43

до 61

преди 9 години

Другарю ***. Какъв е този език?. С тази уста ли се храните и едновременно вършите и "други неща". Вземайте си редовно "дозата"

42

Az

преди 9 години

Има грешка в статията. Край Иловайск загинаха над 1000 украински войници.

41

до 49

преди 9 години

Ние само я пускаме..за вас остава удоволствието от срещата с нея..ще остави незабравими емоции у вас!

40

ФЕЛИКС

преди 9 години

ВРЕМЕ Е ЗА БЬЛГАРСКА ПРОЛЕТ 2015

39

Анонимен

преди 9 години

По он лайн телевизията- Новорусия ТВ показаха освен пленени от украйнски военни и пленени от украйнците модерни америкаски оръжия ,както и двама американски командоси-инструктори ,които реваха като деца и се оправдаваха,че не били воении ,ами били (журналисти и репортери).

38

ЕВЛОГИ

преди 9 години

НЕ БОЙТЕ СЕ УКРИ НА ПОМОЩ ЩЕ ВИ ДОЙДЕ НАШАТА АРМИЯ ,СЕГА ОПЪВАТ ПРАШКИТЕ ДА МОГАТ ДА ХВЪРГАТ НА ДАЛЕКО И СИ СЛАГАТ ПАМПЕРСИТЕ.НО СКОРО ЗАЕДНО С ВЪРХОВНИЯ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ ИРЛАНДСКАТА ПАСТИРКА ЩЕ ВИ ЗАЩИТЯТ .ОПЪЛЧЕНЦИТЕ КАТ ВИДАТ НАШАТА АРМИЯ ЩЕ СЕ ПРЪСНАТ ОТ СМЯХ И ПОБЕДАТА ЩЕ БЪДЕ НАША .А БУЛКАТА НА ГЛАВНОКОМАНВАЩИЯ ЩЕ МУ ВРЪЧЕ ТИГАН С КОЙТО ДА ПЛАШИ ЛОШИТЕ РУСНАЦИ .ПУТИН ВЕЧЕ ТРЕПЕРИ ОТ СТРАХ В КРЕМЪЛ И ПОДГОТВЯ КАПИТУЛАЦИЯ.ВСИЧКИ РУСОФОБИ В АРМИЯТА ЛЕВИ ДЕСНИ КЪМ МОСКВА ДО ПОБЕДАТА НАПРЕД.

37

до 46

преди 9 години

вие вече опитахте ли я ?

36

урхурху

преди 9 години

*** тъпите украинци, да се оставят щатите да ги вкарат във война! И стига с тия руски войски,началник щаба на украинците вчера каза че срещу тях няма руски войници. Само ние сме *** колкото хохлите. Докато спазваме ембарго, стокооборота м/у САЩ и Русия се е увеличил от началото на санкциите. САЩ сключиха договор за доставка на руски ракетни двигатели за няколко милиарда, техните петролни компании не са излизали въобще от Русия!

35

до 25

преди 9 години

Първата ракета лети към задния ти двор ..крилата е ..приготви се за емоцията!

34

Анонимен

преди 9 години

Освен това единствена Русия изпраща хуманитарна помощ под формата на животоспасяващи лекарства за хората по болниците в Донецк и Луганск. RT бяха качили видео, в което медици от болниците в тези райони казаха, че единствено благодарение на хуманитарните конвои са спасени пациентите по болниците. А от Киев пращат снаряди и ракети по цивилни сгради, спирки, училища. Вие си правете изводите. Аз съм безпристрастен.

33

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 9 години

А как мислите, кои са по добри воини, тия от или руските партизани? Аз залагам на рашките. Де да можеше да идат в Сирия и Ирак за да видят ония брадясали психари на какво е способен белия човек! А украинците са загубена кауза. Ако си мислят че НАТО ще се намеси, са в дълбока грешка. НАТО е един хартиен великан. Знаят само да бомбят отгоре. В насрещен бой са пълни шишумиги.

32

до 43

преди 9 години

Идиотизмът е висша идеология на десно мислещата седерастия. той е придружен с употреба на наркотици и приемане на "евроатлантически ценности "от зад"

31

Анонимен

преди 9 години

Гледайте международни канали за новини, защото българските манипулират или скриват пълната информация. В момента има хиляди бягащи от мобилизацията в съседни държави, най-много в Русия. Бежанските лагери до украинската граница са пълни с младежи, които казват, че не искат да воюват и да бъдат убити за нищо.

30

Анонимен

преди 9 години

Какво правят украински военни на територията на Новорусия?

29

Анонимен

преди 9 години

Вчера по телевизията онова влечуго Соломон Паси беше се напънал да обяснява,че България като пълноправен член на НАТО трябвало освен (ползите )отчленството ,трябвало и да се докажела като лоялен член и при евентуални военни действия на пакта в европа ,или на друго място да сме се включиливъв военните действия....Тоя *** в прав текст ни подготвя за война,аз пък викам що неговите от израел не тръгнат на война с Русия ,а ? България с Русия няма проблем ,имат е и те да се оправят

28

vaskes

преди 9 години

А бе така наречените ,,свободни и независими,, *** от Днес,зщо не поканите чешкия президент Милош Земан да го питате ,какво му е мнинието за случващото се в Укарайна,кои дойдоха на власт там ,как взеха власта имамли неонацисти и фашисти,кой според него е Бандера ,кои са УПА и т.н. Защо не вземете интервю от него той е президен на държава от ЕС и НАТО.Защото сигорно няма да ви разрешат и защото в България няма свобода на истината и справедливоста .Посолството на САЩ в Б-я ,четели а....

27

Брaнник

преди 9 години

ru. си лижaт дирниците от щaстие, сaмо че кaкто винaги истинaтa е съвсем другa, ВСУ не сaмо че държи Дебълцево, a и Пески крaй Донецк. утре ще имa оново бесни русофили срещу укрaинските фAшисти мухaхaхa КиIв сънувaте м? хaхaхa нa 5. февруaри Кери пристигa в Укрaйнa, ще имa договор зa достaвкa нa ЩAТСКО оръжие зa ВСУ

26

до 42

преди 9 години

На вас така ли ви се заби?

25

Анонимен

преди 9 години

Скоро ще видиме забележителен ход на световната анти-седерастка коалиция.

24

Анонимен

преди 9 години

По далече от софия, по здравословно