отоплява, защото е ненужно да се отоплява. С апартаментите положението е същото. Който включва нещо, се отоплява. Който не включва, мръзне, независимо дали сградата е толплофицирана или не. Това е истината. Всичко друго са измишльотини на монополистите и на ония, които искат да се топлят за сметка на по-бедните си съседи, отказали се от парно.

139

бг

преди 9 години

До До 145 бгНикой нищо не е избрал какво ти дружество за дялово след като не се отоплявам с парно,а и радиаторите са ми свалени и трабите зазидани с гипсокартон на стените си имам супер хиперинверторни климатици и гипсокартон отвътре,а отвън изолация,а при това и апартамента ми е малък и среден-много топъл,а таксите им мощност са ми колкото сметките за ток,ако щеш вярвай-грубо казано! Значи аз от Топлофикация и техните разпределители нямам никаква нужда те са тежест и ограбват бюджета ми! Ясно

138

Анонимен

преди 9 години

Да се махнат топломерите в абонатните станции, да останат само тези в апартаментните. Който има отчет над нула - плаща, който е на нула или с отрязани радиатори - не плаща. След един сезон ако Топлофикация е на загуба да я закриват, ако е над повърхността - честито. Какви са тия *** номера една услуга избрана само от някои да се плаща от всички?!

137

Анонимен

преди 9 години

Който иска парно да си купи апартамент с парно с изнесени тръби, не да ме рекетира и да му плащам като почне да ми плаща тока, тогава и аз ще почна да му плащам за тръбите.