42

анонимен

преди 9 години

Местане, стига си ни навирал този възродителен процес! За сведение, много хора от вашия електорат и то млади хора, запазиха българските си имена и не пожелаха да ги сменят с тези дадени им в семейството! Те са българи и се чувствата като такива, а ти лекомислено предизвикваш етнически конфликт! Нова Сирия ли искаш ?!

41

Атакист

преди 9 години

Да живеят Атака и ДПС!

40

Анти

преди 9 години

Щом се борите за демократична държава тогава подкрепете закон които да принуди ония групи от хора - малцинствата които не плащат ни ток ни вода ни данъци само крадат и консумират различни социални облаги - социални помощи под различно естество- безплатно лечение и т н г-н Местан.От тук започнете и аз ще ви вярвам че наистина милеете за България

39

Анонимен

преди 9 години

Тоя няма ли да бъде съден за насаждане на етническо напрежение и омраза?

38

ДДД

преди 9 години

З анете ли Местан от какво най много се страхува? От ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ вот,там трябва да се удари ДПС.....иначе винаги когато са пред стената ще говорят за възродителния измислен процес

37

Денис

преди 9 години

Е те тоя козел не спря ли...Тия от ДПС са зло за България, зло за турците нея и за всички мюсюлмани и етноси в републиката!Аман...

36

АСАН

преди 9 години

Гад *** долна

35

Анонимен

преди 9 години

Гнусна гад, няма ли кой да му повдигне дело за разпалване на етническо напрежение. Не го е срам този ***, така да се гаври. Каква е гаранцията, че тези хора не са българи на които по времето на турското иго са сменени имената. Най вероятно тези хора са си българи.

34

тцЪ

преди 9 години

Възродителният процес действително е бил излишен...Но също така, излишни са били жестокостите по време на турското робство... извинявам се... османското присъствие в България... Излишно е било избиването на хиляди жители на Батак, Стара Загора, Брацигово, Панагюрище... Избиването на селяните от българските села в Горно Тракийската низина... Насилственото ислямизиране на християнското население по Родопите...Ама за това дума не обелвате, нали?

33

до в узунова

преди 9 години

Къде си бе каур,къде бе мишко

32

Nev

преди 9 години

На времето Доган не можаха да го гръмнат, ама тоя може и да успеят!

31

Анонимен

преди 9 години

До В.Узуновеми хайде да се срещнем бе "герой" черен

30

БРАННИК

преди 9 години

Хахахахахаха ДПС смвол на евроатлантическата идея хахах, що понеже турция е в НАТО ли бе? Те възрОдим малко а?

29

Атакист

преди 9 години

Атака - победа! ДПС не са турци и спрете да ги обиждате! Изследвания показват, че няма турци в България, а смятаните за такива са с българска кръв.

28

Анонимен

преди 9 години

Turci v bulgaria niama,tova sa porobeni bulgari,klani i nasilvani dokato priematMiusolmanstvoto,vsi4ki znaem kakovo se e slu4ilo s boliarskite rodove po vremetoNa "nesu6testvuva6toto tursko robstvo"

27

В.Узунов

преди 9 години

През Възродителният процес бихте бремени туркини ,но колелото се върти и ще взема и аз сопата в ръцете и тогава ще ги видим каурите какво ще правят.

26

1

преди 9 години

Господин Местан, Дайте да намерим бившия зам. председател на народното събрание и да го осъдим.Дайте да направим реформа в съдебната ни система. Да намелим корупцията във всички етажи на властта. Дайте да разберем КОЙ.Стига с тези лакърдийки !

25

Анонимен

преди 9 години

Агент Павел се оплете в лъжи!

24

Анонимен

преди 9 години

не може ли без закон, чрез някакво разпореждане, даже да не е наредба, да се приложи елиминирането на изкуствените имена. Искаш удостоверение за наследници на Хасан, издават ти наследник на Асен! Иначе много шум за нищо. Уж са против етническата партия, пък противниците им правят голям ПР.

23

Българин

преди 9 години

Тази противна шизофрения до кога ще я показват по медиите.До кога тези лъжи от нах долните предатели ще ни облъчват..Този да обясни чии интереси защитава в светлината на 500 години геноцид..май е време да си припомним всички сценката на мегдана с кола...само че с обърнати роли..