24

Анонимен

преди 9 години

Пръмома е триъгълен триъгълник!

23

Анонимен

преди 9 години

Порових се в Интернет, но така и не разбрах, защо толкова се натискаме за него. За момента правим всичко което ни кажат само и само да сме в Шенген. Добре де, като влезем в Шенген какво ще се промени? Имам предвид каква ще е реалната полза за България не на теория, а на практика?

22

?

преди 9 години

bez tezi voenni kadeto tolkova mnogo gi PLIUETE neznam zakade ste!

21

Анонимен

преди 9 години

Пръмова взимай калашника и на браздата...

20

alex

преди 9 години

I koia armia ? Ta nie otdavna nimame ...Kolkoto imame umira v Avganistan... !Osven da celuvate zadnici na NATO ,drugo ne vijdam !

19

Анонимен

преди 9 години

БЪЛГАРИЯ е няма! Има интересите на ЕС ( разбирай германия и франция) и ивтереси на нашите крадци които в общи линии съвпадат и, ако не се вземе в ръце загиваме. Жалко за толерантната и талантлива нация!

18

Анонимен

преди 9 години

До АнонименБългария е изпълнила условията на договора. Сега сте втрора ръка европейци заради такива като теб, които убеждават хората, че айде сега, за какво ни е Шенген. Сега те проверяват на границата и чакаш като *** на опашката за контрол. И вингаи могат да те спрат и да те върнат, после ще намерят оправдание. И скоро ще почнат да ги върщат българите. Представяш ли си на един французин който влиза в Германия или Белгия да го карат да чака на опашки и да го проверяват.

17

Военен

преди 9 години

Заради тези ревливи полицаи,отиде ни рахтлъка.

16

ДИСАГИТЕ

преди 9 години

Тези демократиса побъркани!Преди години основоположника на капитализма в България от телевизиите ни обясняваше ,че работата на армията не била да гаси пожари,да спасява пострадали ,да да прибира реколтата ,даняма готвачи ,метачи и пазачи!!!Нооооо ето сега прозрение към рационалното!!!Тази да каже ЗАЩО ЛИКВИДИРА А Е Ц К О З Л О Д ***!!!!!!

15

****

преди 9 години

Я испратети тази на снимката на границата,че да плаши емигрантите,само като я видят и ще бягат от ужас,направо нама да посмеят да преминат.

14

555

преди 9 години

И какво може да се промени ? Все същите разходи за извънреден труд, все същите стари машини. Само дето военните нямат право на стачки и протести - може би това е истинската цел. Да няма оплаквания пред медиите. НО бюджетът на МО е силно орязан а тази задача е нова и не е планирана. т.е за нея няма отделени пари, т.е. ще се реже още по - яко от състава на Армията, т.е. вече наистина оставаме без Армия. Изключително подходящ момент. ГЕРБ са върха на простотията. Браво.

13

Анонимен

преди 9 години

Страната ни прави всичко възможно да сме в Шенген, да ни похвалят от Брюксел, да ни пратят картичка от САЩ. Страната обаче не прави нищо, да се завърнат българите в България, да работят за България и т.н...

12

Ivailo

преди 9 години

a ina4e kto im kaje6 kolega na kolegite policai pitat kakwi kolegi sa im voennite

11

Анонимен

преди 9 години

Още не мога да се начудя за какво драпаме за Шенген? Шенген не означава нищо други освен неколкократно засилване на миграционния натиск от бежанците. Ползи от Шенген конкретно за обикновения българин, няма никакви.

10

Анонимен

преди 9 години

Променете закона и върнете Гранични войски, или поне ги отделете във Войски на МВР. Каква е тая простотия от вътрешността на страната да бъдат командировани по границата? Плюс това не знам в колко страни полицията охранява държавната граница, вместо армията..

9

Анонимен

преди 9 години

ПРЪМОВА ГОЛЯМА РАБОТА СИ. УМНА СИ КАТО ДАЛАВЕРАДЖИЙКА ,НЕ Е ЛИ ПО ЕВТИНО ПО ЕДИН КАЛАШНИКОВ ВМЕСТО 95 МИЛИОНА ЗА ДОГОДИНА. НЕМЦИТЕ СЕ НАДИГАТ И ТО ОТ БИВШЕТО ГДР ,УНГАРЦИТЕ , ......ПОЛЯЦИТЕ - УЛТРАСИТЕ ВИДЯХ КАК БИЯТ УКРАЙНЦИТЕ В ПОЛША В ТРАМВАЯ.....

8

Х

преди 9 години

След месец очаквам синдиката на военните да приканва към протести.Но може и да направят ограда от празни бутилки от алкохол.

7

Анонимен

преди 9 години

Kakvo e tova maloumie ?! vsiako neshto pri vas e obratno! Ne armiata triabva da pomaga na MVR a obratno MVR triabva da pomaga na armiata. Granica se pazi ot armia a ne ot ministerstvo na vatreshni raboti.

6

Анонимен

преди 9 години

Тази защо не е в кауша за национално предателство?

5

Анонимен

преди 9 години

идва една голяма краставица с две домати