51

Анонимен

преди 9 години

Това ДПС няма ли най-после да се вземе в ръце! Накарай дъщеря си да роди на 10 години, за да и взимаш майчинските.

50

Анонимен

преди 9 години

Дискриминация и още как!Майката на майката получава детски за майката!!Бабата и тя получава детски за майката на майката!!А пък ние плащаме за да не лишаваме от доходи детопроизводствоството на ***!!!Не искаме да сме лишени от възможността да плащаме!!!Дискриминираящо е!!!

49

Стигига с тия соцеал

преди 9 години

Исакм референдум за спиране на всички помощи от държавата!!!Аз си храня моето дете и НЕ желая друг да го храни ,но и нежелая с моя труд на храня чужди деца!

48

а

преди 9 години

А по добре ли е педофилия!

47

Българин

преди 9 години

Без детски на децата на деца! Край на бизнес модела с ражданията!

46

sante_dog

преди 9 години

А какво ще кажете за тези които са направили деца на малолетни да лежат в затвора за престъплението което са извършили?

45

Анонимен

преди 9 години

Стига сте ревали за този възродителен процес.Не трябва да има давност и за терористите от гара Буново , които взривиха вагона на майки със деца.ДПС е незаконна етническа партия и вие самите го знаете.

44

До 47

преди 9 години

Не само, че трябва да се наказват, то просто е престъпление и е забранено със закон!Но този закон се прилага много усърдно, ако виновните са Българи, а ако са ***, не се прилага.Ние, Българите сме жертва на дискриминация в собствената ни страна!От много години всичко се дава безплатно и наготово на ***, а българите плащат масрафа за това и то в собствената си РодинаЗащо пришълци като ***, които паразитират на гърба ни от как са дошли от Индия са толерирани за сметка на останали?

43

работещ

преди 9 години

Ако предложенията на Москов и Калфин станат действителност и правителството приеме още подобни справедливи закони бих гласувал за някоя от тези партии на следващите избори!Българите отново ще гласуват активно, ако видят работещи в тяхна полза партии!

42

РБ

преди 9 години

ЦИНГАРЕЛА,ЦИНГАРЕЛАТИ ВСЕ ПОВЕЧЕ СЕ ОТДАЛЕЧАВАШКОЙ СЕ ОПИЯНЯВА ОТ ГЪРДИТЕ ТИ?НАГЛЕДАХ СЕ НА ТЕЗИ БЕДРАЦИНГАРЕЛА,ЦИНГАРЕЛАЦИНГАРЕЛА,ЦИНГАРЕЛАТРУДНО МИ Е ДА СЕ ОТКАЖА ОТ КИТАРАТА И ОТ ВИНОТО,ОТ ТОПЛИНАТА НА ТЯЛОТО ТИЦИНГАРЕЛА,ЦИНГАРЕЛАПР.:ЦИНГАРЕЛА,ЧЕРНИ ДЯВОЛЕ!ПЕСЕН МОЯ,ТЪГА ГОРЕЩАЧУВАШ ЛИ МЕ КАК ПЛАЧА?ЦИНГАРЕЛА,ЦИНГАРЕЛАЦИНГАРЕЛА,ЦИНГАРЕЛАТРУДНО МИ Е ДА СЕ ОТКАЖА ОТ КИТАРАТА И ОТ ВИНОТО,ОТ ТОПЛИНАТА НА ТЯЛОТО ТИЦИНГАРЕЛА,ЦИНГАРЕЛА

41

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

От псевдовойната между ДПС и ГЕРБ печелят двете престъпни партии и губи българския народ !Факт !ГЕРБ се крепи на наивността на българите, че е антитурска партия. Това по презумпция няма как да е истина по простата причина, че ГЕРБ е с евроатлантическа ориентация и е член на ЕНП.ДПС пък печели *** гласове, които никак не са малко и ще стават все повече с оглед на това, че болшинството от младите в България са от ромски произход.Факт !От целия този цирк страдат етническите българи !

40

Анонимен

преди 9 години

Без детски за родителите на малолетни майки? Дискриминация!----------Тези взеха да преиграват вече!Ми като не им харесва, че няма да финансираме усиления разплод на ***, могат да им помогнат. Нека събират членски внос от своята партия и да им плащат тези пари...А не ние Българите да се скъсваме от работа, та те да раздават от нашите пари на корем на ***, за да ги превръщат в свой елеторат!Щом дъртата *** има внуци, явно не е майка а е баба.Точка!Пари се дават на майки само!

39

ТУРЧИНА

преди 9 години

ДОРИ ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВАТ РОДИТЕЛИТЕ НА МАЛОЛЕТНИ МАЙКИ И МАЛОЛЕТНИ МЛАДОЖЕНЦИ,И ТО СЪС СОЛИДНА ГЛОБА,ИЛИ АРЕСТ,ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАТ НА МАЛОЛЕТНИ ДЕЦА ДА СЕ ОЖЕНЯТ

38

Анонимен

преди 9 години

Давай МОСКОВ ние сме с теб! Смачкай тая *** ДПС. И двете неща срещу, които се противопоставят ДПС са добре дошли за българите!Който си плаща осигуровките ще се лекува и то по-качествено от сега, а който не плаща осигуровки, да си плаща медицинските грижи, като му се наложи! БРАВОАко детето ти роди дете, ТИ ще си отговорен за него, тъй като детето ти не е пълнолетно, за да носи отговорност! Такаче СЪМ ТВЪРДО ЗА спирането на детските за деца родени от деца!Напред ! Всички заедно против ДПС!

37

Да ,

преди 9 години

Дискриминация има ! И тя е срещу етническите българи в България.

36

волгоградския

преди 9 години

Кокова .*** дискриминация браво така трбва пьлна борба срешу ***

35

...

преди 9 години

До РБЗащото не сме единни. Трябва ни човек, трябва ни лидер който да ни обедини. Появи ли се такъв човек който може да постигне това, жална им майка и на ДПС и на тези от гетата

34

Анонимен

преди 9 години

Местан не знае ли че в Амерка не дават детски !Заревал срещу модела - 3 деца ??Партията му е незаконна , както и мнението му !

33

Уточнения

преди 9 години

1. Преди да забременее и роди малолетната, нейните родители я продават на "пазара за булки" - тоест, продават я, за да бъде секс-робиня на някого и той да я третира като неин господар, дори има право да я бие. Това по закон е тежко престъпление, а Местан държи тези родители да получават детски надбавки за момиче,което са продали в робство! Един вид,да получават ежемесечно парично поощрение!2. Тези пари на данъкоплатците, уж детски надбавки, се използват, за да се купи пиене и цигари за дъртите

32

РБ

преди 9 години

Като сме толкова умни,защо сме на този хал?