127

Д-р Гигълс

преди 9 години

Вгледайте се в логото на снимката. Не ви ли прилича на един символ, познат ни от ВСВ?

126

zeus

преди 9 години

До Като четаВземи прочети Конституцията на РБ и не се изказвай неподготвен. Всеки има право на мнение, ако това не се харесва на задокеанските ти господари не е мой проблем.

125

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

Е ЩОМ И ТУК КАТО В УКРАЙНА ЩЕ ИМА ПРИСЪСТВИЕ НА НАТОВСКИ "БОРЦИ" ЗА МИР ПО СВЕТА ДА ОЧАКВАМЕ ПОВТОРЕНИЕ НА СЦЕНАРИЯ ОТ УКРАЙНА. ЩЕ НИ ПРИНУДЯТ ЕДИН ДРУГ ДА СЕ ИЗБИЕМ. Е ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА НАТО И САЩ ПАК ЛИ ПУТИН ЩЕ ОБВИНЯТ ТОГАВА ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ ИЛИ ТЕ ОТДАВНА ЩЕ СА ДУХНАЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА КОЯТО ТОЛКОВА МНОГО МИЛЕЯТ.

124

Анонимен

преди 9 години

НЕ ги искаме тези фашисти в БГ!!!

123

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До АнонименПо времето на Тошо... - руските агенти в България надминаха в раболепието си, дори руските войски...

122

Анонимен

преди 9 години

Чехи, унгарци, словенци и т.н. централноевропейци въобще отказаха бази на НАТО в страната си.Дори поляците (с традиционната си историческа вражда с Русия) не пуснаха Варшава за команден център, но българите си дадоха столицата... уви, но няма как да не ти дойде въпроса: такъв народ има ли право да живее?

121

Под полски ботуш

преди 9 години

Значи нато ни слага под полски ботуш, Ако от полския център ни заповядат да нападнем Крим? Ами ако решат да инсталират ядрени ракети в София? Честито ви ново робство.

120

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

168Грешка... - не да Севастопол, а до Владивосток...

119

Честито

преди 9 години

А да ви е честито. Команден център срещу Русия. Скоро ще забранят да се пише на кирилица, да се пия боза и да се яде шкембе. Брюксел и НАТО не прощават. Силните изяждат по слабите, девиз на ЦРУ.

118

волгоградския

преди 9 години

До 150 Ей чети внимателно ако можеш а за моите родители ти не бири грижа. Аз защитавам нашите бг идеали а пьк и виждам ви как се оправяте или ви оправят по точно казано

117

Анонимен

преди 9 години

Не знам колко си годишен "странджа" но в БГ, през цялото управление на Тошо нямаше руски войски, след това дойдоха американски. Така че, ти, може би, ще кажеш кога е имало? Били сме съюзник, но достоинството ни не беше стъпкано като на окупирани.До анонимен150 - като си такъв родолюбец, защо не се нахвърлиш върху продажниците пуснали чужда националност войски да се разпореждат в Б-я и да направят София СТОЛИЦАТА команден център?? Че се нахвърляш върху хора които зад граница пазят името на Б-я, омазано от такива като теб!

116

Румбо

преди 9 години

Щом КЦ ще е в София-няма страшно!Като почне войната софиянци ще се крият в метрото,а по-слабонервните може да се евакуират по родните места,където си имат жилища.Държавното ръководство ще се оттегли в Гърция,където повечето членове си имат имоти,а местните не се бъзикат с Русия.Офшорките им също не са далече,ей го Кипър.А тука...Спокойно-"Искандер" е точно оръжие и ще удари където трябва,само дето радиацията е "малко" неприятна,но се свиква.

115

zeus

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАДруго си е казваш да те управлява американски агент, чувам, че им били по-малки и по-меки, не бляло толкова :)

114

Анонимен

преди 9 години

Tuka se vijda che platenite draskachi ot ATAKA sa na rabota! Taka che leka rabota bratq falshivi bratushki!

113

ставри

преди 9 години

Американците имат политика да завладеят света,но за това друг да заплати.Сега използват Украйна срещу Русия,но ако нещо се обърка ще ги изоставят със огромен дълг.Така и със нас ще постъпят.Тия които дадоха пари са предизборната кампания на арапина в Америка сега си ги искат със лихвите.

112

zeus

преди 9 години

До Подарък за насНяма нужда от такива големи ракети за нас, последния модел Искандер е в Крим и сме му в обсега. Достоен наследник на Ока, минава безпроблемно през всякакво ПВО и ПРО. Надявам се в името на старата дружба за нас да са с конвенционален заряд и да стрелят точно в натовския център :)

111

Анонимен

преди 9 години

НЕ ТРЯБВА НИКАКВИ НАТОВСКИ ЦЕНТРОВЕ.НИКОЙ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПРИПАРИ В ТЯХ КАМОЛИ ДА ГИ КОНТРОЛИРА.МОЖЕ И 2000 ТАЛИБАНИ И ТЕРОРИСТИ ДА ОБУЧАВА НАТО. НИКИ ТРУДОВАКА НЯМА КАК ДА ГИ КОНТРОЛИРА ЩОТ Е ТРУДОВАК И МУ Е ПРАЗНА КРАТУНАТА.

110

5 Септември 1944

преди 9 години

Да не забравяме паметната дата когато Русия обяви война на България. Тя не беше провокирана с нищо за това. Тогава Англо-Американците бомбандираха София. Само военното обучение на народа и ясното съзнание че каквито и различия да имаме, ние все пак сме Българи, може да ни опази от външни агресори. България трябва да разширява сътрудничеството си с Башкирия и Татарстан /Стара Велика България/. Тогава Русия ще говори с нас както и се полага.

109

ген.Луков

преди 9 години

Хора,не се ядосвайте и обиждайте напразно!Комунизмът е предаден още през 80-те от Горбачов.В момента поредният му последовател Путин гледа как да успокоява нещата за да не се случи обрат.Замазвайки очите на руския народ с локални военни конфликти и позволявайки износа на парите на страната от олигарсите.Международната игра е с цел да направи богатите по-богати.

108

до 130

преди 9 години

украинец, теб пиндосите ли са инструктирали за историята? То те са "големи" разбирачи и познавачи на тази материя, но ти поне не се излагай.