63

Burg

преди 9 години

Поставянето на дпс в изолация от другите политически партии е рядък случай на проява на разум в нашето Народно събрание.

62

бг

преди 9 години

В европа си стискат ръцете и работят заедно,ние стискаме омразата!За това ще го стискаме още дълго време!

61

Анонимен

преди 9 години

До Юсеин неможеш да избереш какъв ще си родиш и каква религия кажи си спокойно какъвси по народност.Аз сум турчин и се горедея че съм турчин но уважам всички нации.Когато драскаш тук недей забравя никой не велик от другия.

60

Долар ФЕДов

преди 9 години

Цирк - 96 серия!Гледайте овце и докато гледате - задлъжнявайте постоянно! Тоя цирк ви го правя със скъпоплатени де-се артисти, даващи всичко от себе си, за да ви привлекат вниманието. Артистите не мога да сменям переодично изцяло, защото обучението им е специално, но мога да ви ги разменям едни с други. Вие сте прости, и това ви е напълно достатъчно, за да не си зададете никога въпроса: Ако те крадат за себе си, а не за друг, то как се самоорганизират така, че целите им да остават постоянни?

59

БГ

преди 9 години

Местанчо, спокойно! Сидер ага и юрушистите ще ви подкрепят. Нали това превиха, макар и неявно, тези "националисти " в предишното НС.Да живее България!

58

бг

преди 9 години

Борисов е ***!

57

фридрих

преди 9 години

В тази партия доколкото знам и виждам по парламентарно представената им група има най различни етноси ,роми ,българи,турци в нея ,лошото е ,че никоя друга партия не приобщава други освен българския етнос в парламентарните си групи,но лошо е не сме дорасли още балканското псевдо патриотично его ,не можем да го превъзмогнем ,капсулирани са всички партии български партии!!

56

бг

преди 9 години

Аз съм българин и харесвам Местан,а ся де!

55

Иван

преди 9 години

Дайте сега да изиграем една конфронтация пред народа. Почти забравиха за КТБ.

54

Анонимен

преди 9 години

До Юсеин> г-н Юсеин какъв си по народност?

53

дд

преди 9 години

Ле- ле ГЛАД Депесарски! Само за три месеца и огладняха!?!!Големите интелекти, не са нищо повече от мръсни Търгаши и Далаверачии! Справка- Данчо Ментата, почетният Председател, Местан, Бисеров и сие! ВЕРВАЙТЕ им Простаци!

52

Анонимен

преди 9 години

ДПС - Долна Путкенска Слуз = Местан

51

фридрих

преди 9 години

дпс е последователна партия ,естествено то се знаеше ,че никой няма да подкрепи този вот на недоверие ,понеже всички други парламентарно представени партии използват езика на омразата ,ех народе балкански ,колко много мразите различните ,а "анонимен" много си лош глави искаш да режеш, възродителния процес за теб е много хубав ,не си хубав човек ти най вероятно и себе си мразиш!!!

50

Анонимен

преди 9 години

Някой е платил на Местан да съсипе ДПС по примера на Станишев. Няма лошо!

49

Местан

преди 9 години

МНОГО ОТ ТУРСКОТО МАЛЦИНСТВО СА ДОСТА ГРАМОТНИ И ВЕЧЕ НЕ МИ ВЯРВАТ НО *** ПОНЕЖЕ СА 70 % НЕГРАМОТНИ И СА ПО ЛЕСНИ ЗА ПОДКУПВАНЕ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ПРОБВАМЕ ТОЗИ ВАРИАНТ...УЖ СМЕ НА ТЯХНА СТРАНА...

48

Виолета

преди 9 години

Я кажи Местане на народа български, как стана милионер като беше един обикновен даскал

47

бг

преди 9 години

И все пак българина не обича интелигентните!

46

Анонимен

преди 9 години

Местанее Местанее бустанее бустанее

45

Анонимен

преди 9 години

От еврофондовете за земеделие и околна среда турците се скъсаха да крадат с фалшиви документи нали Местанеее

44

Анонимен

преди 9 години

От къде крадете сега като не сте във власта Местанее кажи си!