123

Гуфи

преди 9 години

До 151Моето момче, изнервен си нещо. Не ти харесва, че бърза помощ идва в квартала ти с полиция ли?

122

Анонимен

преди 9 години

Тия вече супералчни станаха. Някои може ли да ми каже как да се откажа и от здравна осигуровка, и от пенсионен фонд? Къде мога да отида да пусна заявление? Те при всяка нова работа автоматично почват да ми удържат, ама вече няма да стане.

121

Анонимен

преди 9 години

Сметки,ала селски бакалия!Веднага оставки,комунисти!

120

чико

преди 9 години

Интересно как оная държава преди 25 години която е плюят сега имаше пари за всичко. Всеки имаше право да се лекува при които си искаше лекар и болница из цялата страна и то качествено без да плаща и стотинка. Сега *** коя си болница била в преразход!!! след като пациента си плаща и консумативи илачи и квартирни носи си нощници плаща и телевизор ако има. Болестите на хората не могат да се планират. Колкото се разболеят толкова трябва да се лекуват.Тук лимит не може да има.

119

Гуфи

преди 9 години

Господа съграждани, оплакващи се с коментарите. По какво се различавате от ***, като призовавате да не се плаща и стотинка на държавата? Те казват същото, макар и под друг претекст. Отговорните българи биха се съгласили с Москов. НЗОК няма как да се развива ако не се орегулира основния приток на пари- вноските.

118

SILENCE

преди 9 години

Докато не ми се издължите! Това е допълнението за изречението.

117

Анонимен

преди 9 години

Навсякъде плащат здравни осигуровки и доплащат допълнително и никъде в Европа няма такова презрително отношение към лекари - колко от вас имат познати в чужбина питайте ги къде и как ходят на лекар и колко чакат и даплащат там и защо като се наложи операция , та дори само и преглед бъзат да си хванат самолета за България.

116

1

преди 9 години

До SILENCE,не НАП,а онова човече дянков с началника му при първия мандат ,те окрадоха като прехвърлиха милиярди от здравните осигуровки незнайно къде.

115

www

преди 9 години

Според моите изчисления сумата за минимални здравни осигуровки за три години назад би трябвало да е 600-700 лева, а не 500!!!

114

SILENCE

преди 9 години

Нещото,което манкира,че е НАП,ми е окрало над 10 000 лв за осигуровки и не ще да ги върне. Онова, което се преструва на съдилище, се чуди как да каже,че могат да пми приберат парите и да искат да им дам още. ДРУГАРКЕ И ДРУГАРЕ, ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ЩЕ ВИДИТЕ ПАРИ ОТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА!

113

sante_dog

преди 9 години

До 124Купувам си хляб - плащам си го. Купувам си бензин - плащам си го. Влизам в болница плащам си. Е къде отиват парите дето ги внасям всеки месец за осигуровки? Ако работим по твоята логика, да закриват касата и всеки да си плаща.Изказването ти е грешно, просто защото не внасям всеки месец вноска в бензиностанцията а си плащам само каквото потребя. Ако трябва да си плащам за преглед и операция/лечение защо внасям пари в НЗОК?

112

.!.

преди 9 години

До Анонимен 128,Ами! Чакаме! Просто гледаме, че и да плащаме, и да не плащаме- здравеопазване в тази държавица няма."Де е България", питал поетът. Скоро това ще бъде съвсем резонен адекватен и реалистичен въпрос.

111

Анонимен

преди 9 години

Само едно ще кажа за този човек:ла'нар ще ме хванеш за шмайзера да ти плащам.Ще платя двойно,дори петорно в частна клиника,ако ми потрябва ,но няма да получите стотинка!

110

аз

преди 9 години

Аз само не разбрах едно: аз примерно им дължа здравни осигуровки за година и половина (през която съм ползвала медицински и дентални услуги като си плащам като неосигурен пациент). Последните почти 3 години работодателите ми плащат здравните осигуровки но аз все още съм здравно неосигурен и си плащам като такъв ако ми се наложи да ползвам техните услуги. Нямаше ме в България почти 3 години за които накрая ме накараха да си платя осигуровките и аз го сторих чинно. Къде са ми парите се питам? :)

109

Анонимен

преди 9 години

Оставка на Москов!

108

сс

преди 9 години

Има управия в тази държава и тя ще дойде когато ИД или Русия мине като валяк през България тогава ще видите че всичко може, жалкото е че много може да не са живи да видят

107

Алов

преди 9 години

Интересно ми е защо на сигането оюе като се раздат не слагат маркери та ги ги следят като пребават. Инвестицията ще се възвърне многократно.

106

Парата

преди 9 години

Първо да платят *** сънародници а после аз ще платя че те като отидад на лекар всичко им е безплатно че и си пушат из коридорите

105

българин

преди 9 години

Здравните осигуровки трябва да бъдат ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗА ВСИЧКИ И да бъдат в лична сметка Не мойте пари да ползва друг Както застраховките за кола са задължителни и ако те спрат те глобяват солидно Сега излиза че колите са по важни от здравето

104

Някой

преди 9 години

Какво искате. Половината укривате доходи и плащате на минимума - държавата виновна. Истинските бедни е работа на държавата, но 60-70% процента от неплащащите не са такива. Всички да плащат и българи и роми. Не ми пробутвайте, че българите плащат. Тарикатлък и простотия - това е мисленето на българина. Защо аз да плащам по 60-70 лв. на месец, а бай *** да си трае и да реве, че държавата е длъжна. Не ми пука - българин или ром - да си плащат,, не съм длъжен да давам пари за мързели и тарикати.