54

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Грузия се ориентира на Запад, Молдова също гледа на Запад, Балтийските републики просперират освободили се от прегръдката със сибирската мечка, Украйна също се осъзна откъде изгрява слънцето, Беларус е на път да се отцепи и да провали Евразийския съюз... - ***, предай се обкръжен си отвсякъде...

53

Анонимен

преди 9 години

Тая баба е съвсем изперкала като Мария-Антоанета, дава съвети наляво и надясно а не вижда, че ако на немците малко им свършат парите пак ще започнат да маршируват.

52

Педро

преди 9 години

Педро Пороченко подписва всякакви договори и не ги изпълнява. Така е дресиран от задокеанските си кукловоди.

51

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

От едната страна на везните е поставен целият цивилизован и демократичен свят... - от другата е част на везните е едно грозновато, плешиво джудже с голям нос... - независимо, че е секс-символ на страната си... - еееее, на кого да вярваме, накъде ще натежат везните...

50

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Цивилизованият свят е твърд и единен в позицията си спрямо Русия... - на път е да я върне в средните векове... - не, че те не са там, но все пак...

49

срещу Русия

преди 9 години

Западняците не искат мир в Донбасс, за да могат да използват тази война за натиск срещу Русия. Ако в бившата Югоизточна Украйна се възцари мир, западняците вече няма за какво да се заяждат с Русия. Тях изобщо не ги интересуват невинните жертви в Донбасс, много повече на брой, от убитите карикатуристи в Париж. Затова искат да направят от Украйна една нова фашистка Германия.

48

без обезщетение

преди 9 години

Фашистката хунта в Куев е изпратила три подвижни крематориума в Донбасс, за да унищожат телата на убитите украински войници. След това, тези войници ще бъдат обявени от Куев или за безследно изчезнали, или за пленени. За да не плащат обезщетения на вдовиците и на сирачетата.

47

Размисли и страсти

преди 9 години

Абе 119 не забелязваш ли че са ти врътнали алгоритъма на 15 стъпка, я го коригирай че много бие на очи лъжата..15 дни 1500 укри, 150 танка

46

перфидно лицемерие

преди 9 години

С присъщото си перфидно лицемерие Меркел не признава ДНР и ЛНР. Същата тази загрижена за човешките права и европейски ценности Меркел, обаче, изобщо не си мръдна пръста, за да прекрати чудовищните престъпления на киевската фашистка хунта в ДНР и в ЛНР - разстрели на невинни старци, жени и деца, убийства, изгаряния на живо, артилерийски обстрел, бомбардировки и всичко останало от програмата за геноцид на цяло едно население.

45

без страх

преди 9 години

За изминалите 15 дни в ДНР и в ЛНР са били убити над 1500 укропи и са унищожени 115 украински танка.

44

Бранник

преди 9 години

Не се коркай Тервел, като фалира москалия цените на нефта ще се качат до към 80$, шистите са бъдещето

43

Топол

преди 9 години

А бе аз да питам тия бацили Пръдльошенко и другата амеба, защо не ревяха когато евреина Коломойски избиваше мирни жители в Донецк с частните си армии, докато си мислеха че ще възстановят хазарския каганат. Сега палачинката се обърна, и Ротшилдите видяха че ще си загубят милиардите които наляха за Мегданя. Започнаха да реват като изнасилени девици.

42

Ястреб Великолепний

преди 9 години

От години преповтарям, че след като подпалят ислямския свят, юдейо-католиците ще подпалят и православно-християнския свят. За съжаление, виждам че съм прав. Югославия (Сърбия) беше първото звено, което го разбиха. Сега западна Украйна (католици) воюват срещу източна Украйна (православни християни). Крайната цел е ясна - православна Русия трябва да се впрегне в хамута на юдейо-католическите лихвари. Ако не стане чрез "демокрация" като в България, ще стане чрез "демократизиране" с война.

41

Анонимен

преди 9 години

А за нашествието на "руснаци" във Варна, не искам да споменавам, пак хазари сменили имена и наденали *** кожи!

40

реалност

преди 9 години

Котелът е затворен и идва ужасът за укрите. Чака ги или срамен парад с ядене на пагони под ръководството на Гиви. Или смърт.

39

Анонимен

преди 9 години

До Ястреб ВеликолепнийХайде стига с този мазохизъм - хора с промити мозъци и "простолюдие" има навсякъде, не само сред българите, не е нужно това самобичуване!!

38

Той е

преди 9 години

До АнонименЧакай сега, ние противниците на Пу евреи ли сме или фашисти по-точно? Че то има ли разлика?

37

Анонимен

преди 9 години

След Освобождението ни наложихте хазара Кобурггота за монарх, след 9 септемви повечето от съветските съветници бяха *** руснаци, демек хазари, а Луканов и Станишев, пак същите, досъсипаха държавата. Днес ни тласкате във война с Русия. СТИГА ТОЛКОВА, ДОТУКА БЯХТЕ!

36

ха-ха

преди 9 години

Te ako искаха мир нямаше така несериозно да се снимат с Пораженко. Останалото са празни приказки...Значи не искат!

35

Анонимен

преди 9 години

До зловещоЧакай сега, ние противниците на Пу евреи ли сме или фашисти по-точно?