67

факти

преди 9 години

Хората в Крим живеят по-зле в сравнение с 2013гХората в Донбас живеят по-зле в сравнение с 2013гХората в Киев живеят по-зле в сравнение с 2013г Хората в Москва живеят по-зле в сравнение с 2013г.

66

Анонимен

преди 9 години

Този дето пише за Китай е укроп. Слушай укропе, заминавай да мреш за хунтата и не ни давай съвети!

65

Анонимен

преди 9 години

Ако украинците са руснаци защо руската армия избива украински руснаци?

64

сократ

преди 9 години

Отново възкръснаха ордите на Врангел,Колчак,Бандера и Хитлер.Време е всички радио и телевизионни ефири в пълна мощ и без прекъсване да изпълняват единствено и само великата СТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯ изправи се гора от стомана и пъдат заличени тези изверги и най-вече УНИЩОЖИТЕЛИТЕ на милионите индиянци,а сега посягат и на източното и единствено вярно православие.Да живееее и пребъде обединеното СЛАВЯНСТВО.Да върнем обратно в трапа скелетите на ордата от убийци.

63

Теофилакт Кесар

преди 9 години

Украйна е изконна руска земя! Самите "украинци" са си руснаци, така както "македонците" са българи! Така, че Русия е в правото си да защити националната чест и права на украинските руснаци, които Киевската хунта, начело с Порошенко, иска да поддтиска, обаче няма да успее! Русия няма да допусне някаква украинска нихилистическа клика да води антируска пропаганда! Това значи, че Путин ще възстанови руското влияние в украинската политика, понеже Украйна не може да бъде друга освен проруска! Слава РФ

62

Анонимен

преди 9 години

Войната между Русия и Украйна ще свърши когато Китай вземе сибир.

61

Анонимен

преди 9 години

Засега хунтата губи по всички показатели. Скоро точно техните елитни батальони ще влязат в Радата и ще ги направят на кайма. След случаят с Доналд Кук, янките разбраха, че голяма част от оръжията им, включая безпилотниците са АУТ срещу Раша. Сега се чудят как да се изнижат по най- тънката лайсна, за да не пострада имиджът им. Тази война ПРИКЛЮЧИ, сега започва истинският разпад на тая измислена държава и нация!!!

60

Анонимен

преди 9 години

Putin i Erdogan sa nay dolemite stratezi te i za balkanite may imat ednakvi vazgledi

59

Анонимен

преди 9 години

САЩ имат интерес в Украйна да се лее кръв. Дори руските опълченци да влязат в Киев кръвопролитията няма да спрат. Единственият изход от тази ужасна война е мир на всяка цена.

58

Алекс

преди 9 години

"Москва советует Киеву продолжить переговори с ДНР/ЛНР..." След такъв съвет д-то да му е яко на Киев.

57

Анонимен

преди 9 години

Ami togava golemite darjavi da gi ostavim da glutnat malkite darjavi a naroda da gi napravqt robi

56

Анонимен

преди 9 години

Руснаците ако не си приберат цяла Украйна, която си е изконно руска териотория са прецакани доста.В противен случай следващата наред е Москва и Путин го знае.

55

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Някак си взе да ми писва от таз Украйна.Я по-добре Путин да се намеси и реши проблема за 10 дни.

54

Сър Пичук

преди 9 години

Абе цялото ръководство на "Атака" ли е впрегнато тук срещу бутилка водка да пише хвалебствия за джуджето ***?Много *** народ сте...

53

Шоп

преди 9 години

Не знам дали разбрахте, че "микробусът" с миномет, с който изтрепаха тролейбуса в Донецк, се оказа самоделка на руските "опълченци". Хванаха ги още същия ден и се оказа, че и тримата са руски граждани с преоборудвана уазка фургон (т.нар. буханька) и воюващи на страната на ДНР. Само че работата се замълча.

52

Анонимен

преди 9 години

Крим приседна в гърлото на империята на злото и сега колкото и да се наливат с водка не могат да преглътнат.

51

Анонимен

преди 9 години

Много весело беше в началото на войната между Русия и Украйна, но сега нещата се задълбочиха. Дори руския диктатор се шегуваше.

50

до 59

преди 9 години

Украинец, "невъоръжените" украинци избиха хиляди в градове и села. Стига си лъгал, приличаш на Порошенко, който накрая ще бъде изритан.

49

Лъжите

преди 9 години

"Владимир Путин поднови своята война срещу Украйна " Ето как още в първото изречение се лъже . Подновяването на воните действия беше започнато от хунтата в Киев. Просто прочете заявленията на Парашенко и ще разберете. Само че нещата не им се получиха и ДНР и ЛНР контратакуваха и сега част от най-боеспособните подразделения на Киев са полу-обкръжени. Релно всички артерии за снабдяване се обстрелват и няма за сега излизане.

48

Теофилакт Кесар

преди 9 години

Русофилска България е с Русия, ако не политически, то поне духом - със сигурност, понеже българи и руснаци са братя по дух и култура! България няма по-надежден, по-близък и по-лоялен политически съюзник от Русия! Симпатията между двата братски Православно-славянски народа е взаимна и непреходна! Временна е само политическата конюнктура, която направи така, че след 1989г. българите да бъдат управлявани от политически марионетки, чужди на националния интерес, тоест нихилисти, което е срам и позор!