347

Анонимен

преди 9 години

Сороси хубо са ви извадили да драскате по форумите,ама да не си мислите,че ще ви се размине на вас,първи ще ви връщат в найлонови чували на парчета,ама вие това си заслужавате нещастници.

346

Анонимен

преди 9 години

Историята винаги се повтаря ,пак като едно време продажни управници ни вкарват във война с Русия и както винаги сме на губещата страна и накрая пак идват руските танкове да ни освободят,пак Народен съд за управниците и чорбаджийте и пак дето им е мястото в лагера на Белене за закуска на прасетата

345

Анонимен

преди 9 години

ха дано аз съм запасен офицер и само да ни вземат и да ни дадът оръжие ще е най голямата грешка на тия *** във властта ,защото вдигам подчинените ми войници и към София да изтрепем продажната на сащ *** *** ,начело с помака расимчо и неговия шев мутрата ББ

344

Ghost

преди 9 години

Точно хванах по бтв интервюто с външния министър не му помня името....Няма такъв смях няма такава пародия.Хем няма истерия за мобилизация и разполагане на чужди войски тук демек няма такова нещо,хем НАТО заради заплахата щяла да подсили източната си граница.НАТО била отбранителен съюз!!!Аз не помня до сега НАТО да се е отбранявала пък от създаването си е участвала в има няма 120 военни конфликта.България срещу Русия?Това би било найголемият ни позор!!!

343

Анонимен

преди 9 години

bbbb

342

Най-новото

преди 9 години

Ще се мобилизират и жени, да носят хляб сол, за да посрещнат руската армия ха ха

341

Анонимен

преди 9 години

При коя нужда ?Когато НАтО хвърли българите във война с Русия ! Това не са български интереси нито руски .

340

Анонимен

преди 9 години

Авраме, Адаме, ще ви призная ако минусите станат 1000. Ние българите казваме, че на лъжата краката са къси. Вашите също!

339

Анонимен

преди 9 години

Защото на всеки убит янки изплащат яки суми на роднините и са длъжни да го погребат с почести, а ние, кучета ни яли. Ще дадат някой милион на управляващите и толкоз. А и ние сме в графа славяни, такива в списъците Златен милияр НЯМА, значи подлежим на изтребление.

338

след мобилизацията

преди 9 години

След като на Обамата толкова много му се воюва с Российската Федерация, защо не изпрати американски войници да се бият? А той праща украински солдати. А може би скоро и български? След мобилизацията?

337

Анонимен

преди 9 години

Не бе, човек. Качват те на камионите и те карат в Донбас, там ще те въоръжат и после в крематориумите, но органите ти ще живеят в Германия и Франция. Как така не разбирате?

336

Анонимен

преди 9 години

Войници няма да изпълняват задачи, свързани с оръжие"- ха ха, че нали дадете ли оръжие, запасняците ще го използват срещу крадливите управляващи. Въпроса тогава е : за какво са тези войници- ми отворете КЕЧа тогава- що чака без работа- поне да си заслужи помощите

335

Анонимен

преди 9 години

Трябва да знаете, че тази война е между ционизма и православието. Ако Бойко не му е ясно, ще му се изясни. Разбираемо е, че срещу православието българин няма да воюва!

334

Анонимен

преди 9 години

Борисов може да откаже, да се оправдае с демографската катастрофа и т.н. Но като гледах вчера колко снайпериста го пазиха, май вече ни е изпратил в Ада.

333

НИК

преди 9 години

Съвременната война се води с техника, не с многобройни "пешаци".Сега питам, къде ни е тежкото въоръжение? Отговорът е:- НАТО ни накара да го нарежем!- Ако стане война, на чия територия ще се води?Естествено на територията на Европа!Сега питам трябва ли да се избиваме взаимно, при условие, че най- голямата заплаха идва от Близкия Изток и Ислямизацията на Европа.Иначе аз съм за поддържането на бойната готовност. Ние сме пряко сили 300 км. граница.Това означава, че за 6 часа БГ няма да го има

332

Анонимен

преди 9 години

Точно това искат, българин да не остане!

331

43годишен балък!

преди 9 години

Останахме няколко хиляди млади българи,дето можем да се борим с демографския срив при бългаското малцинство, а те искат да ни изпратят на смърт срещу тези които са ни освободили!Ха, нека мобилизират първо *** и бежанците,да видим как ще стане, пък после нас!Цирк,25години ни окрадоха нашити капиталисти-олигарси и политици, а сега ние трябва да мрем за свободата на децата им! Предпочитам куршум в челото, но вече не съм балък!

330

Анонимен

преди 9 години

Понеже го изтриха, ще го напиша отново, Коломойски ще превърне Днепропетровск в града на хълма- Цион. Има изобилие на инфо в това отношение, ако Гуглето не са го затрили вече.

329

Анонимен

преди 9 години

Eдна мирновременна /неразгърната/ дивизия в БНА беше 6000 човека.Числеността на армията беше 140 000 души, мобилизационният ресурс /резерва/ - 400 000 души.Целият запас днес е 3000 човека, с болните, избягалите в чужбина, пандизчийте и гейовете /тези последните напоследък се множат, макар да не се размножават/. Нещо да коментирате?

328

морски

преди 9 години

Само да дадат Калашниците,първо отивам да сурвакам смелото ни президентче Плювньо!