22

Анонимен

преди 9 години

слава на украйна

21

aha

преди 9 години

Е то няма накъде санкциите да станат по-тежки Само че интересно,защо ЕС иска Русия да отмени своите санкции?? Много им станаха ябълките и другия зарзават ли? Споко ,да ги продават на безценница все някой ще ги купи А и може прасетата да хранят или просто да ги хвърлят Какво са за ЕС 10 млрд. долара за цялата 2015 загуби????? Нищо не са

20

Анонимен

преди 9 години

местеше си го путин от санкциите,накрая еврогеьовете му го наместиха, та сега на джуджи му се плаче

19

до 23

преди 9 години

Румбо, виждам че си много голям путинист и голям русофил, чудя ти се как не си отишъл в Украйна да избиваш укро-фашистите бандеровци. На донецката аерогара се освободха много места в руската армия действаща на територията на летището през последните 48 часа, личния състав напусна летището в дървени костюми. Аз ако бях на твое място щях веднага да замина там да громя фашизма, вместо да се лигавя и сополя по форумите като теб.

18

Идиот

преди 9 години

Имаме платен бунт, имаме откровено фашистко правителство, имаме убийства на етническа основа, имаме нарочни стрелби с артилерия по училища, болници и детски градини, имаме свален самолет- вече е напълно ясно от кого... Ама е хубаво да се пише за пари, нали?

17

така е 16

преди 9 години

имаше убити 12 руски журналисти в Украйна,най хладнокръвно,изгорените в Одеса,.

16

Румбо

преди 9 години

Много ми е интересно,колко са европейците,готови да страдат,че и загинат,заради американската авантюра на Украйна!?Подкрепата за про-фашистко(бандеровско) управление как се вписва в европейските ценности!?Засега ги залъгваха,че санкциите засягат само Русия,а Запада никак,но се оказва че не е точно така!Големите проблеми тепърва предстоят-няма да се размине с изхвърлени ябълки и пържоли!

15

Идиот

преди 9 години

А защо Укрите не коментират чуждите наемници, чуждите оръжия, чуждите пакети храна за войските си? И под чужди имам предвид щатски. Защо не коментират 5-те млрд долара, налети в Майдана? Когато подритваш някой доста време, накрая рискуваш да бъдеш сритан обратно.

14

Анонимен

преди 9 години

нали уж путин си го местеше от санкциите, сега руснаците ревнаха , скоро ще се молят

13

Украйна призовава

преди 9 години

да не се строи южен поток, за да може тя да прибира транзитните такси. ЕК изпълнява и България нае..... Европа защитава интересите на Украйна срещу интересите на част от собствените си държави. Изводът е, за САЩ и Украйна е много важно, това което Еврогейците да продължат да са срещу Русия. Турция печели.

12

Анонимен

преди 9 години

санкциите ще продължат до фалита на русия . както се ометоха от източна германия така ще се ометат и от украйнта

11

лицемери

преди 9 години

А Европа мълчи ли мълчи ехоооооооооо над 4000 убити , над 1 000 000 бежанци / 99% в Русия или други части на Южна Украйна /,спрени ток , вода , газ - какво още трябва да се размърдате еврогейци

10

Анонимен

преди 9 години

OPA!Haide da se pregrashtat Ukraincite s Rusnacite ta i nie ot ataka NFSB da pochneme da suchim spokoino ot chichko Putin!

9

украинците

преди 9 години

търсят 15 милиарда долара от ЕС.Русия им предлагаше същата сума преди година и по евтинап цена на газ-отказаха..

8

Жоро

преди 9 години

Аз пък призовавам укропитеците да се окопаят някъде в подстъпите на Киев и да се молят за снизхождение от страна на бойците от ДНР, че в последните дни укропитеците прекалиха!

7

ддт

преди 9 години

Оцапаха гащичките украинците.......

6

Театрален Критик

преди 9 години

Кукления театър продължава, ама куклата Украйна е много прокъсана и отдалеч си личи ръката, която я ръководи.

5

до БГ

преди 9 години

По големи агресори от Русия няма в галактиката.

4

БГ

преди 9 години

По-големи нагаждачи от украинците няма по света!

3

Анонимен

преди 9 години

Запада трябва да засили санкциите срещу нацистка Русия и *** им фюрерче Путин. Разни леви президентчета като Оланд нямат думата, той ако иска да се качва на мистрала и да заминава към Русия това си е негово право на избор.