173

От Русия

преди 9 години

Явно сте доста промити мозъци,и с вас няма да е интересна дискусията.Ако сте заинтересувани от истината,няма да пишете простотии-като 295и,а ще водите нормална дискусия с хората, имащи различно мнение от вашето.Но наистина са ви направили "слепи и глухи"със тези нови евроатлантически "ценности"....жалко....

172

От Русия

преди 9 години

До до 293--Нещо си се"схванал" бе пич...Да,да-живея в Русия...и семейството ми е тук.И правя пари-такива,за които много хора само мечтаят.А твойте писаници са доста смешни-като от новините в България.Разбери,че това което ви пишат медиите,си е просто лъжа.Живота тук е МНОГО по-добър от живота в България-пак ти го пиша------за мое голямо съжаление.....Но това е истината.

171

до 294

преди 9 години

Много точно го каза. "Руските бандити осигуряваха работа години наред на най-необразованата част...." Браво момче започна да разбираш че у нас освен руски бандюги други руснаци просто не идват. Имаше смисъл от просвещението което ти приложих.

170

до 293

преди 9 години

Много по-добър, тия ги разправяй на баба си Гицка от Горно-надолнище. Тия глупости може да ги твърди човек който никога не е ходил в Русия и всичките му познания за тази свинска страна са от путинските телевизионни програми денонощно зомбиращи немислещи хора с повърхностни възможности за мислене и умозаключения.

169

От Русия

преди 9 години

Я колко "експерти" има тук.Даже някои" знаят" как живеят хората в Русия...Доста елементарни сте.Аз съм от 5 години в Русия,и сте ми смешни когато почвате да давате оценки на живота тук.Каквото и да пишете,ФАКТ е,че в Русия живота е много по-добър от този в България--за съжаление.А пари се правят в развиващи се икономики--това го запомнете.От 2005-07 година в Европа няма смисъл да се работи-разбира се,ако амбициите са ви да правите пари-ако ли не-просто си взимайте заплатката и се радвайте

168

до 288

преди 9 години

Ако си руснак, то тогава си 100% руски бандит дошъл да безчинства у нас.

167

до 286

преди 9 години

Сега още ли твърдиш че Путин е вдигнал стандарта 10 пъти. Аз пък твърдя че за последните 2 месеца Путин свали стандарта на руснаците 2 пъти. До края на тази година ще го свали още 4 пъти, или за една година Путин ще свали стандарта 8 пъти. В края на годината ще имаш ли доблестта да даваш отново факти и да напишеш че Путин за една година свали стандарта на руснаците 8 пъти? Едва ли един толкова заблуден русофил никога няма да признае такова нещо.

166

до 284

преди 9 години

Ефективната заплата на един руснак не струва и пукнат грош. С нея той едва ще свързва двата края. Руснака който купува имоти у нас и Гърция разчита единствено на неефективната заплата вземана от най-обикновено рушветчийство и руски взятки.

165

до 283

преди 9 години

Освен руските бандити, друг не съм чул да реве и да доказва че Донбас е руски. Ми то по тази логика и Поморие е руски, защото сигурно преобладаващото население там са руснаци, трябва ли руските бандити да нападнат България и да си вземат Поморие? По твойта изкривена путинска логика трябва.

164

До 276

преди 9 години

"но е доказано по безспорен начин че там живее възможно най-глупавото население на Украйна." :)))) Хахахахах :))) Очаквам безспорните доказателства !Ако е така защо целия западен свят реве за Източна Украйна? Да оставят глупаците на голтаците. Или може би му трябва територията без глупаците там? Или нещо като Южен поток - ревахте, че е вреден за България, пък ББ се скъса да тича в Брюксел да си го иска, че и в Русия праща хора да молят 'лилипута" да го пусне поне до Варна.

163

Анонимен

преди 9 години

Не знам колко пъти са обезценявали труда в тези райони, но е доказано по безспорен начин че там живее възможно най-глупавото население на Украйна. Не знам колко трябва да си ненормален и глупав да мислиш, че в Русия под управлението на бандюгата Путин ще живееш по-добре отколкото в ЕС.

162

до 270

преди 9 години

Имаха средна заплата 1140 долара и то само за Масква. Сега и там е наполовина, което се изравнява с българската средна заплата, но в Москва е в пъти по-скъпо отколкото у нас. Стига с тежи проруски циркаджийски номара.

161

Анонимен

преди 9 години

До до 269:))) Браво. Хвана се за грешен бутон. Когато няма аргументи - има сламки. Не си губи времето. Това ще направя и аз. Лека нощ.

160

до 269

преди 9 години

Рософобска пропаганда, буквално значи страх от роса, вероятно сутрешна. С такива коментатори просто няма защо човек да си губи времето.

159

261

преди 9 години

До до 255За руснаците разбрах . Кажи нещо за украинците, които са на прага на ЕС. А ги пуснаха, а полския водопроводчик ряпа ще яде.Не се опитвай да подвеждаш с евтина рософобска пропаганда.

158

до 264

преди 9 години

Глупост след глупост пишеш ти. Заинтересувал ли си се защо най-западналите райони на Украйна са именно Луганск и Донецк. С най-лошата инфраструктура и с най-лошия жизнен стандарт. Ако не ми вярваш просто погледни едно произволно взето село в Западна Украйна и едно произволно взето село в Донбас с Гугъл мап. Ще видиш огромна разлика, такава каквато е разликата между квартал Лозенец в София и Факултето. Дори и руснаците пропищяха от мързелите от Донбас емигрирали в Русия. Нещат да работят и това е

157

BOYAN

преди 9 години

Много са ми интересни коментарите как Европа плащала цената за Американски интереси.Ами ще плаща щото същатата тази Европа беше възстановена от Америка след втората световна и същата тази Европа без грам разход за въоръжение се радваше 50 години на сигурност гарантирана от НАТО.Аколкото до Путин ...бита карта не са го довършили още само щото засега по-добре с него от колкото хаоса и анархията които идат след него

156

до 258

преди 9 години

До АнонименОстави го Шопа, няма да те разбера. Не иска.

155

до 255

преди 9 години

Колега, за пореден път ти казвам, че единствените голтаци в момента в Европа живеят в Русия със столица Москва и вожд Путин. Други такива голтаци като тях няма в Европа. Това го запомни добре и не се опитвай да подвеждаш хората с евтина руска пропаганда.

154

Анонимен

преди 9 години

До до 253Тогава какво го мислите този Донбас, оставете го на Русия да го дотира и храни , както е в момента.