65

илиян ВАСИЛЕВ

преди 9 години

Не ми обръщайте внимание! Такъв съм щото руснаците ми врътнаха кранчето още когато бях посланик в Москва. Просто ме разкриха като CIA-агент Делоид Шонахан, макар че преди бях ДС агент Илия и верен преводач/развождач на др.Петър Танчев от живковото БЗНС!Сего пиша от дъжд на вятър по разни газети като гъзов..пардон газов експерт, ама като няма работа за 5лв/поста драскам и по форумите.

64

Анонимен

преди 9 години

Spored men Ukrayna trqbvashe da ostane tretata po broy yadreni glavi nad 2 hilqdi na broy

63

Мрак

преди 9 години

Че те и днес имат ядрени оръжия, атомните им централи са бетер бомби!

62

.

преди 9 години

!

61

Анонимен

преди 9 години

Ukrayna zashto im povqrva i unishtoji atomnite si orujiya ,sega Putin shteshe da se nasere 4e shte gi izpolzvash

60

Анонимен

преди 9 години

Василев ти си един метален ***.

59

Мрак

преди 9 години

Те всички гейзери станаха от ЦРУ!

58

Анонимен

преди 9 години

A kvo stana s garantiraneto na teritorialnata cqlost na Ukrayna podpisana ot AMERIKA I RUSIA v zamqna Ukrayna unishtoji 2 hilqdi yadreni glavi

57

Мрак

преди 9 години

Най- долна лъжа, с къси крака пфу!

56

se

преди 9 години

Жалко ,че украинския народ е заблуден от политиците си.Едва ли има народ който иска война.Едва ли има майки които раждат момчета които после ще убиват или ще бъдат убити.Правото на малцинствата в Украйна е било погазвано десетки години и ето дойде време за разплата .Руснаци и украйнци се бият но за какво е всичко това!Отговора е извън границите на Украйна и той се крие в интереси на световните злодей .Русия,САЩ , ЕС -всички искат да прилапат богатия донецки и лугански район за лична изгода

55

Анонимен

преди 9 години

От Москва Георги Димитров и Васил Коларов изпращат същите нареждания на българските комунисти да се посреща немската армия като най-добрия съюзник на СССР. И те я посрещат!

54

ни съ знай

преди 9 години

Един се прави на българин и ни ругае.Без да отчита факта,че това, което се върши в Украйна ,вече се е свършило в Македония.По същия начин.И *** кажи сега на младежите в Скопие, че дедите им са се смятали за българи.И като потърпевши на чия страна трябва да застанем?

53

#$&

преди 9 години

Парламентът на Украйна не е легитимен, защото има пряко отношение към смъртта на 5000+ човека. Русия си взе Крим обратно, защото иначе една от малкото техни военни бази в трети страни щеше да премине в чужди ръце. Освен това сега хората, които живеят на полуострова са живи и здрави, и имаха право на избор! Не подкрепям разни личности или държави, ами справедливостта и истината.

52

Мрак

преди 9 години

Василев, човек трепери, когато върши зло. Душата му сигнализира, че ще има разплата. Ти трепери, имаш за какво! Спомняш ли си на шарли парада, кой се ослушваше и оглеждаше като гузен, пазен от цяла рота главорези?

51

Анонимен

преди 9 години

То се знае, че поиска ли нещо Украйна, веднага го получава. Подкрепа - моля! Пари - дадено! Правят се на големите демократи, но са им нужни природните ресурси на на Украйна и Русия. Както заиграват с мюсюманите, заради петрола, същото правят и с Украйна. А колко xора, ще загинат не ги интересува.

50

без компромис

преди 9 години

Парламентът в Куев обяви Русия за държава агресор и показа по този начин инфантилизирането на политиците от бивша Украйна.

49

баи Ганю

преди 9 години

Украина обявила и тн Голяма работа свършила Украина.ОБЯВИЛА значи.Ще им накриви на дедовия значи.

48

Крайно време бе

преди 9 години

Крайно време бе истината да не се крие. Това , че Русия държи ядрени ракети трябва да я прави по-отговорна за мира, а не да потъпква подписани от нея договори. Украйна ще се окаже по храбра от нас българите, които и днес предпочитаме интересите на Русия пред собствените ни интереси. Слава на Украйна.

47

Анонимен

преди 9 години

агресори и диваци са руските военни стъпили на свещенна украинска земя

46

Анонимен

преди 9 години

Твоя идол Порошенко е един садист, който трепе народа си и се е продал на САЩ за жълти стотинки. Цял свят вече го знае, а това, че нашата продажна преса не го пише още веднъж показва що за стока са.Отдавна се знае, че нашите политически мъже са много евтини.