94

Анонимен

преди 9 години

Хайде сега медиите да съберат всички газчии от политиците,да извадят техните коментари и умозаключения и да видим кой крив,кой прав.Решенията БГ ли ги вземаше или САЩ и ЕС ни казваха какви политически маневри и врътки от ханша да правим.Останах с впечатлението,че искахме да рекетираме руснаците,защото сме били на стратегическо място и без нас не могат .Да,ама не.А що се отнася до Р.Овч той искаше,още и още да засекретява договорите за газтта.

93

БУЛТРАС

преди 9 години

Който не уважава себе си ,не го уважават и другите

92

Анонимен

преди 9 години

И защо да сме им мили на руснаците след като непрекъснато плюете по тях.

91

Сиганин

преди 9 години

Вие се радвайте че другаря Путин не спря кранчето!! Иначе ще видите газ през крив макарон!!

90

Анонимен

преди 9 години

Германия плати половината от тръбите на Северен Поток , и си поделиха разходите с Русия.Това им намалява цената . Работиха хората да прокарат тези тръби .Лошото е ,че не се санкционират да си спрат газта . Санкционират другите !А Бойко се чуди !Нали той спря всички проекти !Сега следва скъп ток и от АЕЦ - след като САЩ ще се намеси !

89

БМ_21 Град

преди 9 години

Бат`Бойко не разбра ли че на американците не им пука за България, те си играят своя геополитически шах, където татковината ни е една пешка, която беше жертвана в името на хохлите /украинците/. Оставени сме на произвола на съдбата, "турски поток" ще бъде построен и паричките ще лапат комшиите, ние ще плащаме скъпо и прескъпо, ще ни лишат и от доходите от транзита, който сега правим за Турция ... така е като слушаме брюкселските кратуни и 10 години мотаеме руснаци с "ще стоим, няма да строим и т.

88

jim keri

преди 9 години

ееееех, боли докторе , боли...преди години един твой предшественик ни осигури мамули от чичо сам...

87

Анонимен

преди 9 години

До ГошуТи наистина ли си толкова или само ни занасяш?

86

Хак ти е

преди 9 години

Хак ти е българино. Стой си в къщи не гласувай и ПОЗВОЛИ на мафиотите да ни управляват

85

до фен 105

преди 9 години

Батка нещо си у грешка..Германия не се снабдява с руска газ само през Северния поток..получава газ и през Украйна..друг път не се изоквай непотготвен.Мечока обича да мачка малките..с другите като Германия,Турция си налега козината.

84

Гошо историята

преди 9 години

По голямо *** и враг на народа си , не сме имали от тоя Борисов !До къде ни докара тоя *** , от турци и гърци да просим газ и ток , ние които 35 години им продавахме !Ай пезевенка му Борисов , бял ден няма да види тоя непрокопсаник!!!

83

1

преди 9 години

До Василев,от външните тоалетни на село ли,ще го добиваме.

82

РБ

преди 9 години

Ся да си говорим сладки приказки е най-лесната работа.Целия съм в слухх бе Бойко!

81

Анонимен

преди 9 години

Тикво, те турците вече си построиха един газов поток, сега втори. И АЕЦ си построиха. Ама на теб руснаците нали не ти харесват? Сега реви. Ама пак всичко е на гърба на раята.

80

комисаря

преди 9 години

Събаряш руските проекти , фукаш се на Запад с това , а искаш да си мил на Русия ?Май си по-нагъл и от мафиотски бос , а ?По милост руснаците могат да ти пратят най - добрия снайпер ,за да не се мъчиш много , на друго не разчитай !

79

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 85Ако руснаците бяха зли и злопаметни, през 44-45 от Европа нямало е да остане камък върху камък.

78

Аврамов

преди 9 години

Мнозина се чудят как комунистическите бацили от ПП Граждани за сомалийско развитие на България "печелят" изборите и идват на власт, а то е много просто: така, както червените сатрапи - техните предци "печелеха" изборите с 99% от 1944 г. до 1989 г.!

77

фен

преди 9 години

Към Бочко тухла четворка на Шмеркел газа и е евтин щото си има директен газопровод само за нея проста тикво, за малко и ние да си имаме ам дебилните ни демократи само слушат какво ще им нарядят от вън. ТУХЛИ ЧЕТВОРКИ

76

турчин

преди 9 години

Един демократ увеличи заради продажната си политика цената на тока. Сегашните са виновни за цената на газта. Не се оплаквай, а махнете посрезниците, комисионерите по веригата. Направихте страната разграден двор и обвинявате други, а не вземате никакви мерки за реформи.

75

Анонимен

преди 9 години

А кой рева в Брюксел срещу южен поток.За какво да сме и мили на Русия, че да намали цената на природния газ- може би с идеите за диверсификация на доставките. Защо не внасяме газ от Гърция или да се примолим на Турция, ама цената нещо май била по висока.С южен поток можеше да имаме цена като в Германия защото нямаше да плащаме транзитни такси. А сега като заехме съответната поза- освен ритник друго няма да получим.