35

Анонимен

преди 9 години

До zeusПравилно! Там татковците да водят активен сексуален живот като толкоз им е мерак!

34

Време за промени

преди 9 години

Животът върви напред и всички трябва да са в крак с времето! Неукрепнали организми не трябва да се натоварват с раждане на дете!Лидерите на ДПС и ромските лидери по-добре да образоват електората си, а не да защитават такива ненормални прояви! Социализирайте електората си!

33

Турчин

преди 9 години

Напвълно съм зад Калфин без да съм обвързан с която и да е партия който и да е политик ! Евала

32

!

преди 9 години

Между другото, вижда се, че когато Сергея го няма и никой не го знае в коя дупка се е скрил, левите народни представители имат идеи, показват качества. Очевидно малоумната политика и управление така характерна за последните мандати на БСП е дело на техния лидер и приятелката му Манолова. Неслучайно в АБВ отидоха всички кадърни кадри.

31

Някой си

преди 9 години

Е да дете, дете да ражда е гнусно.

30

! до 33

преди 9 години

Сегашният курс на това правителство показва, че най-вероятно и такъв закон ще приемат.

29

отговорност

преди 9 години

Това, как Европейският съюз приема ранното обвързване не е аргумент!!! Ние сме народ с вековни традиции и можем сами да преценим дали това е нормално за нас или е извън нормата. Според мен никак не е нормално! Та това са непълнолетни хора. Деца, които не могат да носят отговорност. Тук е и отговорът за равнопоставеност на майка, която е на 17 години с такава, имаща житейски опит, професия и култура. Разбира се, че не може да става дума за сравнение. Децата ще имат различно възпитание и култура!

28

!

преди 9 години

И лека по лека българските партии започнаха да си подават ръка и да пращат ДПС и техните антибългарски идеи на бунището. Вярвам, че и българските мюсюлмани не се радват на досегашната политика на толерантност към ***. Правителството върви засега по правилния път....дано да не кривнат.

27

Анонимен

преди 9 години

всичко това става заради ромските гласове на изборите. тъй като българите не гласуват, с най голяма тежест се оказват ромските гласове. така че вината си е в българите. за това ще им плащаме всички разноски и помощи

26

!

преди 9 години

Засега в този кабинет има хора с ясно желание за крайна промяна....и начинанията на Московски, и тези на Калфин причиниха жалване от ДПС, която все повече почва да прилича на ***-ориентирана партия. За втори път депесарите се изказват крайно неподготвени, явно им свършиха нервичките. По-интересното е, че с подобни изказвания друго няма да постигнат освен много силен антивот срещу тях на следващите избори. Не помня скоро цялото лекарско съсловие да е заставало мощно зад гърба на министъра си

25

Давизнамвтрадицият

преди 9 години

Илиев, който е и лидер на ромската партия Дром, отвърна, че е ясно, че промените ще засегнат най-вече ромската общност. Би трябвало да знаете, че в ромската общност ранното обвързване е традиция, каза депутатът и допълни, че Европейският съюз няма проблем с това.Да знаем я тази традиция да чакат на готово парите , а ние да ги издържаме мамка и

24

Анонимен

преди 9 години

Калфин, давай смело, имате мнозинство в парламента, всички заедно против ДПС и държавата може и да тръгне напред.

23

!

преди 9 години

Забелязвате ли как точно левите министри максимално мачкат ДПС? И тоя ром от партията как разбра, че ЕС нямали нищо против?! Няма държава, в която сексът с малолетни да не е престъпление без значение дали е по взаимно съгласие или не. Идеи да се спре размножаването за пари има много. Най-лесно е държавата да заяви в прав текст, че ще плаща детски надбавки до второ дете. Всеки нормален човек, който обича децата си иска най-доброто за тях. Все пак то не е само да се правят деца, искат и грижи!

22

Анонимен

преди 9 години

Сутринта говореха по телевизията, че една майка на 16 г. получава около 1500 лв. от детски и помощи. Ами няма да искат да учат и работят при това положение, естествено. Спирайте всякакви детски и помощи.

21

Анонимен

преди 9 години

Когато ДПС цвилят на умряло, значи решенията са правилни за България!

20

Анонимен

преди 9 години

Калфин не е от тази партия, то е социалдемократ.....

19

Добре

преди 9 години

Щом ЕС нямат проблем с това, отивайте в ЕС и там си искайте помощи!

18

Марш в Анадола Павле

преди 9 години

Кое е противоконституционно агент Павел? Деца да раждат деца и те и техните родители да вземат детски ли? Каква отговорност носи едно дете за родено от него дете ???? Няма да си сменяме конституцията заради вашите религиозни разбирания. Ако искате заминавайте в турция , но и там ме съмнява деца да получават помощи за това , 1е са родили деца.

17

Рошко

преди 9 години

Спиране на всякакви помощи за всички, който има възможност да ражда и гледа деца, който няма такава възможност да си прави сметката. В този момент на нашата нива наречена България се дава тор на плевелите и те се размножават, избуяват , а житото се задушава , и ще изчезне след време.... Родителите, които са си продали детето за жена на 12г трябва да им се търси съдебна отговорност, а щом са допуснали това да стане, да се грижат за децата си , а не да чакат обществото /държавата/ да се грижат.

16

Анонимен

преди 9 години

-Тате, ще ме вземеш ли днес от детската градина? -Да те вземе мъжа ти. Аз съм на училище.