302

Анонимен

преди 9 години

Всичко е в ръцете на украинците.Гледам ги и се ужасявам колко низко може да падне човешкият дух.Българите също сме лакоми ,но подобно братоубийство нямаме в историята.Нещастни безумци са украинците.

301

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА бе шматарок, ти наясно ли си изобщо за какво става въпрос ? Какви силози ще унищожаваш бе, те силозите не са направени да ги унищожиш, всичко е под земята.Като служих в казармата строяхме подземно укритие където е неуязвимо за ядрено оръжие, в планината. Силозите са направени по същия начин.

300

Анонимен

преди 9 години

България трябва да има стратегия за развитие ,по която да има консенсус между политическите сили и да се спазва.Дали ще е земеделие,ядрена енергетика,газопренос просто всички политически сили да са съгласни.Програмата на правителството с цялото ми уважение е нескопосън препис на програмата Европа 2020.

299

Анонимен

преди 9 години

На Полша не попречиха, защото поляците не искаха да имат нищо общо със тях, а в България *** са много, такива като теб...

298

Анонимен

преди 9 години

Това дето Русия ви е пречила 25 години е като с космите на калпавия х..Защо Русия не попречи ка Полша,например?

297

Анонимен

преди 9 години

До до 401 от славянин-------Във голяма грешка си мой човек, 25 години седя със русия, за това положението е такова

296

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 426Какви инфраструктури ми плещиш бе *** ? Колко големи града има в русия ?Да не мислиш че някой ще пуска ракети в сибирската степ

295

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 420С две думи нищо не се разбра от твоя коментар...

294

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

В статията се споменава за Русия, Китай,Украйна,Германия.Газ ,интереси,пари.А бе , все си мисля, че ако Газпром врътне кранчето на Германния, то фрау Меркел бързо ще научи нещо иторическо за Сталинград.Сега в Мюнхен е -10 *.Иначе, ако Путин иска да анексира Украйна, то 10 дни са съвсем реален срок.

293

Анонимен

преди 9 години

Да благодарим на тея които ни вкараха в нато, защото сега можеше да е същото и в България.

292

Анонимен

преди 9 години

До до 405 от славянин250 ядрени заряда са достатъчни да унищожат населената част на *** !Ядрени оръжия имат и Индия и Пакистан и И зраел + Англия , Франция , имаха даже и в Турция.Не занимавай хората с глупости за ядрените оръжия, русия далеч не е единствената държава която ги има...

291

Анонимен

преди 9 години

Западът е едно разпадащо се тяло на гей болен от СПИН.

290

Анонимен

преди 9 години

Сганта в кремъл е в голямо напрежение, очаквам скоро монтирането на ПРО в Украйна и ракети със малък обсег.

289

Анонимен

преди 9 години

Ако Путин наистина е болен от рак на панкреаса,няма да му пука дали Светът ще оцелее след ядрена война.Тялото на болните от рак се интоксикира и се променя и психиката им.

288

Анонимен

преди 9 години

Кремълската хунта продължава да тероризира Украйна,края и идва скоро...

287

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМалцина знаят че краят на Турски поток ще бъде на средиземноморското крайбрежие. Където Русия ще построи завод за втечнен газ. И ще го разпраща с газовози по света. А цената, естествено ще е по ниска от катарската.Руснаците вече са построили първия си завод край Санкт Петербург, за обслужване на северните клиенти.-------А бе ***, не се ли носеше газта с кофи ?

286

Перо

преди 9 години

400 Русия не може без ядренa войнa дa нaхлуе в ЕС, не го ли осъзнaвaш? Проблемa е, че при ядренa войнa нямa дa имa нито руснaци, дето дa те освобождaвaт, нито aмерикaнци. Филството към Русия или СAЩ не дaвaт възможност зa реaлнa преценкa, човек стaвa зaвисим от пропaгaндa

285

Анонимен

преди 9 години

До до 394 от славянинЧугунчик, Китай също имат ядрено оръжие, дори идва момента в който ще са най-голямата сила. Нали разбираш че между Китай и Русия няма нищо общо ?

284

Анонимен

преди 9 години

Може и да стане по-лошо,Симеон!Ти на колко години си?България е член на НАТО и по същия начин ,както изправиха украинци срещу руснаци ще постъпят и с българите.Аз съм от пол женски и най-много да ми...Теб,Симеон,ще те пратят на Източния фонт.

283

!!!

преди 9 години

Големите промени ще дойдат с планираните промени в Комитета за сигурност и Световната банка между други,всички следвоенни институции са за изграждане на луцифериански ред под световно правителство под антихриста.След Първата-Общество на народите и масоноеврейския преврат от1917,след Втората-ООН и света пламнал във войни,след Третата-световно правителство под антихриста.