104

преди 9 години

До Анонимен 174Нашите сестри бяха заложнички на политически интриги. Кадафи нямаше лично отношение точно към тези сестри. В либия работеха 50000 българи.

103

мурзилка

преди 9 години

до 172Е как защо,че и питаш?Еми не са ли ти се обадили от некоя куриерска служба ,че ти пращат подарък за нова година?Търси место де ще го туряш!На теб го пращат,а не на ПУТИН.

102

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Замезвате ли бе ***... - или още постите...

101

преди 9 години

До Бачо ИлияА от кое злато дадоха на Холанците? От това с волфрама?

100

Бачо Илия

преди 9 години

До АнонименЗнаеш ли, че тези дни Холандия изтегли златото си от САЩ ? 40 тона ! Защо ли ?

99

преди 9 години

До Анонимен 162Защо не разбереш,че хората с парите поръчват музиката. Щом не ми изнася тук,аз ще намеря къде да живея. С пари се живее на всякъде. Какво ми дреме,че няма да живея в България.Важното е доходите ми да не намаляват...............:) Единствено в САЩ не бих отишъл да живея. Който е живял или живее там знае за какво говоря........хахаха

98

Анонимен

преди 9 години

До хххne si v casizpolzvai usa tehnologii po dobre. kompa de

97

преди 9 години

До ВасилевИдеалист, никой няма да остави по високи данъци,в България,след като може да отиде,в Македония и Виетнам и да генерира по-високи печалби (нали в това е смисалът на капитализма). Винаги има по-гладни,който са съгласни да работят за по-малко и да събират по-ниски данъци.

96

Анонимен

преди 9 години

До промени мисленетоvarni na zad vab texnologii na saita i niama kakvo da govorim 10 denna varni na zad rassia 00000000

95

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен154Аз ти обяснявам механизма, не е важно как ще ми дойде на мен................аз плащам повече от 34лв.............;)

94

ххх

преди 9 години

151 няма да стане, руснаците обичат страната си и я бранят от такива предатели като нас. Жалко, че хората, които мислят са далеч от властта, а начело са кариеристи и корупционери и такива като теб

93

kosio

преди 9 години

До ivailo1403ivaiiiiloooooo sega razbiram kakvo e losh material. tova si ti panimaesh bliad

92

преди 9 години

До АнонименСлед като не е важно,коя е резервната валута САЩ да се откажат долара да е резервната валута.

91

xxx

преди 9 години

Правилно, стига са се месели. Искат и в Русия да устроят майдан, но нямя дя стане. Виждаме каква е тяхната демокрация и спазване на човешките права с убитите деца и мъченията в затворите. Фалшива демокрация. Това ли искаме за нас, че ги слушаме? Когато отровят земята ни с фракинг и ГМО ще се осъзнаем, но ще е късно. НЕ НА ШИСТОВИЯ ГАЗ

90

преди 9 години

До ВасилевПлоският данък обслужва западните инвеститори,в България. Не можеш да искаш хората с пари да плащат по високи данъци,защото ще напуснат България.

89

Анонимен

преди 9 години

До АнонименTOCNO KATO RUSIA SEGA OK.

88

преди 9 години

До айде нема нуждаА после ние сме били чугунени глави..........хахаха........а вие сте параноидни шизофреници. Да най-голямата икономика в света,но за сметка на всички нас, който не живеем в САЩ. Нека се създаде нова резервна валута.Не мисля ,че нещо трябва да ги притеснява най-голямата икономика.

87

Анонимен

преди 9 години

До BIAGAI NA VAN DRUGA STRANA SLED NIAKOI GODINA STE RAZBERESH KAKVO E VERVAI MI .SAMO NE RUSSIA

86

Анонимен

преди 9 години

Цел номер едно на Националсоциалистическата партия в Германия е борбата с комунистите и социалдемократите. Затова е и създадена тая партия. В 1933 г и двете групи са натикани в концлагерите.

85

Анонимен

преди 9 години

До айде нема нуждаTAKA E PUR TROPO USA E NUMERO 1 DA BEST