356

Тервел

преди 9 години

530а какво правят ако гърците решат да си печатат евро? и това ли не засяга германците :D и ако за германия гърция не бе проблем меркел нямаше преди 15 дни да съветва кой да избират в гърция

355

Анонимен

преди 9 години

Вече се убедих че 99% от хората тука,които хвалят гърците не са излизали от село и имат впечатления единствено от сиртакито в хоремага.

354

Анонимен

преди 9 години

БВП на Германия (2013 г.) - 3.227 трилиона долараБВП Русия (2013 г.) - 2.553 трилиона долараА Германия като територия, ресурси и т.н. е къде по-малка от Русия.

353

Анонимен

преди 9 години

Един въпрос:-Ако Плевнелиев купи оръжие с кредити за милиарди, понеже бил обещал на шефа на НАТОВие ще връщате ли парите за кредита?

352

Божо

преди 9 години

Сега в Гърция ще потекат реки от мед и масло, пардон зехтин :))) Сега всички гърци да влизат в таверните и да не излизат докато сириза не ги оправи :))) Загубена работа, за съжаление подобна на българска !!!

351

Анонимен

преди 9 години

До Блокиран в ДневникКакто казах от тези 300 милиарда, немските са 140-160 милиарда, така че тях не ги мисли. Принудиха гърците да изкупят всичките германски неща за скрап, с което горе-долу покриха загубите, а сега ние получаваме гръцките фирми, които главоломно се изнасят в България. Да му мисят мързелите сега.

350

Анонимен

преди 9 години

Повечето коментари,които пишете нямат нищо общо с реалността.Въобще не сте запознати нито с проблемите на Гърция,нито с дълговете,нито колко спечели Германия от лихвите,въобще си нямате хал хабер! И всичко това е може би от неправилно поднесена информация от медиите, тъй като разбира се, системата е на принципа разделяй и владей.Само злоба от коментарите Ви! Като че ли сте цъфнали и вързали!

349

Тервел

преди 9 години

521казваш че нетната печалба на мерцедес е 300 млрд евро годишно..... ти сериозно ли??????

348

Анонимен

преди 9 години

Тежко ни. Не знам кое е по-зле - сирииски или гръцки бежанци. И двете ще ги имаме скоро.

347

Анонимен

преди 9 години

Еврейските банки мислеха че ще докарат гръцкото население до бедност и да им работят като в страните от третия свят за една паница яденеи да им връщат далаверските раздадени кредити.Не познаха.И Бойко каквито кредити вземе за да храни *** на държавната ясла,няма да ги връщаме.Аз казах

346

Анонимен

преди 9 години

Немците продадоха на Гърция маса оръжие, включително стари подводници и т.н.. Дори само от това са избили сума пари.

345

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Ако 300 млрд за Германия са нищо, не знам защо Меркел се е притеснила.Да пият немците по една студена вода и да си карат мерцедесите.Щом е нищо, значи няма проблем.Във всеки случай, така е при капитализма - купуваш капитали и може да спечелиш, а може и да изгориш.

344

Анонимен

преди 9 години

До ТервелНищо не са - факт. Това е чистата печалба на Мерцедес за миналата година. Само една индустрия, само една фирма и далеч не най-голямата в Германия

343

Анонимен

преди 9 години

До Анонименследващия премиер на англия мооже да е който си искат, няма да има думата в Европа

342

Анонимен

преди 9 години

До Блокиран в ДневникПо всички проучвания, следващия премиер на англия ще е Едуард Милибанд, така че този сценарии го няма.

341

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Германия беше злобно прецакана. И те знаят от кого.

340

Тервел

преди 9 години

вярвай си че 300 млрд са нищо :D

339

Анонимен

преди 9 години

До Американофилевала епа нали знаеш лафа за супата под вода как се охлажда с въздушен поток американофиле дреме ми какво си пееш там и ще си останеш :)

338

до 503

преди 9 години

Този гръцки театър няма да бъде гледан от никой повече ! Германия ще си вземе всичко до евроцент от гърка ! Бъди сигурен !

337

Анонимен

преди 9 години

До Блокиран в ДневникСамо че за мащабите на Германия, 300 милиарда са нищо, при годишен БВП от 3.5 трилиона. В големия си процент заемите идват от Германия, но не са 300 милиарда, а около 140-160 милиарда. Останалите идват от други държави, като Франция, Холандия, Белгия и т.н. Сега ще видат плужеците гърци кон боб яде ли.