65

до 104 Го4о

преди 9 години

Батин сладък седерастчо, защо не сте си взели днес предписаните хапчета?. Здравето ви е в опастност.

64

АТАКАПАБЕДА

преди 9 години

ТФА ВЪВ ФОРОМ НА АТАКА ЛИ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ ТОЯ ДНЕС.БГ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА?

63

Винету

преди 9 години

До ген Луков - 105Харесва ми чувството Ви за хумор!

62

ген.Луков

преди 9 години

Предполагам,че като голем патриот радеещ за Родината и народа,ако започнат военни действия Б.Б ще бъде в първите редици на защитниците на страната.Евала.......

61

до 90

преди 9 години

Прекалили сте с хапчетата.

60

до 89

преди 9 години

Какъв икономически интерес, може би ти не знаеш, но нека ти кажа, че базите се зареждат от чужбина - техника, храна, провизии, строителни материали, дрехи, лекарства и всичко останало си го носят те. От селата около тях дори хляб и цигари не си купуват, да не говорим, че поддръжката на базите е за наша сметка, тъй като сме член на НАТО. За твое сведение, тясното сътрудничество с НАТО е довело до разгрома на БА до този момент поне е така. И в крайна сметка, кой ни напада, че НАТО да ни пази!?

59

Анонимен

преди 9 години

И българите в с Кулевча,Одеса,получават повиквателни и се бунтуват . И гагаузите. Адвама българи-Милев и Николов са изгорени живи в Одеса от защитниците на демокрацията- нацистите.

58

Анонимен

преди 9 години

Вън България от ЕС и НАТО.

57

maketo

преди 9 години

верно е за мобилизацията поне у нашио край познавам лично трима дека военните са ги привикали

56

до 77

преди 9 години

Другарю ***, тук става дума за бази на една агресивна военна организация а вие пишете глупости.

55

zeus

преди 9 години

До НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕСНАТО не са дали и една стотинка за базите си тук, каква икономика сънуваш, най-много да пада някой лев за кръчмите и проститутките в района.

54

Анонимен

преди 9 години

И аз не искам България да воюва срещу Русия.Не искам и "повече НАТО", както призовава Президентът.

53

Вярно е!!!

преди 9 години

От 48 до 78Абе стига бе вие нормални ли сте? Мобилизират... кво ромяни и българи.. а автомати и патрони от къде... няма изггоряха и складавете... с кво ще браниш.... по за мутри политици и *** няма да умирам.. ще ми мобилизират... оня с червената глава...

52

НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС

преди 9 години

Колкото повече бази на НАТО, толкова по-добре за България. Базите са не само източник на доход за страната, те допринасят за локалната икономика, селата и градчетата около такива бази ще живнат и което е още по-важно - тясното сътрудничество с НАТО ще допринесе за обновление в българската армия.Що се отнася до Русия - руската политика не само е против нашите интереси, тя нанесе непоправими щети на България (кой създаде фалшивата Македония, кой е съюзник на Сърбия и пр. Русия вън от Балканите!

51

Анонимен

преди 9 години

До nemam nervi То ракетата ще получиш ти ,във вид на повиквателна !Да си жив и здрав да се върнеш . може и инвалид!

50

zeus

преди 9 години

Откакто Русия си взе Крим там има разположени ракети "Булвара" и цялото ни крайбрежие е в обсега им. Натовска баша в Шабла означава автоматично да станем мишена. Рали ракетите ще са с конвенционални или ядрени глави зависи само от милостта на руснаците. Само да напомня, че не сме легитимен член на НАТО, понеже за влизането ни в в него не бе проведен референдум!

49

Анонимен

преди 9 години

До Украинец Алоо ***! Това мизерно съществуване за добър живот ли го имаш бе ,тъпан.Ти си изтрещял повече от всички Златки ,Млатки . Да кажеш че си живеем добре, в калта. Българи ,този *** се подиграва с нас ! А залумпените дето наляха 5 милиарда,за ,,стабилизация,, и обещаваха на Крайна ,че,, само сланина и ябълки да продават ,ще живеят по добре,,Сега и сланина ,внасят .А ***, дето искаха,да избият 5-6 милиона в Донбас. Нещо за хохло-***.

48

Анонимен

преди 9 години

До 72Трябва да сме неутрални, но уви, България не е Швейцария.

47

nemam nervi

преди 9 години

Тоя ,след като ДПС спря да му захранва кредитните карти завъртя г.за към Путин ,обаче не знае каква ракета може да получи отзад

46

Анонимен

преди 9 години

Сидер Ага, оюе не си казал, защо в САЩ има над милион българи, в Испания и Германия оюе милион и половина а в Блядленд има 140. Що никой не иска да ходи там, а???????