13

Анонимен

преди 9 години

До 7Руснаците са бензиностанция, а американците - печатница

12

Анонимен

преди 9 години

8 И откъде казваш ЕС ще купува газ? Може би с кораби от САЩ, хахаха.

11

Анонимен

преди 9 години

И така големия шлем стана набита каска!

10

Анонимен

преди 9 години

Турците и Руснаците са ни братя, а не хамериканци и еврогейове.

9

Анонимен

преди 9 години

кремълските джуджета прибраха парите за АЕЦ Белене, купиха 50 кв.км наша земя на безценица и сега се правят на обидени

8

дедо ПИЧ

преди 9 години

А сега Турцуя ли ги разиграва?Турция не се разбра с Газпром за цените на газаМинистър Танер Йълдъз не вижда опасност за доставките през Украйна в близко бъдещеТурция не постигна споразумение с Газпром за цените на природния газ за 2015 г. Това заяви министърът на енергетиката на Турция Танер Йълдъз, цитиран от сайта world bulletin

7

aha

преди 9 години

До ognyanz Ще има газ,само че с нацценка и САМИ ще си строим тръбата Но както и да е ,нали американците ще ни доставят газ с кораби ,там цената е нищо и никакви 650$ за 1000 кубометра+ ежедневно заплащане на наем за кораба който ще газохранилището ни някакви си над 100$ на ден ,като не слагам другите ежедневни разходи

6

Just Man

преди 9 години

Турски поток едва ли ще бъде построен. Причините:1) Сегашния Син поток работи в момента на капацитет от 30%. Турция няма нужда от толкова газ2) Русия в момента изпитва икономически затруднения, няма нужния капитал да строи безмислена тръба, рублата се обезценява, цената на горивата непрекъснато намаляват.3) ЕС няма да купува газ от тази тръба, дори и да се построи. Няма и намерение да строи инфраструктура да купува газ от турската граница - просто безмислен и ненужен харч.

5

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са само една бензиностанция на Европа. те сега са напълно фалирали, какъв поток ще ми строят - този проект никога няма да влезе в действие.

4

дедо Поп

преди 9 години

Заменят братската православна Украйна с ислямистката Турция. Не е славянско това.

3

Анонимен

преди 9 години

Учете се на дипломация,родни "дипломати",учете се от г-н Лавров.

2

Анонимен

преди 9 години

Ами така си беше. Лазят им по нервите на руснаците, ама ще видим докога.

1

ognyanz

преди 9 години

Накратко, газопровод ще има, само че няма да е през България. Това е резултата от усилията на нашите политици да провалят Южен поток. Така, като спазваме "от бога даденото" европейско законодателство, ще получаваме руски газ от Турция.