32

БАТЕ ВИ БОЙКО

преди 9 години

ЯДЕМ СИ ЛУКАНКА КРАЙ КАМИНАТА И РЪСАЖДАВАМ ТОКА ЛИ ДА ВДИГНА ИЛИ ГОРИВАТА ЗА ДА ПЛАТЯ ЗАПЛАТИ НА НСО...НЯМА КАК

31

Данъкоплатец

преди 9 години

Ами и ние искаме такива МПС-та,нали ги плащаме с данъците.Или за нас остава само "извозването" по всички параграфи,а за властта лъскавия автомобил.

30

Анонимен

преди 9 години

в швейцария министрите ходят на работа с колело.

29

Dido

преди 9 години

Виждате ли какво коли СМЕ им взели на тея некадърници ? За нищо не стават , но той Господ си знае работата когато дойде времето на страшния съд...

28

bolka

преди 9 години

Има една поговорка "На свинче - звънче", та и нашите министри.Какви луксозни представителни коли заслужават, след като не само не са свършили за пет пари работа, ами натвориха и купища поразии!Нахалство, безочие, лицемерие, тъпанарщина, цинизъм...колко много още подходящи думи заслужават.И това на фона на бедната и изпосталяла държава, на която предстои една трудна и мизерна година, по думите на ББ.Трудно е човек да се въздържи и да остане безразличен към такива кощунства.

27

Анонимен

преди 9 години

Ами точно затова има Българска Коледа бе уважаеми съфорумци - с нашите пари от смс-и да спасяваме децата, вместо да го прави държавата. Управниците на държавата обаче искат да се возят в скъпи коли, не да дават пак нашите пари за образование и лечение.

26

ha ha

преди 9 години

Обикновено страните производители на коли, министерства и ведомства ползват собствено производство, тоест ние може да ползваме "great wall" и по този начин насърчаваме и подкрепяме, собствената си икономика. За чий *** им са тези скъпи коли, Карайте местни коли и си ги сменяйте всяка година ако искате. Абе така е с немъчени и чужди пари.

25

Анонимен

преди 9 години

Автомобила марката на Йезуитите..

24

Петков

преди 9 години

А граничарите ги возят камиони

23

Анонимен

преди 9 години

Единствения виновен (и наказан) е българския народ (както винаги)

22

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Сумата наистина е незначителна на фона на бюджета на цялата държава. Но на днешно време всяка държава избягва да дразни хората с излишен лукс.Обикновенни фолксвагени, А6, ситроен 5, шкода суперб - това е новата култура.Но в Бг манталитета е друг - липсата на пари избива в комплекси за показване на статус.

21

Анонимен

преди 9 години

Ха, тия са си взели като моята кола.

20

I.M

преди 9 години

Нека някой запознат да каже колко линейки са това??

19

Андроид

преди 9 години

Просто няма други толкова комплексирани политици като нашите :(

18

Анонимен

преди 9 години

Какво стана с парите от КТБ ?Нещо виновни ... наказани да има ?

17

до 12

преди 9 години

И аз това щях да казвам - във Франция масово държавниците са с Citroen C5. В Париж и по улиците почти нямаше от големите скъпи коли - Ауди, Мерцедес, BMW и джиповете им, само таксита видях мерцедеси. А тук - и по улиците и управниците ни във възможно най-скъпи возила. Та в Берлин преди 2 седмици по улиците нямаше толкова Аудита, Мерцедеси, VW и BMW-та колкото в София

16

до 20

преди 9 години

Това са представителни коли. Всяка държава има такива. Няма по дипломатически срещи да ходят с Москвич.

15

Карабас

преди 9 години

Как е сънародници?Събирате ли пари за "детската коледа"?Да са Ви честити новите возила, а катилите дето ги возят вътре нека пребъдат!

14

Анонимен

преди 9 години

Ето къде отиват данъците ни братя

13

Peter

преди 9 години

50000 EUR без ддс не е толкова голяма сума. Все пак се купуват само 7 такива и няма да превозват обиконовени депутати с тях. Все пак трябва и престиж за тази държава. 7 x 50 000 = 350 000 EUR.Сумата е смешна на фона на КТБ i 2 500 000 000 евро.Това са глупости с които се занимвате...