213

Анонимен

преди 9 години

Хааххаа гадният рептил скоро ще отиде в ада.....Тоя ***,открито призовава за война.Тоя трябва да бъде убит с камъни на римският площат Свети Петър.

212

Анонимен

преди 9 години

Даже и Путин не успя събори петолъчката над Кремъл.

211

Анонимен

преди 9 години

ммм тоест европа да финансира операциите на цру,а?

210

Анонимен

преди 9 години

До БЪЛГАРИН ама простВсичките тия дето си изброил без Тато са под една или друга форма протежета на ТОЗИ на снимката.Ако си забравил или не си учил до те светна : Горби и пияндето Елцин СЪЩО са протежета на този ГОРЕ.Както и много други политици и партии навсякъде по Европа и дори извън нея.Все пак подкрепата на ЦРУ за Сорос и дейноста му не е за пренебрегване.

209

до 437

преди 9 години

Почваме да се отърсваме мдаааа от 25 годишното *** робство Битката е трудна но ще Победиме няма как

208

Анонимен

преди 9 години

Аз си бях фен на Сащ и по комунистическо време и сега когато съм в Сащ.

207

Анонимен

преди 9 години

2014-та се оказа значима за България, започваме да се отърсваме от руското влияние. Това е стъпка напред!

206

бившКьорав

преди 9 години

Като чета коментарите срещу Русия и срещу Путин разбирам защо тъпият български народ е на това дередже! Защото е ***. Аз също преди години бях фен на Сащ и срещу СССР, но дойде време и слепите даже прогледаха. Само тъпите- НЕ!

205

до 432 БЪЛГАРИН

преди 9 години

Хубаво е в името на обективността когато изписваме името Тодор Живков в скоби да посочваме и рожденното му име Яшар Замфиркьов.

204

до 432

преди 9 години

Те ако не бяха те щеше да видиш ти Панелка щеше да дропаш още в някой колиба

203

Анонимен

преди 9 години

Те техният Глас е като Глас в Пустиня Колкото и ние имаме ГласЕВРОПЕЙЦИ АМА 27-*** КАТЕГОРИЯКЪК ТИ СЕ СТРУВА

202

!!!!!!!!!!!!!!

преди 9 години

До НАРОДПич, те хубаво си избраха, но този избор явно си има цена, която сега ще платят! А после ще платят и цената за привилегията да си член на ЕС!Няма нищо безплатно на този Свят! Като искат така - ще плащат!

201

до 411

преди 9 години

Поправям се Въздържалите по време на вота депутати от ГербЧАК В ПОСЛЕДСВИЕ ХУКНАХА ДА ОПРАВЯТ ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ ЗА НЕГОВАТА РЕАЛИЗАЦИЯАИДИИИИИ СЕГАААААА МОЛАТСЪЪЪЪНА СТАР БАШЧИВАНДЖИЯ КРАСТАВИЦИ ДА ПРОДАВАТПОДИР ДЪЖД КАЧУЛКА,КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА

200

@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 9 години

Украйна не бе част от ЕС и НАТО и до колкото знам все още не е, но този твърди, че кризата с Украйна представлява голяма опасност за икономиката на Европа и оцеляването на ЕС!Я да помислим малко:Или Украйна е била част и е играела важна роля в икономиката на ЕС или просто ЕС умира и търси спасение в лицето на Украйна и за сметка на Русия.....Втори въпрос - кои будала налива ей така пари без да очаква някаква печалба... визирам помощите отпускани от ЕС и САЩ...Абе, всеки си гледа интереса!

199

????

преди 9 години

момчета щом сорос излезе открито да критикува ЕС положението е много сериозно

198

Анонимен

преди 9 години

Гаден ЕВРЕЙН и сега ни пращаш Джон Кери да омагьосва Тиквуна за Шеврон и дупките.Мааави стара всички сте за разстрел -- Тиквуне, ако е останало малко родолюбие и ум в теб като дойде оня маймун Кери бии си камшика на зимна ваканция до Филипините нека се повърти оня на студа и да се маха. Не се стеснявай в БГ знаем колко нахални са тея говежди мухи.

197

до 407

преди 9 години

Путин щеше да ги плати, колкото построи Южен Паток.Ушанките още вярват в неограничените възможности на джуджето Путин.

196

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 404 Наистина си 404 - С тоя "нареден" ""съд"" вече знам какъв ще е ефекта - среден пръст , а след жалкия опит за конфискация и контра-конфискация. Май паричките на ЕС в Русия са повече от Руските в ЕС. Хахаааа:))

195

до 402

преди 9 години

Маркс, ами тогава Путин ще гони 8 милиона руснаци в Украйна, т.е. точно обратното на това което ти твърдиш. Аз мисля, че на теб не трябва да ти се вярва за нищо, защото си обективен точно толкова колкото пропагандните путински телевизии, които бяха забранети в Украйна и Литва, дай боже това да стане скоро и в България.

194

Анонимен

преди 9 години

На 15 януари изтича срока в който Русия трябва да плати 50 милиарда долара по делото ЮКОС на окрадените западни инвеститори от бандита Путин. На 16 януари съдия изпълнители плъзват из Европа и Америка да конфискуват руско държавно имущество.