92

Анонимен

преди 9 години

Москов трябва да спре да орогиналничи в риториката си. Именно това отличаваше РБ от всички останали - не изпадаха в редовното нискокласно разменяне на реплики, заяждане и остроумнечено. Москов откакто стана министър не може да се въздържи, нито по повод Сидеров, нито ДПС. Но това не е класно поведение.

91

Анонимен

преди 9 години

istencki patriot

90

Анонимен

преди 9 години

По принцип прав е Москов, но подобно крайно нагло и анти говорене, е абсолютно недопустимо и скандално! Популисти и скандалджии! И фенове сеирджии..

89

Атакист

преди 9 години

Аз съм Болен Сидеров и този месец няма да говоря, защото не са ми превели парите в Сибирбанк

88

бг

преди 9 години

Хайде,приемаме че Москов е велик и да се успокоим!

87

Анонимен

преди 9 години

Москов ти все пак си министър на Здравеопазването, не на гражднаската война.Защо за някои хора най-близката болница е на над 100 км. е друг проблем за мене.

86

Анонимен

преди 9 години

Доктор Москов, оставете тези лакардии, а кжете какво стана с нерегламентираните плащания в болници и изнудването на пациенти е още един от проблемите ми.Или и там уредихте цялата рода ?

85

Анонимен

преди 9 години

Москов, кажи какво стана с механизмите за източване на здравната каса е друг от проблемите ми?

84

АК-47

преди 9 години

Като не им харесва(на българските турци), границата е отворена-айде в Турция, айде в Косово, айде в Северен Кипър!

83

Анонимен

преди 9 години

Аз, като инженер, гледам на ДСБ като на чип със студена спойка, която сработва от топлината на властта!

82

Анонимен

преди 9 години

Театро! Ама пълно. Като това с пенсионните фондове.

81

kli4ko

преди 9 години

той от какво ли се интересува?

80

Анонимен

преди 9 години

Не искам да се пусна по течението, и да се включа в групата на цвилещите от щастие от поредната изцепка на Москов. Той може да продължава с етнически лакардии, но къде е реформата.

79

Анонимен

преди 9 години

Първата част от изказването на министър Москов е много добра, но втората за съжаление е повече пожелателно мислене. ГЕРБ нито имат интерес напълно да изолират ДПС, нито могат да го направят.

78

до неразбралите

преди 9 години

Москов наистина се интересува от утрешния мач на АРСЕНАЛ за купата!

77

Анонимен

преди 9 години

С разиграването на етническата карта, Москов лесно може да отклони вниманието от обещаната реформа в здравеопазването. В еуфорията на електората от епичната борба на Москов с ДПС може да му убегне от вниманието, че всъщност в здравеопазването продължава да не се случва нищо.

76

Анонимен

преди 9 години

Цялата демагогия и хапливост на корпорацията ДПС си личи много силно. Търси се под вола теле. ДПС е супер вредна формация за България. Както и Атака. И двете обслужват чужди интереси;

75

Анонимен

преди 9 години

Ами те всички от БКП (ГЕРБ) са като Москов и особено лидерът им ББ - на думи едно, на дела друго. Дори и глупакът е на ясно, че "конфронтацията" между БКП (ГЕРБ) и ДПС е прах в очите на хората, всеки знае, че ББ и Местан (Доган) са дупе и ***.

74

Анонимен

преди 9 години

"Куче, което много лае, не хапе" - поне така твърдят по-запознатите. С фокусирането си върху мнимия дебат по оставката му, министърът удобно измества въпроса от обещаната реформа в здравеопазването, която също така гръмко афишираше, а днес не обелва и дума за нея. От кога задачата на министъра на здравеопазването е да вади един или друг от властта? И ако неговата задача е да вади ДПС или друга партия от властовите й позиции, то чия задача остава прекратяването на грабежа на здравната каса от лекарската мафия, кой ще прави реформите в спешната и неотложната помощ, кой ще инициира и осъществи за

73

Анонимен

преди 9 години

Напоследък често се появяват статии с елементи на расизъм - онзи ден се появи материал за предполагаемия арабин, с испански произход, дето бил лекар в Св. Ана. Днес вече е известно, че арабинът всъщност е българин и го е придружавал испанец (името на който съвсем не предполага никаква арабска връзка). Давали са кръв за приятел който се е нуждаел от кръвопреливане и когато са поискали да разберат нещо повече за състоянието му, лекарят е хванал единия за гушата, на което младежът е реагирал. Разбира се, онзи ден веднага се появиха предположения, че е арабин, имигрант, бежанец, африканец и веднаг