41

Анонимен

преди 9 години

"Преминаването и разполагането на войски от НАТО не изисква санкция на парламента, тъй като Народното събрание вече е одобрило членството на страната ни в алианса и това следва от международния договор, който има предимство пред конституцията" - Как тогава по време на войната в Ирак, Турция отказа достъп на американските войски за атака срещу Ирак, въпреки чеб САЩ им обещаха в замяна 35 милиарда УСД. Но и тогава ние ги пуснахме да атакуват безплатно от наша територия.

40

Анонимен

преди 9 години

В България честни хора не виреят .Страна на предадели и дупедавци.Затова сме в това положение .Няма кой да отстоява националните интереси.Всички катастрофи в страната се дължат на икономичиски интереси и ненаситата на българските политически ***.Иска ли народа да има бази на НАТО у нас -не .Да си построят базите в Турция и лагери за бежанците да построят там-тя е част от Арабския свят -не ние.Като не могат да извлекат максимални ползи за страната въобще да не се захващат

39

Анонимен

преди 9 години

Значи до МАЙ трябва да сте готови с промените ?За да преминават войски , когато е необходимо , заедно с ядреното си оръжие. , Авиация , Кораби .Да използват Черноморските води на България !

38

Анонимен

преди 9 години

Да разбирам ли, че ако Турция вкара войските си в България без санкция на н.с. то това няма да е акт на война и завземане на територия, а правно регламентирано законово действие от нейна страна. Ако войската и случайно или не преминава 500 години, това не би било незаконно, тъй като тя е членка на нато и единствения проблем би се получил ако около софия се сблъска с натовска войска на Гърция или на север с натовска армия на Румъния. Това ми прилича на тъпоумие, дори и за българските депутати.

37

Наивник

преди 9 години

А турските войски защо не се споменават? Те край Бургас ли ще пребивават?

36

do 42

преди 9 години

А какво правят американци в България, която е много далеч от САЩ? Кой ще преминава през България? Тези с папките и компютрите ли? България е пред война заради САЩ и предателите Бойко и Плевнелиев. Дано паднат от приятелски огън!

35

Анонимен

преди 9 години

Борисов що се правиш на луд !Кой пита българския парламент !Те ти поставят условия като членка на НАТО и ти говорят , че България е Натовска Територия ???

34

?!?

преди 9 години

България е била с Европа и винаги трябва да бъде. Но не мога да приема, че тук ще се разполагат войски срещу наша приятелска държава. Вече сме 21 век, освен чисто дипломатическите отношения, повечето от нас са пътували и имат познати и приятели от къде ли не. Да не говорим колко руснаци идват всяка година у нас. Нашето правителство да си избие от главата мисълта, че ще тръгна с оръжие в ръка срещу приятел, ако ми свирнат.

33

до 36

преди 9 години

Да не сте прекалили с снощи с алкохола?

32

Цветанка

преди 9 години

От както от 1990г. едни простаци предадоха власта на други простаци си правят със"законите"каквото си искат!....

31

zeus

преди 9 години

Узаконяваме окупацията, няма такава държава!

30

МРАВКА

преди 9 години

ПРЕСТЪПНИТЕ И ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ ДАДОХА БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОИ НА ЧУЖДИ СТРАНИ.НИКОИ НЕ МОЖЕ ДА НИ ЗАСТАВИ ДА ПРИЕМЕМ ТАКЪВ ЦЕНТЪР НИТО ВОИСКИ.ТОВА ЗАВИСИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ.ЗАЩО НЕ НАПРАВЯТ В УНГАРИЯ? ЗАЩОТО УНГАРИЯ НЕ Я УПРАВЛЯВАТ НЕГОДНИЦИ И ПРОДАЖНИЦИ И ДЪРЖИ НА СУВЕРЕНИТЕТА СИ СЪЩОТО Е И С АВСТРИЯ КОЯТО НЕНЕ ЧЛЕН НА НАТО.

29

Излишни емоции

преди 9 години

За всеки разсъждаващ е ясно че война срещу Русия означава край и на ЕС и на НАТО.Едва ли някой е толкова изперкал че да се самоубие заради Украйна.

28

Анализ

преди 9 години

С това си решение ГЕРБ може да се превърнат в поредния политически труп на следващите избори. Не разбраха едно - народа не гласува, а НАКАЗВА по време на избори т.е. не гласува "ЗА", а "ПРОТИВ". Но това си е техен проблем. Не мислят като гласуват. Сега ще станем свидетели на популисти, които ще натрупат политически дивидент на гърба на ГЕРБ и РБ. Личното ми мнение е следното: Всичко, което би донесло пари и инвестиции е добре дошло за България, независимо от кой. Важен е пазара в днешния свят

27

Анонимен

преди 9 години

До ukrainec--има крематориоми за теб--чакат те

26

украинец

преди 9 години

До Анонимен----*** да се неутрализират-положението е военно и зближаване с НАТО-това е решението.То е без това ватата са само пенсионери.

25

ukrainec

преди 9 години

До ПАСИТО и МЛАДЕНОВ-----------------При таз опасна обстановка България трябва да се лепне за НАТО като гербова марка.Преди Втората световна война положението направо е било розово в сравнение със сега най малкото поради ядреното оръжие.Ако слушахме ***,досега да сме се погребали.

24

Анонимен

преди 9 години

Време е някой да изхвърли ***...

23

Анонимен

преди 9 години

сами ли ги избрахме?сами ли си ги траем?тогава няма кво да лаем!

22

до 25

преди 9 години

Взехте ли си днес хапчетата?