195

Боби

преди 9 години

До млад бандеровец 318Грешите колега по точно е да се кажеСЛАВА ЗА УКРАЙНА - Салама за Русия(аржентинския и турските зеленчуци, и еквадорските цитруси...)

194

млад бандеровец

преди 9 години

СЛАВА ЗА УКРАЙНА! слама за русия.

193

Боби

преди 9 години

До украинец 314Авганистан 2 - нападение срещу държавата на талибанитеИрак 2 - нападение срещу суверенна държава по повод био оръжие - ненамереноПанама еди кой си номер - Сваляне на режима заради наркотици(че има наркотици има) но реално за да получи концесия за още 100 години над каналаТова са само последните 3 да продължавам ли?

192

yan

преди 9 години

До украинец 314Нали знаеш вица - като станеш сутрин първо удари шамар на жена си, за да не кръшка през деня. Че и твоите идоли краварите - колко държави разбиха, защото са световни ченгета - " гаранти на мира".Ти си просто ***, който е обработен по същия начин както украинските силоваци - прочети в блица статията за дозите им алкохол. Опиянението е сладко, но смъртоносно - в прекия и буквалния смисъл.

191

Анонимен

преди 9 години

До украинецукропитек, още ли си тук ве, бабин златен? Мутрошенко търси наборници под дърво и камък, заминавай да биеш лошите руснаци.Нали си укро-патриот?

190

украинец

преди 9 години

До Боби--------------Объркал си се.Това не са 90 въоръжени конфликта а са 90 намеси във въоружени конфликта с цел потушаването им.Когато едно ченгене отиде с риск на живота си да разтървава двама бабаити -то не ченгето епричинител на конфликта а бабуните.Земи си тетрадка и го напиши това 100 пъти. Слава на Америка-гарант на мира в света

189

yan

преди 9 години

До ukrainecПреди десетина години работих с една полско-украинска *** Тадеуш / наричам го така, защото говореше едно в лицето на украинците и руснаците, и друго зад гърба им/. Неговите думи бяха - Киевска Рус няма нищо общо с днешна Украйна, те са били друг народ. Същият се хвалеше как са биели по-малките деца ако са употребявали русизми в разговор - около 75-80 година.

188

украинец

преди 9 години

До Анонимен-----------не са украинци а са кацапи ,москали ,***, ватенки-въобще рускоязични на които в днешно време им викаме просто-вата.

187

Анонимен

преди 9 години

Давай, Путине, продължавай да унижаваш соросоидната ***, по цял ден реват във форума, а резултата 0

186

Боби

преди 9 години

До Анонимен 299Първо да осъдим всичките президенти на САЩ след 2 СВ и техните военни и външни министри заради над 90 въоръжени конфликта разпалени от тях.(оправдавам само първата война в залива Садам трябваше само да влезе в Кувейт и да потроши дворците на владетеля и да се изнесе с доказателства за предполагаемите кражби на нефт ама нейсе полакоми се)

185

Анонимен

преди 9 години

На снимката: Хуманитарна помощ от Русия.

184

ukrainec

преди 9 години

До ***-------------Това дето са ви го набивали в русофилските тикви при бай тошо-че Киевска Рус е от 9 век и е Русия-направо го забрави.През 9 век още няма такава народност-руснаци.тя тепърва се е забърквала по блатата в Одмуртия и Мордовия и в азиатските степи.Киевска Рус-това е днешна Украина.По това време в Москва са били някакви блата с комари.

183

Анонимен

преди 9 години

Ни6то по ло6о няма от Руски и Български комонист.

182

Анонимен

преди 9 години

alaaaa eiii. pi6a vi ot na6to selo deto sme ot ATakisti tuka ua garvani s garvani. qdemi i piimi i se kefimi na rusnaciti kato ubivat. iskami pak da doidat v BG da ni okupirat i nii da ubivami i pak da zabranim tsurkvata i Gazprom da e sobstvenik na Bulgariq i tuka da rabotimi za tqh uaaa. iskame me4kiti da ni gazqt i da se kefimi uaaa

181

ТРАНДАФОР

преди 9 години

До НФБ"защо сега пък сащ се меси да запази целостта на Украйна" Защото са подписали меморандум за запазване на целостта на Украйна заедно с Русия, Украйна и Англия на 5 декември 1994 в Будапеща.

180

Анонимен

преди 9 години

Не е ли време Народното събрание да обсъди положението на българската диаспора в Украйна.Има убити българи,по-скоро изгорени от бандеровските бандити в Одеса,има вълнения срещу мобилизилането на българи за участие във военните действия в Донбас,застрашен е живота на нашите сънародници о Таврия.

179

до 292

преди 9 години

Да, прав си "Войнишки Майки" НПО е не правителствена организация, финансирана от САЩ.Това не е първата им изцепка.Преди месец изкараха списък на 1500 уж убити руски войници в Донбас и като се разровиха хората, се оказа че са събрали имената на футболисти от трета дивизия на руския футболен съюз. Стана голям скандал, но тези от НПО-то са си гьон сурати и продължават да печатат дебелите си лъжи... нали затова им плащат от САЩ?Тук в нашата пропаганда се цитират само американски храненици не друг

178

Анонимен

преди 9 години

Ха, ха - каква дебела лъжа и то мазна и смрадлива са ни пуснали този път с благоволението на краварите!!!Ами нали преди 2 дни, на официална пресконференция, началник щабът на Украинската армия официално заяви, че в Украйна няма руски войски?!?Ето и видео репортаж от заявлението, по Life News:lifenews.ru/news/149116Голяма смешка е тази дебела лъжа, пусната от американската пропаганда, на фона на официалното изказване на началник щаба да Украинската армия!За срам станахте Днес БГ!!!Прочет

177

Боби

преди 9 години

Ами като гледам статията се чудя "Войнишки Майки" НПО (не правителствена организация) ли е или не. Ако е НПО и особенно спонсорирано от някой от "либералните" олигарси или Сорос и сие - направоо ми щтръкват антенките.Нали знаете кои ползват НПО да прокарват политиката си - Хамериканците. Е значи реално от цялата гюронтия има само 2 верни неща - НПО съществува и действа, Наборниците не могат да ги прехвърлят насам натам (изглежда има нов закон).

176

до 289

преди 9 години

Така наречената руска опозиция състои на 99% от *** и няма нищо общо с руския етнос.